Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
böng ész ő
üzenetére
Az a helyzet, hogy rengeteg kérdés, amit akár én is feltennék egy fórumon, már fel lett téve és meg lett válaszolva. És az ilyen fórumokat kezelő moderátorok teljesen érthetően nem akarják mindig az ezredszerre is feljövő ugyanolyan kérdést megválaszolni. Ezért nekem mindig az az első hogy keresek addig, amíg nem találok valami infót, ami már létezik az interneten, és ha tényleg kimerítettem mindent, akkor kérdezek meg valamit (de ez a legtöbb esetben nem is szükséges). Mondjuk én kb. csak ide járok, meg ha mondjuk egy OSS package-ről van szó, akkor annak a GitHub oldala szokott lenni a default. Stackoverflow-ra nem is regisztráltam még, mert elegendő kereséssel mindig megtaláltam a nekem szükséges infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest