- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Teljesen egyetértek Veled. A két modellben az óriási különbség az, hogy az Általad említett esetben nekik szükség volt, MUSZÁJ volt a rendszert lefejlesztetni (vagy venni, de inkább fejlesztettek, ki tudja milyen okok miatt), ami önmagában is bármilyen épeszű embernek rizikós, hogy ha valami KELL és SZÜKSÉGES akkor ott lehetőleg ne két egyetemistát bízzunk már meg éhbérért, hogy majd fusiban legyomja.
(Túlzok, de érted). Totál egyetértek, ennek a cégnek venni kellett volna valami normális rendszert + supportot hozzá és most bentebb lennének ha nem is a teljes 25M-el, mert az ugyanúgy elmegy, de cserébe dübörögne az, aminek dübörögnie kell.
Nálam meg csak "nice to have" hobbi és saját időm égetem rá, semmi kül. Az a helyzet, hogy - most sokan meg fognak utálni - napi 24 órám lesz arra, hogy azt csináljak, amit akarjak. Na jó, alszok, eszek, mosdok, wc, bevásárlás néha, szabadidő, hmmm. Úgy napi 4-6-órát rászánnék erre, agyzsibbadástól függően. Azzal meg nagyon szépen lehet haladni sztem és nem mellesleg még böfögni is fogom kicsit azt, amit a külsős old meg nekem. Az idő meg csak telik, telik, telik, telik, telik .. jön ez fel majd, mint a kosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest