- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
this is life #2298 üzenetére
Hogy tudom visszaállítani gyárira a rendszert ha rootoltam? Nekem az lenne a lényeg hogy semmi felesleges ne legyen rajta!
All in one-nal kilőttem de ugyanúgy elindította megint a programokat. Hol találom benne a boot részt?
-
válasz
Redneck #2297 üzenetére
Task killert ne hasznalj mert amit kilo ujra indul es emiatt jobban merul. Amit tegyel az alkalmazaskezelo/ osszes , tiltani azokat az appokat amit nem hasznalsz pl ebook reader, google terkepek es tarsai, all in one toolbox itt [link] telepitsd es tiltsd bootbol ami nem kell egybol. Nova[link] a halado beallitasainal engedelyezd a memoriaban tartast.
-
Redneck
nagyúr
válasz
this is life #2296 üzenetére
Amatőr vagyok még, le tudod ezt részletesen írni hogy mit honnan szedjek le? Privátban természetesen.
Segítséged előre is köszönöm!Gyári 4.1.1. Fut ez a sok szar gyári program amit task killerrel kilövök de mindig visszarakja.
-
válasz
Redneck #2294 üzenetére
Valami nem lehet jo a az sw-ben mert 10000 korul kene kapnia, igaz szuz rendszerrel, sot ha nem jo a rom akkora wifit is ki kell loni... az rk3066 11xxx pontszamot szokott kapni az aml 8726 mx 9-10000 korulit. Root nelkul tudod tiltani az appokat es akkor nem futnak feleslegesen, erdemes meg az al in one toolboxot is letolteni a playbol , es tiltani autobotbol az indulasnal felesleges appokat. Launchernek tedd ra a novat es szarnyakat kap. A melegedes sajna jatekok alatt megvan , plusz ficsor a beepitett tojas melegito
-
Redneck
nagyúr
4.1.1-es Android (gyári) verzióval teszteltem Antutuban. 7083 pontot kapott... Nem kevés ez?? Mert nekem annak tűnik. 10000 körüli pontszámot vártam. Nem tetszik hogy megy egy csomó felesleges program. Hogy tudom ezeket kiírtani egyszerűen? Tudom root. Nekem azért nem világos ez a root dolog. Annyit látok hogy kattints erre, kattints arra... Hol van ebben a beállítás?
A gyári szutyok programokat le akarom irtani. Böngésző, Chrome, Prestigio programok stb.Pls help me!
A tablet amúgy jó, szépen megy, csak nagyon melegszik. Pláne töltésnél és játéknál.
-
chatran
őstag
Prime Duó tulajok, nektek is akadozik, szaggat a Carmageddon?
-
saelin
veterán
Aki halknak véli a hangszórót, próbálja ki a Speaker Boost-ot. Nekem bevált.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Most vettem meg a Pro Duot. Nem rossz, eddig csak két gondom van vele. Az egyik hogy tényleg nem túl hangos, a másik hogy USB-ről nem tölt?! Már majdnem egy órája rajta vagyok és még mindig 8%. Az üzletben bekapcsoltam, elsőre be se kapcsolt, csak ha hálozatról toltunk neki egy kis energiát. Mondjuk ez nem meglepő, miért lenne feltöltve? Kijelző szép, gondom nincs vele.
USB-ről másolva amúgy kb 4 mega per sec volt nekem is. Amúgy a 8GB-ból miért csak 4-et lát a számítógép?Carmageddon kurvajó
-
chatran
őstag
Ez a beépített memória kegyetlenül lassú, 2Mbyte/mp-et sem éri el a másolás sebessége. Pedig nagy fájlokat másolok.
Pro Duo-n is ilyen tetű? -
VMatteo
őstag
Mert 4.1.1 van rajta, gondolom a van a honlapon is. A meccs alatt nyúztam, 50%fényerő+full hang, wifirről nyancat 10órás, 3óra 20 percig ment, utána még, wifi ki, 1 óra film MX playerrel. A saját kábelével éjszaka szépen töltött, most megint lemerítem és megint feltöltöm.
-
VMatteo
őstag
tök szűz gép, a Defymet szét mókoltam, semmi baja. Esetleg lehet a 2méteres USB hosszabbítóval való töltés zavarta meg. Azt jelezte hogy töltöm, de közben nem tölthette? És csutkára lemerült? Nemtudom. Most működik, feltöltöttem saját kábelével teljesen, most merítem, holnap kiderül küldöm-e vissza. Nem fogok szoftvert frissíteni rajta.
-
VMatteo
őstag
Ezt nézzétek meg!
3 napos gép és 2-ra fordul elő.
Holnap küldöm vissza -
Redneck
nagyúr
Remélem jövő héten is ingyenes lesz még. Azt szeretném, GTA-kat és a Most Wantedet
-
chatran
őstag
Szegény Carmageddon (még ingyenesen tölthető egy darabig) elég rendesen akadozik a Prime Duo-mon
Gondolom a Pro Duo tulajoknak nincs ilyen gondja. -
seiko
senior tag
válasz
Cogwheel71 #2268 üzenetére
egy sd kártyára töltsd le a legfrissebb androidot, és a bekapcs+hangerő gombbal indítsd el a frissítést!
-
VMatteo
őstag
válasz
Cogwheel71 #2268 üzenetére
Ma meg semmi baja sincs, bekacsolt, minden oké.
Lehet hogy az zavarta meg, hogy a töltőjébe egy USB hosszabbítót (Belkin, 2m) dugtam, és csak abba a sajátját? De hát ez nem lehetne baj sztem. -
VMatteo
őstag
Srácok!
Ma a Pro lefagyott youtube közben. Kapcsolnám be, semmi, csak villan a képernyő. Nyomom hosszan a bekapcs+ hangerő fel/le gombokat, megjelent egy droid felnyitott hassal, meg piros felkiáltójellel! Visszaküldjem 8 napon belül? Mi volt ez????Szűz készülék -
Cogwheel71
tag
válasz
VMatteo #2252 üzenetére
Én sem tenném vissza a régi verziót, már csak azért sem, mert emlékeim szerint abban sem voltak alul virtuális hangerő gombok. Ezektől a beépített hangszóróktól nem szabad csodát várni sem hangerőben, sem hangminőségben, valószínűleg azért nem is erőltetik a nagy hangerőt, mert torzítás nélkül nem egyszerű ekkora méretben megoldani.
-
Redneck
nagyúr
Ez a halkság ez nagy probléma szerintem. Mennyire halk? A hangszóró amúgy jó rajta? Tehát nem az alulméretezett?
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok! találkozott valaki olyannal, hogy a recovery nem működik? Felraktam a 4.1-et, rootolni akartam, elindítottam a recovery-t, de csak egy döglött robot van a képernyőn a hasa felett egy piros háromszöggel. Amúgy a 4.1 működik rendesen, de a root fontos lenne.
-
VMatteo
őstag
válasz
Cogwheel71 #2251 üzenetére
az 4.1.1 helyett feltehetem valahogy a 4.0.4es androidot? abban van lent a "tálcán" hangerőgomb nem?Meg hogy lehetne hangosabbá tenni?a youtube nagyon halk, az MX playerben 200%hangerővel már jobb.
-
VMatteo
őstag
a Pro-ra hogy lehet olyan szoftvert varázsolni, amiben alul van virtuális hangerő gomb?
Most 4.1.1. van rajta, ettől van frissebb?
Most az akksim még elég gyengusz, remélem helyre jön -
saelin
veterán
Ebben egyet értek, sokat fogyaszt a wifi. Olvasással, írással volt már nekem 6 óra is (wifi végig kikapcsolva). Minecraftal talán több mint 3 órát bír, de az már játék, annak elnézem. HD videóból eddig nem néztem nagyon hosszút, úgy másfél órásat 50%-ról 10 alá merült, de sztem ott is a wifi evet sokat, mert online néztem.
-
Renike12
csendes tag
7.0 Pro Duo-hoz adnak hálozati töltőt?
-
chatran
őstag
Nektek a MindigTV alkalmazásban rendesen megy az élő adás, akadás nélkül?
-
Mezcal
addikt
válasz
Redneck #2235 üzenetére
A 3 óra valóban vicc, szerintem ő is annak szánta. Vagy ha neki mégis ennyi, akkor akksi gondja van. Nálam alsó hangon 4 fölött megy vegyesen. Persze, a Real Racing 3+ wifi kombóval 3 óra alatt is padlóra lehet küldeni, de akkor dolgozik is hardver rendesen.
VMatteo: Teljesen felesleges húzni a processzort, mert egyrészt így is bivaly a gép, mindent visz, másrészt max 1,6 Ghz-ig tudnád húzni, de akkor már tojást süthetnél a hátlapon.
Ha van tablet, amit nem kell húzni, az Pro 7 Duo.
Van rá custom rom, de még senki sem próbálta innen. Egyébként a gyári JB kiválóan működik rajta, talán ezért sem.A kisebb felbontást nem nagyon fogod észrevenni, 7 collon bőven elég ez, ha játszani akarsz, ezt jobban meghajtja a hardver.
-
VMatteo
őstag
Rootolni akkor könnyen lehet? Esetleg unrootolni, ha szervizbe kerül? Főzött ROM létezik hozzá végülis?Várható hozzá még újabb gyári ROM?Memória kezelése jó? Nem szokott nagyon belassulni? Persze általános felhasználás mellett
-
Redneck
nagyúr
CC az 1280x800. Mióta FullHD? Az Xperia Z Ultra na az tényleg az!
Azért a 3 óra már vicc szerintem. 4-5 órát csak kibír ez az akksi. Nem tudom ti hogy Androidoztok de én azonnal kilövök mindent amit nem használok és törlök a rendszerből minden olyan (gyári) programot ami felesleges. Wi-fi csak akkor amikor kell, fiók szinkronizálás letiltva. Ha úgy csak 3 órát bír akkor tényleg egy rakás szar.
Kolléganőm 8-as Pro Duo-ja 6-8 órát bír használattól függően, filmezéssel együtt. Az 4700mAh.Concorde pedig nem érdekel mióta másik munkatársam vett egyet tőlük. Azt hitte jó lesz, tévedett.
saelin:
Nem lehet hogy a gyári lejátszó szoftverében van a hiba a hangerővel? Ha Boost miatt nem torzít akkor mindenképp.
Gyártó felé jeleztétek már, mert többen írták ezt a dolgot? Ez mondjuk nekem is fontos. -
Renike12
csendes tag
7.0 Pro Duo-t akarok venni és azt akarom tudni , hogyha mondjuk letöltöm rá a Temple Runt akkor már automatikusan be van állítva hogy lehet dönteni a tabletet, vagy be kell valahol állítani?
-
saelin
veterán
válasz
VMatteo #2232 üzenetére
Lehet rajta kényelmesen filmezni, csak kell egy Mx player (szoftveres dekódolásnál lehet boost-olni a hangerőt), mert a hangszóró picit halkra van belőve... Nem túl halk, de kicsit lehetne hangosabb.
Aki CC és valamelyik prestigio között vacillál az gondoljon az üzemidőre! Pro duo-m van és ez is gyorsan lemerül (kb 3 óra) netezés mellett, akkor egy full hd felbontású, kisebb akkumulátoros gép meddig bírhatja? Sztem nem sokáig.
Nem túl vicces egy fél méteres töltőkábellel a konnektor mellett kuporogni, és még az akkunak sem tesz jót. -
VMatteo
őstag
Srácok, létezik erre főzött ROM?A hangszórója mennyire hangos? Kihangosítva lehet rajta filmet nézni, vagy kell egy füles hozzá vagy hangfal?
-
Redneck
nagyúr
Antutu mennyit dob nektek Pro Duoval?
Szerk:
Ha Rootolom a készülékem és elfossa magát hogy tudom visszaállítani a gyári Romot? Mi van ilyen esetben garanciális ügyeket tekintve? -
Redneck
nagyúr
válasz
VMatteo #2229 üzenetére
Attól még a hardver nem változott. A CC jó pár szutykot forgalmazott még egy-két hónapja, ki kellett szórni a készleteket. Nem gondolom hogy olyan orbitális különbség lenne a felhasználói élményben de tényleg passzolok.
Nézd ha neked a megjelenési dátum fontos akkor vedd meg az 1 év garis, kisebb akksis, de nagyobb felbontású (terhelésnél garantáltan lassabb) Concordeot. -
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Erősen vacilálok a Pro Duo és a CC Speed között. A ProDuo előnyére szól a 4100mAh-ás akksi (CC 3200), a 2 év gari, viszont a CC frissebb termék egy fél évvel nem? Főzött ROM-kal hogy áll a ProDuo?Akksija youtube, böngészés közben meddig bírja? A Pronak kicsit gyengébb felbontású a kijelzője, a hétköznapokban ez zavaróbb? -
seiko
senior tag
Szintén Prime, szintén semmi gond.
-
Renike12
csendes tag
A wifi tényleg olyan rossz?
-
Mezcal
addikt
válasz
Redneck #2216 üzenetére
Futár jön a javítani való gépért, viszi, majd hozza. Regisztrálni kell a gépet a Prestigionál. Amúgy igen, kapsz egy olyan gépet, ami közel azt hozza, mint a jóval drágább Nexus 7
Amióta láttam és használtam Nexus 7-et biztosan tudom, hogy nem adnám ki érte azt a többletet, mert elhanyagolható a különbség.
A felhasznált anyagokkal nincs gond, egész jól össze van rakva a gép. -
Redneck
nagyúr
Elkérem mindenképp nem akarok hibásat hazavinni
Háztól házig? Edigitalnal? Vagy ez a Prestigio érdeme lenne ennyi pénzért? Tehát gyakorlatilag kap az ember Nexus 7 sebességű (kivétel a spec Tegrás alkalmazások természetesen) gépet féláron?
+HDMi és SD
+1 év garancia (háztól-házig wtf!?)-kicsit rosszabb kijelző és akksi valamint felhasznált anyagok
-kompromisszumok játék frontonSzerk:
Ez a rootolva mit takar? Nekem amúgy arra lenne szerintem szükségem hogy a felesleges gyári alkalmazásokat töröljem a fenébe. Azt meg lehet oldani? -
Mezcal
addikt
válasz
Redneck #2212 üzenetére
Gyári JB van rajta rootolva. Semmi tuning, elég bivaly gép a legjobb játékokhoz is. A hibákról nem nagyon tudok mit mondani, mert nekem jól működik, de vétel előtt kapcsold be, én is elkértem a pixelhibák miatt. A 2 év gari háztól-házig érvényes, ami nem egy rossz dolog.
-
btimar
csendes tag
válasz
Redneck #2210 üzenetére
Nem érdekel az enyém? Most vettem 1-2 hónapja, aztán diplomaátadómra kaptam ajándékba egy iPad-et, így kihasználatlanná vált. Teljesen hibátlan, még garanciális, állítható tok is van hozzá. Irányár: 30.000 Ft.
-
Redneck
nagyúr
Oké ez alap. Néztem a gameplayeid youtubeon amit a tabletről nyomtál. A tiéd gyári romos vagy van rajta valami tuning?
Ha pixelhibásat kapok akkor ott azonnal kérhetem a cserét ugye? Arra vagyok amúgy kiváncsi hogy javult e már a hibás/jó darabok aránya, mert visszaolvasva elég sok probléma volt. Értem hogy ez nem prémium cucc, na de működjön már úgy ahogy kell. Különben a 2 év garancia idő alatt elég sok szopás jut a Prestigionak. Itthoni szervizről mi a tapasztalat? Samsungnál volt olyan pár éve hogy összekarcolták/nem javították a telefonokat, stb.
btimar:
Tab One? Munkatársam is kapott egy olyat ajándékba. Ritka nagy fosrakás, azóta sem láttam nála. Köszönöm nem! Újat szeretnék, van kedvezményem edigitalnál és mást is akarok még venni mellé. Most tokot is adnak hozzá. Számla pedig legyen a nevemen.Szerk:
Most esett le hogy Pro Duo-ra gondolszBocsi.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Akarok venni egy 7.0 Pro Duo az edigitalnal. Szerintetek még most is sok hibás példányt lehet kifogni? Frissíteni akarom majd rá ahogy megveszem a legújabb OS-t. Mit tanácsoltok a készülék vásárlásával kapcsolatban? Nem akarok rootolni meg belebuzerálni mert ha elfossa magát akkor kellemetlen lehet a garancia ügyintézés.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Akarok venni most egy ilyen Pro Duo vagy Ultra Duo tabletet. Mindkettőben Rockchip RK 3066 és Mali 400 MP4 van IPS panellel csak az első 7 a második 8 col. 720p és 1080p nézésre, netezésre és kis játékra kellene. Mennyire vagytok vele megelégedve? Ki használja HDMi-n keresztül TV-n/monitoron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest