Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
omgfx
tag
Sziasztok,
ASBL:
Van egy pár hetes, garis LG OLED55C1 készülékem, és a hétvégén belefutottam az itt és a OLED topicban/összefoglalóban is említett ASBL "feature"-be, ami engem baromira zavar, főleg mert már kimondottan figyelem. Sötét lassú jeleneteknél (pl beszélgetnek egy sötétebb szobában), kb percenként csökken a fényerő, a már zavaró szintre, illetve jelenetváltáskor elég határozottan látszik a fényerő feltolása a normál szintre.
Netflix Dolby Vision tartalomnál fixen jelen, másnál nem vettem észre, vagyis nem figyeltem, Netflixet nézek mostanában többet.
Az energy saving és az ai funciók ki vannak kapcsolva. A cinema profilt használom a Dolby Vision alatt (itt nincs filmmaker mode), amit a HDTVTest yt csatrona alapján szabtam át kicsit.Nincs más opció ennek a megoldására, csak az ASBL kikapcsolása? Ennek a kikapcsolása garivesztéssel jár (esetlegesen látja a szerviz), illetve károsíthatja a panelt az alábbi felhasználások esetén?
Van android app-os service távirányítóm.A tv felhasználása elsősorban nagyfelbontású tartalmak nézése Netflixről, és Plex-en nas-ról, esetleg YouTube-ról a gyári appokból. Ez kb esti film/sorozatnézést jelent, esetleg hétvégente több.
Van PS5-öm, de csak néha játszok én is és a gyerekeim is, mondjuk hétvégente 2-3 óra, de változó, van amikor hetekig be sincs kapcsolva, nem vagyunk hardcore gamer-ek.
TV adás, sportműsorok (F1, foci, stb), kb nulla.Más téma:
- A TV 2021/10 havi gyártás, és WBC panel van benne, ez a régi ha jól értelmezem.
- HDCP 2.2 hdmi problémám nem volt és nincs a PS5-el, ha jól rémlik .15 végű fw-vel kaptam, azóta volt egy .65 végű, és most hétvégn kaptam a .80 végűt (03.20.80).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- ÚJ HP HyperX Cloud II Core Wireless Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest