- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
Ha érdekel, privátban át tudok dobni egy nyelvfüggetlen feladatsort, amit direkt öntanuláshoz csinált az egyik haverom. Szerintem arra, amit Te akarsz, ennyi induló tudással ez is elég.
Amúgy szerintem igaza lesz a többieknek, nem hiszem, hogy sikerrel fogsz járni, mert aki már senior, az nagyon sokra értékeli a szabadidejét, nem igazán akar akkor is programozni, legalábbis a saját projektjén kívül.
Hirtelen példa, erre amit írtál én pl havi £1000-nél kezdeném el a gondolkodást, hogy megéri-e. És még ilyen számok mellett se vagyok benne biztos, hogy elvállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kaira for Xbox Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- 2 32gb DDr4 3200MT/s
- 4 hónapos, vadi új állapotú HP Envy x360 120Hz OLED Laptop 14-fc0000nh eladó, 2028. 09.-ig gari
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest