- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
böng ész ő #16673 üzenetére
Az a helyzet, hogy rengeteg kérdés, amit akár én is feltennék egy fórumon, már fel lett téve és meg lett válaszolva. És az ilyen fórumokat kezelő moderátorok teljesen érthetően nem akarják mindig az ezredszerre is feljövő ugyanolyan kérdést megválaszolni. Ezért nekem mindig az az első hogy keresek addig, amíg nem találok valami infót, ami már létezik az interneten, és ha tényleg kimerítettem mindent, akkor kérdezek meg valamit (de ez a legtöbb esetben nem is szükséges). Mondjuk én kb. csak ide járok, meg ha mondjuk egy OSS package-ről van szó, akkor annak a GitHub oldala szokott lenni a default. Stackoverflow-ra nem is regisztráltam még, mert elegendő kereséssel mindig megtaláltam a nekem szükséges infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Hirdetés
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest