- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na ja, ilyesmi itt is van. Kod szerverre kicheck remote debug-hoz uj helyre (softlink konyvtarba mert csak azon a koteten lesz eleg hely a full result file-oknak de tortenelmileg van ne'mi beegetett path resz), kod es iranyito yaml kiegeszitve, megse fut le az uj resz... keresem a yaml ertelmezesnel hogy mit kene me'g beallitanom hogy ne skip-elje -- erre kiderult hogy a run config-ban a yaml parameter me'g a regire mutat amit azert a szerverrol amig nem tuti az uj mukodese biztos ami biztos nem toroltem ki... Pedig maskor van annyi eszem hogy legalabb valami legkintebbi konyvtart atnevezek, most ez valahogy kimaradt. Amikor megnyugtattak hogy tuti feldolgozza, mas a hiba, 5 perc alatt rajottem, de elotte 2 napig szivtam meg bujtam az alaprendszer doksijat mert uj vagyok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest