Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
ValGerald
üzenetére
Duális képzést végzett progos here, mondjuk én nem az említett egyetemen, de talán segít valamit. Szerintem ha van lehetőséged, mindenképp csináld a duálist, persze ehhez kell egy jó cég is; ha sikerül abból egy jót kiválasztani, több éves előnyöd lesz a többi végzetthez képest. Sok dolog cégfüggő, nyilván arra nem kell gondolni, hogy a fizetésből megélsz (ez nagyjából ösztöndíj szint), de egyetemistaként nyilván jól jön. Igazából amire nagyon figyelni kell és amit mérlegelned kell, hogy az időbeosztásod rendben legyen. Nekem jó jegyeim voltak, így mindig össze tudtam magamnak rakni egy optimális órarendet a legjobb tanárokkal úgy, hogy a meló is belefért, de azt észben kell tartani, hogy neked a heted pl sokkal hosszabb lesz, nekem a haverjaim kedden kezdtek és csütörtökön mentek haza, én meg egész héten mentem mert munka volt. Viszont mint mondtam, óriási előny lesz később (én olyan helyre kerültem be miatta, ahol friss diplomásként esélyem se lett volna), a kollégáktól egy csomót tanultam és olyan cuccokkal tudtam foglalkozni, ami még érdekelt is.
Egyébként nálunk tavaly már lehetett olyat is csinálni, hogy első félévben még át tudtál menni duálisra, ezt nem tudom, máshol hogy működik, utána kell kérdezni. + én úgy tudom, hogy kiszállni is ki lehet, de ennek menetele egyetemfüggő és nem tudom, nálunk hogy ment, mert eszembe se jutott
én mikor jelentkeztem, először a céges kínálatot néztem meg, ezt elvileg az egyetem kiadja, nekünk oda kellett először jelentkezni és ha ott felvettek, akkor lehetett a duális (ezt egyébként sehol sem kellett nekünk külön intézni, mondtam beiratkozáskor, a csaj csak nézett rám, hogy "oké, és?"...
). Ja meg ofc ez kiváltja a szakmai gyakot is (de gondolom ez obvious
)K1nG HuNp: irigyellek, hogy munkán kívül még van kedved programozni, engem a 7-8 órás műszak annyira leszív, hogy képtelen vagyok a szabadidőmben is folytatni...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én mikor jelentkeztem, először a céges kínálatot néztem meg, ezt elvileg az egyetem kiadja, nekünk oda kellett először jelentkezni és ha ott felvettek, akkor lehetett a duális (ezt egyébként sehol sem kellett nekünk külön intézni, mondtam beiratkozáskor, a csaj csak nézett rám, hogy "oké, és?"...