- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Én C/AL valamint AL, .NET (C#) vonalon mozgok viszonylag stabilan. Itt már elmondhatom hogy nem vagyok Junior mert önállóan is nagyobb projekteken dolgozok.
Most kezdtem el Udemy-n a Laravelt mert van egy megrendelésem, akkor már miért ne ugranék neki valami újnak, legalább használom is amit elmakog az ember.
MVC amúgy is kimaradt az életemből.Te is ahogy Én is elmondhatjuk magunkról hogy a munkánk egyben a hobbink is
Én nem ritkán felkelek hajnali 3-4 kor (ha egyáltalán alszok ilyenkor) hogy megálmodtam a megoldást, és azonnal nekiállok implementálni a megálmodott kódot.
Egyetértek azzal hogy kizárólag Udemy-vel nem lesz senki nagymenő programozó, de azért azt hozzátenném hogy az alapokra, és a nyers dokumentáció olvasás helyett egy életképes alternatíva jó áron, kellemes példákkal amiket később is lehet hasznosítani.
#14226) Ezekiell : Nekem körülbelül 1 év kellett hogy átlássam a kódot, és gány munkával meg tudjam csinálni amit kér az ügyfél. Munkahelyváltás kellett hozzá ahol van mellettem Senior, az előző helyen sajnos az volt a probléma hogy nemigen tudtam kérdezni senkitől realtime, így magamra voltam utalva...
De mi szoftverfejlesztők, örök életünkben tanulni fogunk, és muszáj hogy nyitottak legyünk az újra. Microsoft ERP-jénél pont most zajlik le egy ilyen folyamat, amelyik cég nem követi az csődbe megy néhány éven belül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest