Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Valószínűleg azért, mert az amlogi jobban fekszik a programnak. Pl a szintén ilyen, de egy sokkal gyengébb hardverrel rendelkező tescos tablet majdnem ugyanazt a pontszámot hozta, mint a Pro Duo.
Én úgy vagyok vele, hogy nem a tesztekben kell brillírozni, hanem a nagy erőforrást igénylő alkalmazások futtatásában. Azokat simán viszi. -
gyuzso
tag
Sziasztok!
Ide irok mert, nincs saját topikja remélem valaki tud segiteni, még nem vola tablettem és anndroidos kütyüm.
S.O.S Most vettem e 8.0.ás ultra duot Külsö adathordozotnem ismeri fel, Pl fényképező ,mit kell rá telepiteni vagy csinálni És offline térképés szótárt hol tudok letölteni?
Előre is köszi -
petia
csendes tag
Hali. Ma kaptam kézhez ezt a kis gépet. Megpróbáltam ROOT-olni, ahogy a leírásban volt az elején, de a kínai programban mikor már rámentem hogy root el is kezdte ő ott a kék csíkot húzni, kb. 3/4-éig fel is ment, de ekkor újraindult a tab., és nem folytatódott tovább. 2x is megpróbáltam, és ugyan ez volt,de akkor újraindulás után a kezdőképernyőnél elkezdett vibrálni, és végig csinálta,míg nem indítottam újra 2x,másodjára már nem veszem észre,hogy vibrálna.Esetleg valaki valami vélemény ?
-
ice9
tag
Wireless xbox controllert probaltam a mai nap. Nem jott ossze. Note se vitte 4.0.3al. Asus tf300 tab 4.1.2 vitte. Szal ezek szerint varnunk kell a 4.1re h mukodjon, bar a vezetekesrol nem tudok nyilatkozni
-
szpajk
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, Ultra Dou-m van, azért írok ide, mert nincs neki külön topicja. Youtubeon láttam több videót is, hogy androidos tabletet, telefont vezérelnek xbox360 vezetékes kontrollerrel. Valakinek sikerült bármilyen joystickot használni a gépén? Csak mert ha nem, akkor nem dobok ki feleslegesen xezer Ft-ot.
Előre is köszi! -
[w]
őstag
válasz
violentSt #787 üzenetére
leszarom a rangodat, ha csak kötekedni jársz ide, akkor felőlem az úristen is lehetnél.
remélem is hogy mindenképp jár erre egy modi, hogy törölje a felesleges hozzászólásaidat, mert szakmai fórumban erre nincs szükség. persze most sem bírtad ki, hogy ne szólj be az utolsó szavaddal, ezért nem értem mi a lófaszt vársz még itt ilyen hozzáállással? -
violentSt
tag
Es megint a kioktatas... "majd megtanulod..." -azert ne tevesszen meg a rangom!
Te reagaltal egy hsz-emre ami szamomra nem volt "kielegito" (itt az idezojel egy ujabb sertodes elkerulese vegett) mivel azt amit irtal elotted mar paran leirtak. Igy jogosnak tartottam a zarojeles megjegyzest amit te "fikazasnak" vettel. (Hogy ne kelljen ismetelnem magam illetve masokat, es ujra leirnom) Ha az elotte levo hsz-emet is elolvastad es a tobbieket is ezeket lathatod! ugy gondolom nem volt serto, szandekos meg semmikepp (akkor maskepp fogalmaztam volna) sot meg egy hangulatjel is bekerult a hsz vegere ha jol latom.
Ezeket gondolom figyelembe vetted, hisz ostag vagy...Ha valakit sert az alabbi par off akkor egy modit kernek torolje aztokat!
Thx
-
-
violentSt
tag
3% indits el egy NFSMW-t jatssz vele 15 percet
Es meglasd a 3% kb 4 re fog felugrani
Pedig lenne ra szukseg sztem (hacsak nem a GPU a ludas a frame eseseben)
Ugyan ez egy full hd videonal ha akad nyilvan szukseg lenne meg tobb craftra
De ekkor sem tesz oda plusz sebesseget (potyog tovabb 1.2-n) -
violentSt
tag
Ertem am nem csak neked szantam hanem aki raer es kivancsi az tesztelheti
Egyebkent az ultra duo-s aml mx 1.5 is vissza van fogva ugyan ugy 1.2 re sajna :/ (ha jok az infoim es ezert is erdekelne h ez a proci feature, vagy markafuggo)
Ez az "akar" 1.6 vagy 1.5 GHz azert kicsit megteveszto.... jo kis marketingfogas -
violentSt
tag
Ne a tesztprogramot vegyetek alapul (az az elmeleti maximumot mutatja-illetve van olyan ami a teszt alatt valoban kihajtja maxon a procit) en a valos hasznalatban lennek kivancsi a sebessegre...
"CPU stats"-ot tegyetek fel az szepen kiteszi talcara a 2mag kihasznaltsagat (es ha beallitod a pillanatnyi sebesseget is)
Illetve egy "cpu spy plus" is segithet: reboot utan elinditod es hasznalod a tabot pl hd videoval vagy jatekkal mondjuk 15percig. A progi naplozza a frekvenciakat ebbol vilagosan kiderul h a maximalis sebessegre kb 1percre ugrik fel a proc... ugyan ez a szitu 1.4GHz-es sebessegen is
Ergo alapbol 1.2-n fut a proc ezt a frekit hasznalja legtobbet a tobbi csak elmeleti maximum -
violentSt
tag
Valos procisebesseget mert mar valaki mondjuk egy most wanted, vagy youtoubon (nem a mobilon es nem is kliensen keresztul) 1080p full hd video alatt? Ebbe is 1.2 re van belove a proc, es a 1.6 az csak az elmeleti maximalis?
-
Hawk1979
őstag
+1
És már kezdem unni a Nexus 7 emlegetését ebben a topciban. Nem egy kategória a kettő.
Ha valaki ezt nem képes felfogni, azt csak sajnálni tudom.
Logikus, hogy több pénzért jobbat kapni... -
Gabor12
tag
Ez tévedés, alapból kezeli az OTG-t, és a play store-ben van két program, egy ingyenes és egy 600 Ft-os, (Nexus Media) ami pendrive-ot HD-t, SSD-t kezel, nem kell root sem. A nexus programokat csak nexus tulajdonosok látják.
A félreértések és belemagyarázások elkerülésére nem reklámozom a Nexus 7-et, csak az az etalon készülék, érdemes mindent ahhoz hasonlítani, persze reálisan. (Az árát mesterségesen tartják magasan Magyarországon, de külföldről olcsóbban beszerezhető) -
Magnat
veterán
Felment a Pro ára 37k-ra... a Prime meg 42-re...
-
akit a root érdekelne:
a 2012-es xperiak rootolásához csinálták ezt a toolt, ami a beépített backup&restore alkalmazást használja.
az első hsz-ben, a confimed devices szekcióban ott a Prestigio MultiPad PMP5197D 9.7 ULTRA, ami nyilván nem ez a készülék, de lehet hogy egy próbát megér, és ha működik, akkor nem kell a kínaival tökölni.
nekem nincs még meg a gépem, ezért nem tudom kipróbálni, de szerintem kárt nem tud csinálni, max nem sikerül.
aki esetleg tett egy próbát, az légy szíves írjon ide egy sort az eredménnyel.
figyelem: van benne egy normál és speciális mód, elvileg utóbbi legyalulja a személyes adatokat, úgyhogy ezzel óvatosan.
aki a fenti készüléket rootolta, az a normál móddal is boldogult, szóval szerintem érdemes először azzal próbálkozni. -
Prof01
veterán
válasz
laszlohu #756 üzenetére
Igen, én is találtam ilyet, de ahhoz sajnos ROOT jogok kellenek. Prime Duo-t viszont még nem lehet root-olni, ha jól tudom...
-
=Mentor=
őstag
Nagyon jó ez a 10.1 Ultimate, csak a nagyobb felbontásra hajszálra ugyanaz proci/GPU páros jut mint a 7.0 Pro Duo esetében, ami teljesítménycsökkenést feltételez az utóbbival szemben. Tulajdonképpen a +3 col és a HD felbontás és a 16 GB tárhely miatt fizessek ki csaknem + 30 ezret érte?
-
dom1n0
őstag
Sziasztok,
aki esetleg 10 colos verzióra áhitozik 3g nélkül, azoknak jóhír hogy lehet kapni már az ultimate-t, aelég durvának tűnik
-
[w]
őstag
elkezdett izgatni, hogy vajon a 4.1-re frissítést követően vajon lesz-e root-lehetőség szeretett tabunkhoz. esetleg van már infója valakinek erről?
-
Mezcal
addikt
válasz
christophe #741 üzenetére
A Thrustmaster Dual Analog Ferrari controllerem tökéletesen működik a Pro duoval. A MC4-ben irányíthatóvá válik vele a karakter. A tablet menüben is navigálhatok vele.
-
laszlohu
addikt
válasz
korcsillio #744 üzenetére
-
ice9
tag
válasz
christophe #741 üzenetére
Nem mindegyik ismeri fel. havernek van egy note, az nem ismeri fel. viszont az asus tf300 tabja meg igen. ha minden igaz a heten megjon a prom, akkor ki tudom probalni
-
christophe
csendes tag
Esetleg próbálta már valaki, hogy az xbox 360 usb-s kontrollerét felismeri-e a tablet?
Elvileg az összes ICS vagy újabb verzióval rendelkező androidos készüléknek fel kellene ismernie, de pl. a Concorde tab play, ami két hetet időzött nálam majd több sebből elvérzett, sem tudott vele mit kezdeni.
-
Próbálta már valaki Pro Duo-n a rootolást? A második program full kínai, azon sajnos nem lehet kiigazodni...
-
Prof01
veterán
Találtam megoldást a Prime Duo tulajoknak a folyamatos wifi bekapcsolásra. Az app neve: Advanced Wifi Lock
A negatívum csak annyi vele, hogy iszonyatosan szívja az akksit. Kb. 10 óra alatt 100%-ról 20%-ra esett le, úgy, hogy hozzá se nyúltam.
Viszont ha valakinek pl. a folyamatos skype hívások miatt van rá szüksége (mint nekem is), és eközben töltőn tudja hagyni, akkor nincs semmi gond.szerk:
(#729) Magnat : Most vettem észre, hogy Te is írtad ezt az app-ot, szóval meg tudom erősíteni, hogy tényleg szépen működik Prime Duo-n is! -
christophe
csendes tag
válasz
bumbalaci55 #734 üzenetére
Tesztelgetés közben légyszi csináljatok egy üzemidő összehasonlítást is, ha van rá mód! Köszi!
-
Mezcal
addikt
válasz
bumbalaci55 #734 üzenetére
Oké, tapasztalatokat ide kérjük.
-
Mezcal
addikt
válasz
Agamemnon #732 üzenetére
Netezésre és filmnézésre mindkettő ugyanannyira jó. A kijelző totál egyforma, mindkettő LED-es és a felbontás is megegyezik.
A hardver és a külső ami eltérő. A Prime Duo-ban 2x1,5 Ghz a Pro-ban 2x1,6 Ghz-es proci van.
A Prime 16 Gb Ram, a Pro 8Gb, A Prime-ban nincs hdmi és a GPU 2 magos. A Pro 4 magos GPU-val rendelkezik.Nagyjából ennyi.
-
Agamemnon
csendes tag
Sziasztok!
Pro és a Prime között gondolkodom, főleg filmezésre és netre kellene,
Kérdésem hogy melyiknek jobb a kijelzője? Mennyit dob a Prime-nál a LED IPS kijelző?
Vagy esetleg még szóba jöhet a 8.0 ultra duo ennek úgy tudom fényesebb a kijelzője mint a 8.0 pro duonak, és HW is erősebb.Melyiket javasolnátok.
-
szaszapi
őstag
válasz
korcsillio #730 üzenetére
Köszi,lehet a friss verzió nem jó az asphalt-ból,az alap racing thunder-t lehet irányítani,dönteni.
-
Magnat
veterán
-
szaszapi
őstag
Játékokat mennyire teszteltétek a tabon?Próbáltam a tintin-t felrakni de az valamiért nem akar indulni.Viszont az asphalt 7 menne ha lehetne irányítani,ugyanis hiába döntöm a tabletet nem kanyarodik az autó.A játék beállítban hiába állítom nem reagál a döntésre.Megnézné más is hogy mi lehet?
-
Magnat
veterán
Nyilván különbözik, mivel más a hardver, külön-külön kellett portolni. Én azt tudom elképzelni amit írtam is, h vmiért a Prime Duo hardvere nem támogatja és emiatt kivették, h ne legyen panasz h nem működik. Még mindig jobb megoldásnak tartom, mint ahol benne van de nem csinálja.
-
Magnat
veterán
Sajnos egy darabig nem tudom megnézni, mert barátnőm a kütyüvel együtt külföldön van, de hidd el, a "szokásos" helyen biztos nincsen, van 3 saját droidos kütyüm, tudom hol kell(ene) lennie. Viszont ami nagyon érdekes az az, h nem azonnal szakad le a netről altatás után, hanem kb 10 perc múlva, plusz létezik olyan eszköz, amire csatlakoztatva nem szakad le. Bár ez utóbbi elég összetett rejtély, mert más eszközökkel is tapasztaltam ilyet: van egy lg 2x-em meg egy Voda Smarttabom amiket szinte mindig magamnál tartok és pl
-az itthoni TP-Link 1043ND routeremmel minden ok, nem szakadnak le róla,
-de a szüleimnél lévő Philips (SMC) routerről a tab nem szakad le, a telefon röviddel altatás után igen
-a melóhelyemen lévő 2 Asus rouerről alapban nem szakadnak le, de ha sokáig (1 óránál tovább) nem nyúlok hozzá, a tab néha igen,
-de mikor rövid időre az egyik munkahelyi routert Draytekre cseréltem, arról mind a kettő leszakadt altatás után vmennyi idővelTermészetesen mind a kettőn úgy van belőve a wifi, h soha nem aludjon el.
A Prime Duo viszont eddig még egy wifin sem maradt fenn, kivéve Franciaországban egy iptv stb - wifi router kombót, de ennél nem voltam ott (viszont bármikor írtam rá Whatsapp messengeren, aznnal kézbesítődött), majd még megkérdezem, hátha torrent kliens v vmi más tartotta ébren - merthogy mint arról már vki más is beszámolt, ha van vmilyen aktív netes kommunikáció folyamatban, akkor nem szakad meg altatás után sem.
-
Mezcal
addikt
Érdekes, hogy nincs benne... A wifire nyomva a jobb felső sarokban a pontokon nyitható meg a speciális rész, jól el van dugva, tehát nem az van-e, hogy nem találtátok meg?
[w]: Nem használok semmit, ez a gyári megoldás, és bőven jó. A launcherek csak leszívják az akksit.
szaszapi: Akkor nálad lehet a gond, mert reccenés nélkül teszi a dolgát netezés, játék meg úgy mindenben.
-
ice9
tag
ha hdmi-vel tv-re kötöm akkor a hangot is átviszi? ill. pl. filmnézésnél megoldható, hogy csak a tv-n mutassa a képet és a tabon ne? vagy a világítást kikapcsolni energiatakarékosság végett?
-
Magnat
veterán
Nincs benne, hiába alap fícsör, ha kivette aki implementálta a Prime Duo-ra az Androidot. Sztem az lehet, h van olyan hw amivel nem működik (hogy a wifi modultól függ v mástól, nem tudom) és ezért inkább kivették. Láttam már wayteq tabot iss aminél volt kapcsoló de nem maradt ébren, de pl a ZTE Blade-nél is ez van.
-
Mezcal
addikt
-
szaszapi
őstag
1 hét nyomkodás után az 1db pixlhiba mellett 1 negatívumot tudok mondani,hogy nem is kell sok dolgot futtatni de néha megáll gondolkodni a tab pár másodpercre aztán újra észbe kap.Ezt amúgy mintha írta volna már más is.Minden más rendben van.
-
scymex
csendes tag
Lenne egy kérdésem : hogyha rootolom a készüléket, akkor a garancia elveszik?
(Edigitaltól rendeltem, habár ha jól tudom ennek nincs köze hozzá, hisz a prestigio szervízhez tartozik..)
(Tegyük fel hogy vissza se lehet állítani gyárira a firmware - t) -
Magnat
veterán
Höhö, most olvasom, h az agyonfavorizált Nexus7 csak root meg egy külső progi segítségével tud pendriveot kezelni, alapban nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest