Új hozzászólás Aktív témák

• successful

csendes tag

Még kérdezek, végre egy fórum, ahol azért aktívabb emberke is van :-)

Szóval . . . jobb kezes vagyok, és el sem tudtam képzelni, hogy bal kézzel is pörgessek. De mikor láttam pár videót 90s-ben, hát rá kellett jönnöm egy kézzel nem leszek nyerő! Na mondom akkor tekerjünk csak bal kézzel! És mit mondjak, mára már kezd okosodni a bal kezem is, nem olyan mint egy fadarab :-) Szóval tuti, hogy tanulható a kétkezes dolog (kétbalkezes, hehe) .

De! A bal kezem nem nagyon díjazza a nagy fordulatszámot, tegnap rátekertem erőből, és rendesen fájt a tenyércsontom a kis, és gyűrüsujjamnál. Mintha egy gyenge törésem lett volna, bár ez így értelmetlen, de valami töréshez hasonló érzés volt a kezemben. De nem baj, kicsit pihentetem, és ujból tolom neki, hadd szenvedjen :-) remélen nem ettől lesz csontkopásom :DDD Ja, és a neon verza van meg nekem, ami elméletileg 2-3%-al kevesebb fordulatra képes mint a sima társai. Ami még tetszik, az a techno verzió, állat lehet, bár azért nem azt vettem, mivel nehéz a leolvasása, és a fényképkészítés az eredményről. Na az is lassabb még a neonnál is kicsivel.

Ja, látom nem is kérdeztem, szóval másnak hogyan megy a bénább kezével? Van javulás az évek, hónapok alatt?

még vmi, ez a dilló görög Akis egyik videón egy ujjal beindította a ball-t, dege*iii :-D, asszem a kétkezes dualnál, ja ott.

Azért egy profi testépítőt megnéznék egy két hét gyakorlás után mennyit pörget . . . szerintem itt az erőnléten van a hangsúly, gilinyó emberke nem fog 16K-t pergetni . . . :(

Új hozzászólás Aktív témák