- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
disy68 #17031 üzenetére
Olyan sokat nem szoktam Javascripttel foglalkozni, de néha nagyon hasznos tud lenni.
Nem is tudtam, hogy ez ennyire okos hogy még gombot is betudok illeszteni. Így sokkal könnyebb lesz.
Viszont van egy kis probléma amit most fedeztem fel. A weboldal minden alkalommal egy tokent generál ami beilleszt az URL-be. Ugye a tempermonkey az URLt figyeli és ha megegyezik akkor futtatja a scriptet. Ez az URL a script szerkesztésénél változtatható.
A problémám az, hogy minden alkalommal mikor meglátogatom az oldalt egy új tokent kap, így a weboldal neve mindig más lesz. Megtaláltam a megoldást amivel letudom kérdezni a jelenleg kiosztott token nevét, de sajnos nem tudom, hogy ez a scripten belüli URL-hez illeszthető-e. Tehát hogy lehet-e dinamikus. Ez a token mindig az URL végére kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest