Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaSilva
senior tag
''[...]de ez a cikk, nem azért készült, hogy nobel díjat kapjanak érte, hanem hogy egy átlagember [...] megértse, nagyjából hoyg működik ez a micsoda.''
az átlagemberrel úgy is meg lehet értetni mégoly bonyolult dolgokat, hogy közben nem beszélünk fasságokat.
az ilyen cikkek zöme nem több puszta reklámnál, ennélfogva marketingesek keze nyomát viseli magán, ennélfogva tömve van zagyva hatásvadászattal.
ami igazán sajnálatos, hogy a jópofa holmik sem kerülik el ezt a sorsot. A Galaxis útikalauzban sem véletlenül lövik ki a marketingeseket is a világűrbe. -
DaSilva
senior tag
hát probléma konkrétan ebben is van, mert a súly az egy erő, a kg meg a tömeg mértékegysége. a finomságoktól (pörgettyűerő, te meg ki vagy?) eltekintve.
de az igazán fájdalmas mondat, amit lentebb idéztem, rögtön a leírás első szekciójában van, minden ideológiai alapozást megelőzve.
nade mindegy, ez egy jó kis cucc, én is próbáltam.
a dihidrogénoxidot meg legfeljebb továbbra is be akarja majd tiltani tízből kilenc és fél ember az aluljáróban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marathon (2025)
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest