Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Pár hete "átnéztem" de nem fedeztem fel rajta a jelenséget. Valójában a szokásos baloldalt húzódó vertical b is annyira minimális 5%-on, hogy csak pislogtam amikor kiszúrtam.
TT-t dettó. A 100-os white-on túl napi rendszerességgel nézem YouTube-on az ETA Prime channel-t ahol szinte kivétel nélkül minden review fehér háttér előtt készül (ezért mondjuk jár a fakk) de ott sem kaptam még fel soha a fejem, hogy mi ez a randa veresesség
elszíneződés, vagy folt.Valós tartalmaknál (film, sorozat) pedig abszolute 10/10-es a kép.
Amúgy én úgy tudom, hogy a korai példányokra nem volt jellemző a VB. (2020 Jun)Ha most idejönne az LG, hogy itt egy 65' CX de kaka panel esetén nincs lehetőség a cserére, akkor abban a pillanatban nyomnék egy no thanks button-t.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.
Anyagilag (ha nem is óriási de azért) nagy bukta, C1-be nem lesz EVO szóval technikailag sem előrelépés, illetve valószínűnek tartom, hogy 2022-ben már alap lesz a C szériába is az EVO... ami megint csak abba az irányba mutat, hogy élvezzem egyelőre ami van, aztán majd ha tényleg lesz miért váltani akkor váltsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth-headsetekről általában
- Anno 117: Pax Romana teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elszíneződés, vagy folt.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.