Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Az már mindjárt más a 2Ohm! Mert azthittem h. 6-8Ohm esek(Nem tom talán ilyen ohm-számban ekkora teljesítményű hangfal nincs is!!!)
És ha tekercselteted, akkor mennyiért vállalja a srácc?? mert ha olcsóbb mint a bóti darab, akkor én is inkább tekercseltetek!!!
ű
Ja szentem ne sorba mert akkor(szentem) megfeleződik a teljesítmény! Nekem a Hifimen 4 hangszóró van(2X100W 6Ohm, és 2X50W 4 Ohm) csak van egy hátránya, jobban melegszik!!
Szal mind a kettőt az aljazaba dugjad, mert akkor megközelítőleg annyi lessza teljesítmény mint a te esetedben 1000W, szal szerintem neked a 2 hangszóróra, ha nem sorba kötöd akkor kb a két hangszóróra megközelítőleg kb.:6-700W Ot!!!
U.I: A második bekezdéshez hozzá kell tennem, hogy Szerintem, és saját tapasztalataimon alapulnak! Szal ha hülyeséget írtam akkor sorry mindenkinek!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OpenMediaVault
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ű