- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Oké ez alap. Néztem a gameplayeid youtubeon amit a tabletről nyomtál. A tiéd gyári romos vagy van rajta valami tuning?
Ha pixelhibásat kapok akkor ott azonnal kérhetem a cserét ugye? Arra vagyok amúgy kiváncsi hogy javult e már a hibás/jó darabok aránya, mert visszaolvasva elég sok probléma volt. Értem hogy ez nem prémium cucc, na de működjön már úgy ahogy kell. Különben a 2 év garancia idő alatt elég sok szopás jut a Prestigionak. Itthoni szervizről mi a tapasztalat? Samsungnál volt olyan pár éve hogy összekarcolták/nem javították a telefonokat, stb.
btimar:
Tab One? Munkatársam is kapott egy olyat ajándékba. Ritka nagy fosrakás, azóta sem láttam nála. Köszönöm nem! Újat szeretnék, van kedvezményem edigitalnál és mást is akarok még venni mellé. Most tokot is adnak hozzá. Számla pedig legyen a nevemen.Szerk:
Most esett le hogy Pro Duo-ra gondolszBocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Le Mans Ultimate
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bontatlan E olvasó..
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest