Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
Lehetséges PHP-nak programból küldeni olyan értékeket amiket egyébként post-al kéne megkapnia? Visual C++ 2005-öt öt kezdtem el nézegetni és akadt is, egy jó tanuló feladat, viszont a PHP-vel csak egy kicsi foglalkoztam eddig és az MS C++ is teljesen új nekem. Olyasmire gondolok, mint itt a PH belépés, csak programból. Azért lenne fontos hogy ne az oldalon kelljen belépni, mert utána pár automatikus műveletet kéne csinálnia a kis proginak, de nem nagyon tudok elindulni. Látom van browser komponens, de nem tudom, hogy kéne rávenni, hogy elküldje a megfelelő értékeket a PHP-nak. Miként megy el a PHP-nak a post? Lehet ezt elküldeni neki egyben, mint itt a PH!- a listázás például? (http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=6192) Működne ez bejelentkezéssel is?
Előre is köszönöm az útmutató segítségeket. Remélem sikerült érthetően leírni mire is gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest