- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Pár trükk egy másik fórumról
''Leírom az összes cselt akkor mégegyszer:
-zizu: jobb stick-et tekerd körbe (billnél a jobb stick két irányát nyomd gyorsan egymás után)
-flip-flap: az R2-t vagy az L1-et nyomd gyorsan 3-szor [néhány ember tudja csak (pl. Ronaldinho, Cisse, C. Ronaldo...stb.)]
-bicikli: egy lábbal: 2-szer R2; egymás után sokszor: L1 sokszor nyomogatása
-átemelés: amikor leveszi a csávód a labdát megnyomod gyorsan azt az irányzékot amerre áll aztán gyorsan a háta felé levőt
-testcsel: A:mozgás közben:miközben futsz megnyomod az egyik irányt, hogy forduljon majd gyorsan az ellenkezőt; B :állóhelyzetben:megnyomod az r2-t hogy megálljon az embered, ha úgy áll meg hogy a labda teljesen ott van a lábadnál akkor nyomj hirtelen egymás után egy, az embernek megfelelő oldalirányt 2-szer
-hátrahúzós csel (jobban nem tom megfogalmazni): megállsz az R2-vel és miközben lenyomva tartod még mindig az R2-t megnyomod az embernek hátrafelé az irányt
-becsúszó láb feletti átpöccintés: a jobb stickket a futás irányába told el
-lövőcsel: nyomd a lövés vagy a beadást (beadást csak akkor ha megy az erőssége is) és miközben megy az errősség csíkja nyomd le a passzt!
-átlépős csel: miközben a passz után gurul az ebbered felé a labda nem nyomsz semmi irányt csak az R1-et, azaz a gyorsfutás gombot!
Ajánlom, hogy az új oldalon (ami elvileg nemsokára itt van), tehát aki majd ott létrehozza ezt a topicot, majd másolja be az első hozzászólásba ezt a hsz-t, mint a góloknál a .gif készítését!'' -
kovi
senior tag
Srácok! Amikor a kapus fölött átemelsz akkor a rúgást kell kicsit tovább tartani vagy a passzolást?
-
Cucuka12
tag
All seeing eye al nem lehet ! Ha lehetne akkor jajj mama ..

-
davee89
tag
jah és Breki vélemény WE9-ről?
-
davee89
tag
all seeing eyeal nem lehet!!!
az biztos!! -
Cucuka12
tag
Azért kösz Breki

-
Lionhe4rt
tag
Vagyis a demora gondoltam

-
Breki
veterán
Megjelent a we9-es demo lehet tölteni
-
Breki
veterán
peneme mi onlineban a neved?
egyszer játszhatnánk
a védekezésről meg annyit hogyx múltkor egy külföldi jól leb...ott, hogy mennyit szabálytalankodok
Megnéztem 7 szabálytalanság volt.
Nem a játékot kell szidni hanem jól meg kell tanulni védekezni.
Az irányításról raktam be egy ábrát az sg-re. -
-
davee89
tag
az bizony
-
davee89
tag
Nektek mennyi volt a max idő még 1 játékos visszatérhet sérüléséből?
Nekem most felrúgták Pirest és 21 hétre nem jácchat!

ez igy nem fair!!!!!!! -
penene
őstag
én megvagyok elégedve a grafikával is...

Van benne online, és nálam működik is. Igaz eredeti a gém.
Onlineban egészen más, sokkal élvezetesebb, mint a gép ellen.
Most csak 1 dolgot mondok:
Amire mondjátok, hogy mindent befúj a bíró... Gondoljatok bele, ha egymás ellen játszotok, és mindenkinek befúj mindent, akkor mégis igazságos nem?
Egyébként nem hiszitek el, de onlineban, no meg kis játéktapasztalattal kevesebb szabálytalanság van, mint gondolnátok...
El lehet venni a labdát szabálytalanság nélkül is, csak természetesen nem szabad nyomni ész nélkül a pressuret (vagy ha az a cél, akkor meg igen
)
Szóval online VS gép ég és föld, én játszom mind2őt, de a gépet mindig unom.
Úgy védekezik, mint az állat, és úgy támad, mint 1 amatőr... és baromi unalmasak a meccsek, mert csak arról szól, hogy megszakadok 1 gólért vagy sem... (4*).
6*on picit izgibb, igaz ott nem védekezett olyan jól.
Na mind1, csak ennyi. Egyébként amúgyis csak gyakorlás kérdése az egész.
Eleinte hasonlóan idegörlő volt számomra a védekezés, most meg már néha élvezem is
Gép ellen főleg... semmit se tud csinálni igazán...
egy kalap szar... viszont mintha minden emberem mellé állított volna very very agresszív védőket
)))) -
Cucuka12
tag
davee89 jók a gólok!De a bíró a játékban egyenlő a nullával ! Hozzá érek az emberéhez és már fúj. Áhh... Ez nagyon hülyeség benne ! Meg találltam már olyan bugot is amikor szabadrúgást lőttem felsőkapufára ment uátnna meg a kapus kezébe (megfogta a kapus) . És a gólvonalon bellül fogta már meg, és mehetett tovább a meccs nem adta meg a gólt ! Szal vannak ekkora enyhe bugok!
-
davee89
tag
jah és a góljaimat megnéztétek?
ha tetszett teszek még fel!
nagyobbakat és szebbeket is!
-
davee89
tag
de van benne network!!!
csak nem mükszik ha jól tudom!!! -
penene
őstag
Gép simán elveszi ha nem veszed át elég jól...
Elég genya
4* meg pláne elveszi ha hosszabban veszed át..
Ezért is gagyi a gép, mert utálom, h. mindig ugyanúgy kell mindent csinálni, különben elveszi...
Onlineban meg azt csinálsz amit akarsz, minden ember másképp reagál, és máshogy minden helyzetben...
Gép meg mindig ugyanúgy
-
Kindgrind
aktív tag
Valaki tudja hogy lehet szabadrugásból gólt rugni?
Nekem sehogy se megy 
-
Kindgrind
aktív tag
Én PS2-ön nyomom és ott igy vannak:
Támadásnál:
L2 - strategy/att/def
L1 - cursor changer
R2 - special controls
R1 - dash
háromszög - through pass (hosszu pasz)
négyzet - shoot (rálövés)
kereszt - short pass (lapos pasz)
kör - long pass (magas pasz)
Védekezésnél:
L2 - ugyanaz mint a támadásnál
L1 - ugyanaz mint a támadásnál
R2 - ugyanaz mint a támadásnál
R1 - ugyanaz mint a támadásnál
háromszög - keepers runs towards ball (kapos kifut a labdáért)
négyzet - pressure 2 (labda elvétele)
kereszt - pressure (labda elvétele)
kör - sliding tackle (becsuszás)
Remélem segitetem! -
davee89
tag
itt 1 újabbb Pires góóól ! ! !
http://kepfeltoltes.hu/view/060205/Pires_-_Real_www.kepfeltoltes.hu_.gif
most a Realt szomorítom
-
davee89
tag
hello!
akkor itt 1 Pires gól
http://kepfeltoltes.hu/view/060205/Pires_-_PSV_www.kepfeltoltes.hu_.gif
remélem jó lett -
kovi
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Ti profik vagytok.

-
kovi
senior tag
Egy olyan PATCh kéne ami ezt a büdös kurva bírót kibassza a játékból.
Így nem lehet játdzani hogy hozzáérek a másikhoz és lefújja.
Az összes programozgató aki ezt a szemetet összehozta törném le az összes ujját.
A mai foci miről szól? a kemény harcias ütök vágok fociról? Akkor miért kellett ilyen fasz bírói rutint belebaszni. Tönkreteszi a játékélményt. Ez borzalmas.
A kurva anyjukat a programozóknak. Dögölnének meg!
Egy kibaszott cadiz ellen küszködök már 2 órája, 5 perces meccseket játszom, de a vége előtt mindig kilépek mert vagy vezet vagy egyenlő az eredmény. Ez kb a 20. meccs.
2-es csillagon ugy fociznak mint 6-os csillagon. Az utolsó meccs a bajnokságban, kell a kurva 3 pont.
Ez hogy van kedves megbaszott programozók hogy ugyanolyan erősségen dupla erősek egy olyan lúzer csapat mint egy szar. egy nagy Real ellen. Hihetetlen.
Ez a játék továbbra is egy szar egy mocsok és elbassza az ember kedvét. Az isten bassza meg a programozókat.
Elnézést a káromkodásokért de nagyon fel vagyok háborodva. Nagyon! Ezt a mocskosságot, szemétséget. Ez egy nagy BUG, maga a PES5 egy BUG.Egy szemét. -
kovi
senior tag
Segítetek azonosítani a gombokat?
L2 ----
L1 ----
R2 ----
R1 ----
háromszög ----
négyzet ----
kereszt ----
kör ----![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060204/pes5_control_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
kovi
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Tényleg sokat számít hogy ha beállítod az invidiual-t.
Egyből kapott tőlem(REAL M.) az Arsenal egy 3-ast!

Srácok a végén mégsem lesz uninstall belőle.

-
kovi
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Köszi.
Van egy olyan oldal ahol leírják az összes mozdulatot és hogy hogyan kell csinálni.??
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Na, ha lövésnél úgy csinálod, hogy csel gomb nyomvatartva, sprint nincs benyomva, akkor nagyon csúnyán alázó gólokat lehet vágni... Ilyenkor úgymond helyez a játékos, de általában nagyon kapufa közeli helyekre.

-
davee89
tag
jah és van 1 pár szép gólom csak nem tudom hogy tudnám nektek belinkelni!!!
ha segítenétek azt megköszönném!!! -
davee89
tag
master ligába is jáccok ott Arsenallal verhetetlen vagyok 6*-on.
Henry nagyon király
de Reyes hát nem is tudom helyzetei megvannak de mindent kihagy
30 meccsből 26 győzelem 3 döntetlen és 1 vereség
az sztem egész jó!!!! -
kovi
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
''be lehet állítani, hogy ki mit csináljon támadáskor''
hol??? -
sosperecek18
őstag
Hát akkor játsz Master Ligát, de hidd el igy is lehet nyerni, csak nagyon kell figyelni, én most 3-0, ra kikaptam a Portotol, de utánna összeszedtem magam és 5-1-re vertem a Besiktast!
(A B-csapattal)
De a legjobb ha már a második félidőre ugy mész ki, hogy cserélsz!
[Szerkesztve] -
davee89
tag
ligát szinte lehetetlen nyerni 6 *-on.
nem lehet tréningezni. a játékosok mindig fáradtak, sz*r a kondijuk.
4 meccset lejáccok azután már a B csapattal kell jáccak, mert minden jó ember fáradt. így nem lehet nyerni!!!!!
pedig próbáltam már minden nagy csapattal szinte!!! -
Cucuka12
tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Az jó eredmény szerintem!Én csak meccseket szoktam játszani 6os szinten!Verem őket rendesen.Találltam már 1-2 bugot is

-
sosperecek18
őstag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Már 6. vagyok a Wefa ranglistán!
15 pontra csupán az elsőségtől!

-
sosperecek18
őstag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Amugy a felállásnál be lehet állítani, hogy ki mit csináljon támadáskor, mióta ezt megcsináltam azóta megy rendesen a szekér!

Egy jó taktikát kell elősször kitapasztalni, majd utánna megy minden rendesen! -
sosperecek18
őstag
Én ugyanazt játszom amit a Pes4-ben passzolgatok, egy-egy csel, hosszu átadások!
Azért kell néha gyorsan egy jó keresztlabdát adni,mert igy a gép egy pillanatra elbizonytalanodik, és akkor meglehet lepni!
Bár én a Pes4-et 5-ös szinten játszottam, ezt kapásból 4-esen, és nekem tök jó volt!
A lényeg még a védelem, szaladj utánna, és próbáld meg lefogni a szögeket! -
kovi
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Mi a titkod?

Ebben a részben is kell lennie valaminek, valami mozdulatsornak, valami taktikának amitől könnyebben verhető a mocsok gép. -
sosperecek18
őstag
Még ezt a szezont lejátszom a Lokomotívval 4*-on (ML), és utánna már feljebb lépek, és megnyerek mindent egy még kisebb csapattal!

[Szerkesztve] -
De Rossi
csendes tag
válasz
kacsavadász
üzenetére
De hogy ennyire ne legyenek tökéletesek...
Nálam is az előbb kikaptam 2-0 ra, és legalább volt 5 olyan szituáció amikor engedhette volna, és 1az 1ben vihettem volna kapure de a láma bíró megállítja a játékot 10ből 8szor 
De attól még nagyon jó a játék
Forza As Roma!!!!!! -
Breki
veterán
válasz
kacsavadász
üzenetére
Ez csak azért van mert igazából se tökéletes a bíró PP
-
kacsavadász
csendes tag
sztem előnyszabály nagyon el van cseszve a játékban!
1-1be mehetnék kapura erre majdnem mindig befújja a szabálytalanságot!
húúúú ilyenkor nagyon pipa vagyok!
de amikor meg teljesen felesleges akkor továbbengedi!
Más hiba úgy gondolom nincs. nagyon el van találva a game. a fifa elbújhat mögötte.
rengeteget jáccok vele !!!
Csak így tovább! -
kovi
senior tag
Nézd, a játék sebessége lehetne egy picivel gyorsabb, egy icipicivel. Pont annyival mint amennyire a PES3 volt.
Nagypályán nyomom 10perces meccseket.
Akkor vagy előnyben ha a gép nemtudja követni mit csinálsz olyan gyorsan sikerül megoldanod. Pl ezekből az előnyökből a PES3-ban, de még a PES4-ben is többet profitáltam. Rengeteget számít. Valljuk be a mai foci azért másabb mint a régi mert gyorsabb, a mai játékosok a gyönyörű cseleket(Ronaldinho) sprint közben tökéletesen végrehajtják. Nehzéz is szerelni mert gyors, s előny is van belőle.
Ebből a szempontból gondolom a gyorsaságot. Itt rá is jössz, hogy a fordulásra gondolok , mint legnagyobb BUG-ra. Ha futsz jobbra, hirtelen megfordulsz az embered megáll, van kb 4 tizedmásodperc míg elindul ballra. Szinte kitámasztja magát, elengedve a centri.. erőt. Ami igenis életszerű, VISZONT(!) ennyire nem lassan történik.
Tudom ez apró dolog, de ha összeszámolnám hogy ebből mennyi előnyöm, gólom lehetett volna, hát.... lehet 4 csillagon mennék.
Ehhez tartozik pl a csípőből való kifordított kapurarúgás. Nagyon kell és nagyon előnyös, nehéz védeni a kapusnak. Sajnos az előbb említett BUG itt is gondot okoz.
S ugye ez azért nagy gond mert a védő könnyedén szerel ilyenkor. -
penene
őstag
Mi nem életszerű?
Szimpla sebességen?
Szerintem maga a játék életszerű, az időzítés meg hát...
Próbálj meg igazi nagypályán 10 perces meccseket nyomni.. max. 1-2 támadás fér bele mind2 fél részéről... Az lenne az idő alapján a tök életszerű, ha ha
Mi lenne életszerűbb, ha gyorsabb??
Szerintem elég gyors így is, főleg ha erős gép ellen, ill. onlineban játszol.
Néha én is csak kapkodom a fejem. De annyira mégse gyors, hogy ne lehessen finom megoldásokat alkalmazni...
De ez is egy játék, nem pedig egy valódi meccsközvetítés, szóval ezt is figyelembe kell venni.
tudni kéne ,neked mi az életszerű
Engem igazán nem érdekel az életszerűség, mind inkább, hogy élvezetes és játszható legyen a játék. Ez meg szerintem nagyon is az.
Emlékszem, mikor FIFA 98ban volt az elhúzós csel, meg a Q. MEg a sprint. nah, kb. ennyit kellett használni, és kész volt a játék... Itt meg meglehetősen széles a paletta, amit lehet, és kell is használni ahhoz, hogy túljárj az ember eszén... (v. gép)
Szóval nem értem mi a baj :-/ -
kovi
senior tag
Sztem egy Forlan vagy egy Henry is megindulna.

Sima ligát nyomok(La Liga). A game speed állítási lehetőség jó lenne de csak dupla sebesség van. Az meg már duurva.
Viszont volt egyszer, hogy az istenért nem tudtam megverni egy csapatot sima sebességen, gondoltam rárakom 2-szeres sebességre, lám sikerült győzni... -
penene
őstag
válasz
kacsavadász
üzenetére
nálam szól mindennél...szal nem értem
-
kovi
senior tag
válasz
kacsavadász
üzenetére
én ugy tudom hogy a menüben csak stereo hangot lehet beállítani.
-
kacsavadász
csendes tag
Sziasztok!!!
Nekem 5.1es hangrendszerem van de játék közben zenéknél nem szól a mélynyomó!!! Csak az első 2 hangszóró! Ez miért van ? Valamit be kell állítani? Nálatok? -
kovi
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Akkor rakd fel!

-
kovi
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
tudom, kissé bonyolult vagyok.

Ezt érezni kell.
PES4-ed nincs fenn? Azzal nyomulhatunk.
-
kovi
senior tag
Nem, ez nem grafikai nyűg.
Egyébként folyamatosan lassul. A PES 3 még gyorsabb volt mint a PES4.
Itt konkrétan arra gondolok, amikor pl hirtelen megfordulsz az embereddel, 1 mp míg megfordul és azonnal elindul.
Ez a legjobban a FIFA2000-ben volt, ott azonnal indult a faszi. S valljuk éleőben se vár az ember időt míg megfordul és berakod 1-esbe és elindulsz. Szóval ez kissé LOL.
Sajnos egy cselnél illetve egy kerülős indulásnál néha tizedmásodpercek döntenek. -
sosperecek18
őstag
Nem biztos hogy ha kikapcsolja akkkor jobb lesz!
Én nekem a pes4-el volt bajom (9600-nál simán ment nincs v-sync; majd miután 9800pro-m lett bekapcsolta a V-syncet, hiába kapcsoltam ki semmit nem ért, ugyanugy ment a játékon belül! MEgoldás: 1280*1024-ben kell még most is játszanom mert igy nem szaggat a V-sync miatt!
-
Drizzt
nagyúr
Hát, amikor elkezdteem, én is néztem, hogy nagyon lassú, de zatán ahogy már nem a master league-s alapcsapattal nyomtam...

Amúgy ati kártyánál driverben kapcsold ki a v-synchet, ha az van, mert néha nagyon belassítja. Nekem pl.: a Pes3 miatta anno játszhatalanul lassú volt. -
penene
őstag
Breki, én horpeti vok

-
kovi
senior tag
Holnap ha lesz egy kis időm, beírom a billentyű kiosztást hogy mit jelentenek, R2, stb...
S majd ebben kérek segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem lehet ezt kivárni... nem tudsz vmi más helyet ahonnan gyorsabban jönne le??

De azért a PeS 5 még mindíg jobb mint a Fifa 06'

Nekem sehogy se megy