Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A ChomraPure az még aktív egyáltalán (fejlesztik, árulják/veszik számottevő mértékben)?
Én nagyon rég nem hallottam már róla, és most szerintem egyáltalán nincsenek benne az új DDC mókában (aka "AutoCAL"), szóval effektíve olyan HCFR szint, csak nem ingyen.
Egyébként alapvetően, ha leszámítjuk az LG féle LUT mókát, a CP és CM lennének közvetlen ellenfelek (de azt hiszem ez lefutott meccs, és a CM nyert, bár közben azt is felvásárolták). A CM és LS lényegében csak a 3DLUT generálási képességben ütköznek, ami nagyon kevés kijelzőhöz elég önmagában (a legtöbbnek a felhasználó által vezérelt interaktív iteráció kell).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- ÚJ bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HV94WN1H62
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest