Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Nekem már az is új, hogy Pause állapotban képes volt frissíteni a felirat szinkronját, mert én ilyet eddig nem is vettem észre. Lehet, nem tűnt fel az előzőnél.
Ugyanis én ahhoz voltam szokva már a KMPlayernél is, hogy esetleg akkor frissül, ha pillanatra elindítom. Vagy menet közben próbáltam nyomogatni, csak sajnos elég nehéz eltalálni a megfelelő szinkront. Én amúgy távszabályzóval is kezelem, ahol két külön gombot állítottam be erre. Így még menet közben is tudok korrigálni
De ilyen problémák néha vannak, tehát ilyenkor kénytelen vagyok:
- Megnyitni a feliratot (Total Commander F3 vagy Jegyzettömb)
- Valahol megállítom a képet, egy beazonosítható szövegnél, ahol épp mozdul a szája például.
- Megnézem az időpontot a lejátszón és a feliratban is.
- A kettőből különbséget vonok, ezt állítom be szinkronnak. Kellemetlen persze, hogy nem tízes számrendszerben kell számolni, de még abba is belezavarodok néha, hogy ezt most plusz vagy mínusz irányba kell kalkulálni.A számolásban segíthet: http://www.grun1.com/utils/timeDiff.cfm Vagy lehet találni még ehhez hasonlókat.
Továbbá ilyenkor még mindig lehet kisebb eltérés, de azt már egyszerűbben tudom korrigálni +/- irányban a távszabályzóval, mint teljesen vaktában eltalálni a jó szinkront.
Vagy néha kénytelen vagyok előszedni a Subtitle Workshop, vagy hasonló programot, és átidőzíteni a feliratot, de az is elég macerás, szokni kell a kezelését. Pedig van feliratszerkesztő a PotPlayer és KMPlayerben is, de azokkal még annyira sem tudtam zöldágra vergődni. Viszont a felirat azzal is megnyitható egyébként: Subtitle Explorer, Alt+E.
Továbbá volt régebben valamilyen egyszerűbb felirat-manipuláló program, legutóbb is kerestem ilyet, de nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest