- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imilenni
addikt
Délben hívott a futár, hogy 3 körül itt lesz. Hát azóta se ért ide.. jó ez a Posta
-
chopin42
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi a helyzet a következő csomaggal.
Alzáról rendeltem, már 5. alkalommal,eddig nem volt gond. Kaptam tőlük e-mail-t, hogy feladták, majd ma a postától is, hogy csomagom van.
A problémát a nyomkövetéskor látom:
Ez most mi akar lenni? Minek kaptam értesítést, mikor eszerint még nem is kapták meg a cuccot? Köszönöm! -
Pahli
tag
nem értek a lovakhoz, de kicsit zavar hogy úgy kezelik mintha nem is tudom egy képeslap lenne. Odaadjuk a postának, azt csak kiviszi valamikor. Meg a cégnek is kellemetlen, most hányszor baszhatták át őket így a vásárlók. Most mivan ha megérkezik azt nem fizetem ki, ingyé vót. Elég hülyeség szerintem.
-
Spet
addikt
Én nem értem DHL minek adja oda a postának (
), amikor ők hivatalosan is szállítanak Mo-n belül (többször vettem már át tőlük csomagot).
Szállítás közbeni elkeveredés nem a te problémád/hibád, hanem a feladóé.
Én a DHL felé azért feltenném a kérdést, hogy milyen jogcímen adták át a magyar postának a kézbesítést.
-
Pahli
tag
Én is így gondoltam, elutalnám a pénz hisz lassan már vagy fél éve rendeltem. De nem érkezett meg, elkeverték. Mivel a DHL odaadta a magyar postának, az meg követési azonosító nélkül szállítja. Így senki sem tudja, hogy merre van sajnos.
*szerintem félreérthető voltam. Nincs csomag, valahol dekkol a postán az elveszett frigyláda meg pandora szelencéje között. Csak szükségem lenne rá, de megint megrendeltem és elkeverik az már elég cikis lenne.
-
-
Pahli
tag
válasz
MaxxDamage #9284 üzenetére
csak elkeverte a csomagomat a magyar posta, amcsi cég meg refoundolta a pízt. Ilyenkor mivan? Rendeljem meg még1x nem lesz ez para, mivel hogy csak 1 féle szállítási opció van?
-
Tacsika
aktív tag
Magyar Posta
IdőpontokSzakaszokEseményekHelyszínekFelvételKüldeményfelvétel megtörtént
2019.11.12. | 11:04BudapestxxpostaSzállításKüldemény előkészítése nemzetközi szállításra
2019.11.13. | 08:29Nemzetközi Posta Kicserélő KözpontSzállításÁtadás nemzetközi szállításra
2019.11.14. | 03:38Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Bp-USA -
emiki6
veterán
válasz
Fancy-boy #9470 üzenetére
12k a cipő értéke és dobozostul kell utazzon, a dobozt be kell zacskózzam. 650g
Néztem a kalkulátort, olaszország a legolcsóbb, talán 7200, de 5k felett kár bajlódni vele, azért kérdem. Amit linkeltél, az egész vállalható, ha nincs jobb és nem sikerül eladnom, valszeg az lesz.
-
Fancy-boy
addikt
Németország, GLS futárszolgálattal az ecoparcel.eu oldalon keresztül rendelve: [link]
De így is lesz kb. 5.000 Ft.Esetleg posta ajánlott levélként 500 g-ig: 2.730 Ft.
Viszont bizonytalan, hogy végig követhető-e a levél és gondolom fontos neked a tracking.
Ráadásul nincsen rajta biztosítás sem. -
emiki6
veterán
Sziasztok!
UK-ból rendelt cipőt szeretnék visszaküldeni, 5 országba küldhetem: Uk, olasz, francia, német, spanyol. Hogy lehet ezt legolcsóbban megúszni? -
Fancy-boy
addikt
Az Egyesült Államokba küldött ajánlott leveleket nem lehet követni.
Maximum küldeménykeresést indítasz és levélben értesítenek a küldemény állapotáról.
Azért gondolja, hogy még Budapesten van, mert a posta oldalán sem fog frissülni a nyomkövetés.
A USPS belső rendszerében látható a levél útja, mivel beolvassák a vonalkódot, csak nem teszik publikussá a weboldalukon. -
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
12-én adtam fel express-ajánlott levelet Cleveland-be és még mindíg BP-en van.Mi lehet a bibi?
-
SiPY88
csendes tag
Sziasztok. Adott egy matchbox nagyságú tárgy. Nem törékeny.
Melyik a legolcsóbb módszer eljuttatni A-ból B-be Magyarországon.
Köszönöm! -
rushty
őstag
Mikor pipaljak be amúgy az öt napot?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
SunMount3r #9454 üzenetére
2 hétig tudod átvenni az értesítéstől számítva.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
maj-viktor #9452 üzenetére
"A postai szolgáltatóhelyre érkezés napját követő naptól számított 15 munkanapig."
Ez továbbra sem a házhoz kézbesítést jelenti. Külföldről is rendelhetsz postán maradóként.
Már eleve az oldal címe összefoglalja a lényeget:"Postán maradóként vagy PostaPonti címzéssel feladott küldemények átvétele"
-
maj-viktor
őstag
válasz
Fancy-boy #9451 üzenetére
De ha belekattintasz, akkor meg van egy ilyen:
"Meddig vehető át a postán maradóként címzett küldemény?
Belföldi küldemény esetén
A postai szolgáltatóhelyre érkezés napját követő naptól számított maximum 10 munkanapig. A feladó meghatározása szerint 5 vagy 10 munkanapos őrzési idő választható.
Külföldről Magyarországra érkező nemzetközi küldemények esetén
A postai szolgáltatóhelyre érkezés napját követő naptól számított 15 munkanapig." -
Fancy-boy
addikt
válasz
SunMount3r #9443 üzenetére
Olvass a sorok között:
"Meddig vehető át a postán maradóként címzett küldemény?"
"Postán maradóként vagy PostaPonti címzéssel feladott küldemények átvétele"
Ha lakcímre kéred a csomagot és értesítőt hagy a postás, akkor max 10 munkanapig őrzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest