- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
pmonitor #15375 üzenetére
Én örülök neki, hogy kiírja, rengetegszer vettem már hasznát. Általában lehet látni, hogy melyik könyvtárban időzik. Van, hogy az ember rájön, hogy ott nem is akart keresni, és lelövi a keresést. De arra is jó, hogy lássuk, hol jár a keresés, kb. mire számítsunk, meddig fog még tartani. Nem hiszem, hogy érdemben lassítana, nem ír ki minden egyes fájlnevet. Számomra sokkal gyűlöletesebb user interface a szimpla kerregő homokóra és társai, amikor semmi visszajelzésem nincs arról, hogy mit csinál a gép, és az várhatóan meddig fog még tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Medence topik
- Spórolós topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest