- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nem tapasztaltam ilyet, igaz nem is frissítettem, még egy októberi verzió van nálam.
A VLC más képet mutathat, de a kimenete másképp is renderel. Bár azt is lehet állítani.
PotPlayernél beállítottam kimenetnek az Overlay Mixert, ami ugyan lekapcsolja a Win7 Aero-t (csak a lejátszás idejére) viszont sokkal jobb képminőséget produkál a TV-n.
Sokáig bosszantott, hogy az egyszerű kínai DVB-T box kellemesebb, kontrasztosabb képet adott (a lejátszórész egyéb hiányosságaitól eltekintve), mint a Windows, ami viszont nekem sokkal praktikusabb a lejátszáshoz.
Jelenleg az overlay renderrel tudtam elérni, hogy most már olyan, vagy jobb képet látok számítógépről is, mivel így kimarad egy Windows réteg, megkerülöm ezáltal a Windows gamma-beállításának lehetséges problémáit is. A Windows gamma egyszerűen hatástalan lett, mióta a lejátszó nem a Windows GUI rétegre vetít, hanem közvetlenül a grafikus hardverre (driverre).
De ez lehet hardverfüggő is, nálam egy Intel integrált CPU/GPU üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest