Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Pár hete "átnéztem" de nem fedeztem fel rajta a jelenséget. Valójában a szokásos baloldalt húzódó vertical b is annyira minimális 5%-on, hogy csak pislogtam amikor kiszúrtam.
TT-t dettó. A 100-os white-on túl napi rendszerességgel nézem YouTube-on az ETA Prime channel-t ahol szinte kivétel nélkül minden review fehér háttér előtt készül (ezért mondjuk jár a fakk) de ott sem kaptam még fel soha a fejem, hogy mi ez a randa veresesség
elszíneződés, vagy folt.Valós tartalmaknál (film, sorozat) pedig abszolute 10/10-es a kép.
Amúgy én úgy tudom, hogy a korai példányokra nem volt jellemző a VB. (2020 Jun)Ha most idejönne az LG, hogy itt egy 65' CX de kaka panel esetén nincs lehetőség a cserére, akkor abban a pillanatban nyomnék egy no thanks button-t.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.
Anyagilag (ha nem is óriási de azért) nagy bukta, C1-be nem lesz EVO szóval technikailag sem előrelépés, illetve valószínűnek tartom, hogy 2022-ben már alap lesz a C szériába is az EVO... ami megint csak abba az irányba mutat, hogy élvezzem egyelőre ami van, aztán majd ha tényleg lesz miért váltani akkor váltsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ W2700 4K HDR Home Cinema Projector - 100% DCI-P3
- Hifiman Serenade WIFI V2 DAC/AMP/Streamer sok Muzix garanciával eladó
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B + ddHifi USB-C adapt.
- JAMO X5CEN center
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elszíneződés, vagy folt.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.