Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bences
tag
Hi!
Régen volt nekem egy ilyen bogyóm, csak eltört és el is felejtettem milyen jó dolog ez, szóval most vennék egyet, olyan kéne amin van számláló, tudjam mennyire vagyok fasza gyerek
Ugye az a pro változat, de láttam van ez a techno, ami a pörgetyűn írja ki az rpmet, ha jól láttam.
Ez kevesebbet tud mint a pro, v ugyaúgy vannak rajta ilyen tréningek v mik, h 30 60 90 mp, meg mittudomén mik.
Szóval leírná vki, h melyik típus mit tud, néztem az oldalukat is de nem minden tiszta, jó lenne ha vki pontosan leírná melyik mit tud.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Le Mans Ultimate
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest