Új hozzászólás Aktív témák

• kovi

senior tag

Azt a bírót kéne kibaszni onnan. Egyszerűen pocsék. Minden szart lefúj! Így nem lehet játszani.

A Pes4-et 3-as csillagon az összes bajnokságot végignyomtam. De nem is ez a lényeg.

A PES5 legnagyobb baja, hogy irreális dolgok történnek benne. S ezt utálom az ilyen játékoknál, hogy ez már lehetetlen, hogy így játszanak 3-as csillagon. A PES 4-et kb játszottam másfél évig! Ha össze kéne számolni az játszott órák számát akkor kb több száz óra de akár 1000-ek is lehetnek. Nem volt könnyű átszokni a PES3-ról de mivel reális volt nagyjából és gyors<-erre még visszatérek), így hamar átszoktam a pes4-re. De komolyan itt van már a 3. hónap hogy megvan ez a szar és bosszant hogy még mindig nem jövök rá hogy mi a fasz van. Még mindig kikapok, vagy x-elek. Szerintem már uninstall határán vagyok. Aztán vissza a pes4. Hogy lehet egy játékot ennyire elb@szni.... ?
    Mínusz:
    - lassú a játék, amire a játékos megfordul addigra 3szor körbefutom. Sajnos sokkal gyorsabb mozgásokkal lehet jól focizni(ebben legjobb volt a FIFA2000 !!)
    - a bíró minden f@szt lefúj. emiatt a játék JÁTSZHATATLAN.
    - taktika váltáskor nem érződik a játék képén hogy változott volna a game.
    - még mindig(és mi a f@szért?) nincs minden licencelve
    - csak a szuperman-ek tudnak így szerelni mint az ellenfél.
    - sprint egy szar! használhatatlan, valljuk be az életbe ez nagyon sokat számít

Plusz:
    - szép grafika

De könyörgöm, MIKOR VESZIK MÁR ÉSZRE A PROGRAMOZÓK? HOGY NEM A GRAFIKA A LÉNYEG!!!! SŐT EZ SOKADRANGÚ..

Könyörgöm az élethez közeledjünk már!!! Aki focizik az megérti. És átérzi ezt.Ha azt néznénk hogy hány órát nyomtam már focis játékkal életemben akkor ez a szám kb több 10000 órát tenne ki. Tehát iszonyú nagy tapasztalatom van ebben.

Sajnos ez egy nulla. Egy NAGY NULLA.

És a legnagyob baj az hogy a programozók életükben nem láttak labdát....

Ez nagyon nagy baj...

Új hozzászólás Aktív témák