Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
> Az ASBL kikapcsolásához a TPC & GSR kikapcsolása is kell, vagy elég csak a TPC-t?
A 2 dolog egymastol teljesen fuggetlen, a linkelt kis post-ban ossze van foglalva, ezert irtam, hogy en mindkettot kikapcsoltam.
Es nem csak SDR-ral lehet gond, az csak pelda volt. Pl ha nem akarod kikapcsolni a TV-t egy rovid idore, akkor pl egy preset-et (pl Eco) beallithatsz 0-s oled light-ra, es atkapcsolsz kozben folyamatosan mozgo (es nem 3-40 perces, hanem hosszabb), logo-mentes tartalomra.DNLA-rol: B8-on nincs ezzel gond, bar en csak parszor probaltam.
Van egy olyan gyanum, hogy nem csak kliens, hanem szerver fuggo is a dolog.
Ha van Windows-od, akkor probald ki ezzel az egyszeru SimpleDLNA-val, hatha ... (En ezzel probaltam)Es meg1 erdekesseg ezzel kapcsolatban: ugye minden input kulonbozo preset beallitasokat hasznal. De a beepitett vido lejatszo is egy kulon input-nak szamit ebbol a szempontbol, azaz ennel is ujra kell konfig-olnod az osszes preset-et (SDR, HDR10, DV) ha ezt hasznalod

Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest