Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
ha elrontottam egy vaterafutáros címiratot akkor csinálhatok másikat, igaz?
gondolom egy idő után törlődik amit nem használnak fel -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tudom, nagyon lutri amit kérdezek, de hátha..
A Svédektől érkező csomagom trackingjére azt írták, hogy a célországba feladva. Ha nem szamolunk vammal, elkezelhető, hogy csütörtökig megkapom a csomagot? Köszi! -
Myers
senior tag
DPD-nél mennyire viszik komolyan a súlyhatárt? Konkrétan 50 kg-os villanymotrot küldenék (legalábbis a címkéje szerint, hajszálpontos mérlegem meg nincs), és erre még rájön a csomagolás.
Felhívtam őket, azt mondták, ha kicsivel is túllépi, már vágják is vissza, de mintha itt meg azt olvastam volna, hogy jószívűek, és belefért egy kis +.
De azért bizonytalanságból nem akarok 4500-at bukni.Honnan szoktatok szerezni nagy kartondobozokat?
-
mirci18
addikt
válasz
Fancy-boy #4740 üzenetére
Buszsofőröst már próbáltam többször is nem nagy kunszt az eladó kérése volt ez.
Nekem is olcsóbb és gyorsabb volt ő neki meg biztonságosabb mert ismerte a sofőrt.Telekocsinál egyszer próbáltam ott többen érthető okokból nem vállalták el a cucc elszállítását manapság sokkal jobban fél mindenki az ismeretlentől.
De egy sofőr elvitte a cuccom.Úgyhogy az se lehetetlen megoldás. -
Fancy-boy
addikt
válasz
mirci18 #4738 üzenetére
Mi a helyzet az általad említett buszsofőrös vagy telekocsis megoldással?
Gondolom akkor még az is lehetőség lehet. Próbáltad?
A buszsofőrös csomagküldésről már hallottam, de ez a telekocsis nekem új.
Szerintem jó is, hogy szóba hoztad, mert egy alternatíva, persze olyanra kell bízni a csomagot, aki nem nyúlja le. -
maestro87
őstag
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Bp-rol Nyíregyházára kuldenék kb 25 kilós csomagot. Hétfőre oda kell hogy érjen. Mit javasoltok? Kicsit késésben vagyok. -
maestro87
őstag
Jófogás megint próbálkozik, vigyázzatok mire kattintotok!
-
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ha utalványt szeretnék átvenni ami nem az én nevemre szól akkor ezt kell kitölteni igaz?
Ha ezt a lapot itthon kinyomtatom és úgy töltöm ki és viszem be az is megfelelő,elfogadják?
-
Myers
senior tag
Nézem a GLS csomagfeladás lehetőségeit, elvileg itt lehet keresni:
[link]de bármit írok be, teljesen üres marad a "találati lista".
Nektek működik, vagy nálam van valami gond?
-
goop
őstag
Jah. De nem anyáztam, örültem, hogy megjött.
-
goop
őstag
Megoldódott. Reggel fél 8 előtt 5 perccel megjött a csomag.
-
válasz
agroman #4712 üzenetére
De az elsőbbségi díj az nem fix, mint pl az ajánlott szolgáltatás esetében (275 ft ugye).
Vagy ha az általad írt "ugyanannyiba kerül" fogalmazás konkrét összeget takar, az mégis hány forint?A posta oldala meg számomra kicsit kaotikus (vagy csak sose vagyok elég kipihent, mikor éppen böngészném), szóval akkor nem leszek okosabb.
-
goop
őstag
Jah, ez is poénos, 19h előtt 2 perccel jött a mail postától, telefonálni meg csak 19h-ig lehetett ...
Áh, kabaré. Köszi azért.Üdv
-
goop
őstag
válasz
Fancy-boy #4714 üzenetére
Köszi, ezért csodálkozom, mert valami listát is néztek, hogy van e kiszállítás szombaton a lakhelyemen, és azt mondták, hogy oda van, ezért fizettem ki a többlet pénzt is, a szombati kiszállításra. Most már tényleg semmit nem értek, lehet, hogy a posta e-mail rendszere a hibás? Kétszer elküldték a mailt, hogy "Feladás dátuma: 2015.06.26.
Tervezett kézbesítés dátuma: Hétfő".A webáruház meg előtte 1-2 órával írta, hogy "...MPL futárszolgálat szállítja Önnek kérésének megfelelően szombaton:
2015. június 27."
Szóval akkor vagy megjön holnap, vagy nem, ezek szerint.
-
goop
őstag
Hali
Valaki árulja el, hogy szombaton most van mpl csomag kiszállítás vagy sem? Mert a cég ma adta fel a csomagom felárral, hogy szombati kiszállítást kértem,mondom ok, végre. Erre jön mail a postától, hogy ilyen csomagszám átvéve stb, tervezett kiszállítás hétfő. Az ideg baszkod már szét, mert most nem tudom, hogy jön a cuccom holnap v. csak hétfőn.
Köszi
-
válasz
agroman #4708 üzenetére
Figyelmet voltam valamilyen téren ahogy nézem.
Viszont újabb értetlenkedés:
Csak normál méretű postakész boríték esetében él az elsőbbségi lehetőség? Ha közepesből is létezik, akkor azmennyibe kerül?
Plusz ezt, ha ajánlottan is akarjuk, akkor hozzácsapódik a 275 Ft-os ajánlatos díj?Kicsit összecsapottnak néz ki a postakész borítékos költség lista rész, legalábbis elég információ hiányosra sikerült.
-
agroman
aktív tag
-
Sziasztok!
Jól gondolom és nézem (postai lapdíjszabás 2015), hogy postakész borítékokból és sima MPL csomagoknál nincs elsőbbségi küldési lehetőség?
Ha így van, tud valaki indokot, hogy ez miért van így? Nem annyira lényeg, csak szemet ötlött a dolog és kíváncsi vagyok. -
hobbyone
aktív tag
Ma visszajött a levél, cím nem azonosítható jelzéssel. Lehet az első hatos átírása miatt?
Először azt hittem rossz címet adott meg (az eladó által küldött boríték feladó címzésén is ez szerepelt + telefonba is megerősítette), erre amikor megnéztem google maps-on kiderült, hogy tényleg létezik a cím.
-
Fancy-boy
addikt
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a többiek erre mit fognak reagálni, mert szerintem olyan tuti módszer nincsen, ami 100%-os biztosítékot jelentene ebben az esetben.
Külföldről érkező levelek, amik simán érkeznek, tehát nem kell aláírni, az elkeveredhet akárhol.
Akár az is lehet, hogy útközben keveredik el, nem is Magyarországon.
Érdemes olvasgatni a "Külföldi rendelések" topicot, és ott is kérdezni: [link]
Panaszt tehetsz a postán, ha problémád van, de mondom, sima leveleknél nincs semmi a kezedben, ráadásul mint mondtam, ki tudja, hol tűnik el. -
sphe
senior tag
Költözöm és e hónapban, valamint az év során az új címemre rengeteg apró külföldi küldeményt várok. A régi lakcímemen a posta és a kézbesítés első osztályú, viszont az új címemen, ami a Budapest nyugati környéke hírhedt arról hogy nem (legalábbis ezt olvasni). Szeretném a lehető legjobb legegyszerűbb módon bebiztosítani, hogy a simán feladott levélpostai csomagot is megkaphassam. Mi a legegyszerűbb megoldás? Ajánlott levélként minden küldeményt nem tudok kérni. Van, hogy kisebb csomagokat is kapok, illetve vállalkozói létem miatt több utánvétes összeget is. Hogy bonyolítsa a dolgot, nem leszek az új címemre bejelentve, mert a tulaj nem engedi. Az állandó lakcímem másik városban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest