Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bences
tag
Hi!
Én Magyarországról rendeltem, innen:
[link]
annyi a gondom velük, h május 2án rendeltem meg és még nem kaptam meg, azt mondták azért van ekkora csúszás mert nagyon sokan rendelnek, és ők is úgy hozatják külföldről, gondolom az anyacégtől. Állítólag múlthéten feladták külföldről, szóval kb max egy hét szerintem és itt lesz, ha meg most ti rendeltek, akkor gondolom lesz raktáron, szóval rendelés+2 nap kb és nálatok lesz, de azt tanácsolom, h aki rendelni akar az előbb hívja fel őket, és kérdezze meg h van e raktáron stb..
A bolt Miskolcon van, futárral kiviszik bárhova Magyaro-n, 1500 Ft-ért, én egy technot rendeltem, az 7900 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest