-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Netszemete
üzenetére
>de én úgy érzem, hogy ez pont az extrém esetekről szóló téma.
Igen, az. Bár ha belegondolunk mennyi szám konvertálás történik csak ebben a kis országban is, akkor lehet, hogy kiderülne, hogy még a nem szélsőséges helyzetben is lenne létjogosultsága az optimalizálásnak. Amennyivel kevesebbet kellene használni a vasakat, az elég nagy energiamegtakarítást is jelentene sztem.
>Épeszű(!) programozó nem kezdi újraírni a glibc-t,
Ha rám gondoltál, én nem vagyok programozó. de ez a könyv is tele van az STL megvalósítás kezdeményekkel. Mondjuk az egész elég sok rizsát tartalmaz. Én mondjuk megbántam, hogy megvettem annak idején. Nem regényt szerettem volna olvasni. De most már mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Autós topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- sziku69: Szólánc.
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest