- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
Lehetséges PHP-nak programból küldeni olyan értékeket amiket egyébként post-al kéne megkapnia? Visual C++ 2005-öt öt kezdtem el nézegetni és akadt is, egy jó tanuló feladat, viszont a PHP-vel csak egy kicsi foglalkoztam eddig és az MS C++ is teljesen új nekem. Olyasmire gondolok, mint itt a PH belépés, csak programból. Azért lenne fontos hogy ne az oldalon kelljen belépni, mert utána pár automatikus műveletet kéne csinálnia a kis proginak, de nem nagyon tudok elindulni. Látom van browser komponens, de nem tudom, hogy kéne rávenni, hogy elküldje a megfelelő értékeket a PHP-nak. Miként megy el a PHP-nak a post? Lehet ezt elküldeni neki egyben, mint itt a PH!- a listázás például? (http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=6192) Működne ez bejelentkezéssel is?
Előre is köszönöm az útmutató segítségeket. Remélem sikerült érthetően leírni mire is gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest