- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-01-18 15:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Most címeznék először postán maradó ajánlott levelet. Kérdés, mindenhova (levélre, feladóvevényre) a posta címét kell ráírni és a címzett címét sehol sem kell feltüntetni? -
maestro87
őstag
Úgy értettem, hogy a Jófogás valószínűleg minden sikeres kézbesítés után lefölözi a maga hasznát az 1990Ft-os szállítási díjból, és sikertelen kézbesítés esetén lehet hogy neked nem kell fizetni még szállítási költséget sem, de attól a Jófogás még kifizetheti ezt helyetted.
Amúgy nem biztos, hogy a vaterásoknak olyan jó, mert a Vaterának ugye jutalékot kell fizetni az eladások után, így egy nagyobb értékű termék eladása esetén még lehet rosszabbul is jössz ki. -
maestro87
őstag
Ez az a táblázat amit szerintem senki nem nyit meg ha MPL automatába akar küldeni.

A Jófogást direkt nem említettem, mert ott nem közvetlenül magánszemély igényli a szolgáltatást és nem tudjuk mi zajlik a háttérben.XaraX: Bocs, de egy automatában várakozó csomag visszaküldése nem kerül annyiba mint egy taxizás a városban. Ahogy fentebb is írták, a csomagoknak csak elenyésző százaléka juthat arra a sorsa, hogy visszakerül a feladóhoz és az ilyen esetekben az 1-2 perc plusz munkáért a Foxpost nem számít fel plusz költséget, az MPL ellenben igen, mert úgy örül annak a kb. +5000 Ft-nak 100 csomagonként mint majom a farkának.

És még mindig nem a házhozszállításról beszéltem, aminél még érthető is lenne ez a díj... -
maestro87
őstag
Talán ha ezt az információt sunyi módon nem dugnák el az ÁSZF-ben (vagy tudom is én hol van ez leírva), akkor én is megérteném, de így... Kíváncsi lennék hány embert sikerült már átb***niuk ezzel, akik a 3000Ft-os csomag visszavételekor szembesültek azzal, hogy még rá kell fizetniük egy ezrest hogy visszakapják a saját tulajdonukat.

Látod, a Foxpost sem számít fel díjat ezért, de a Webox-nak is belefért ez az árba ha jól emlékszem.
Szóval azért ez egy kicsit más mint a taxi...
Talán a posta embere vagy, hogy így véded őket?
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Hali!
Foxpost-nál az utánvét összege maximum csak 50 ezer lehet?
Illetve ha nem veszi át a címzett a csomagot, akkor a csomagküldési díjon felül kell valamit még fizetnem, hogy visszahozzák vagy az ingyenes? -
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
A régi Posta nyomkövető oldalát el lehet még érni valahol? Mert ez az új valami borzalmas, fázis késésben van vagy nem tudom mi van vele, de már az adat bekérést is mutatnia kellene (17track mutatja), de nem mutatja.

És ami vicces, hogy androidos Dolphin böngésző meg ki írja az adatbekérős szöveget is, csak nem jeleníti meg helyesen az oldalt (elcsúszott sorok és oszlopok). -
maestro87
őstag
Tényleg, a nagyobb termékekre már van, hogy 5000 felett 3000.
De erre is van megoldás, fel kell tenni egy kamuhirdetést ha megegyeztetek a vásárlóval. 
Most hogy mondod ez a csere dolog is mindig kiakaszt, áltálaban három érdeklődőből kettő mindig csak cserélni akar.
Mintha olyan nagy esélye lenne annak, hogy van pont olyan cucca ami nekem kell. Meg ahogy írod a cserét is nehezebb elintézni... -
maestro87
őstag
10000Ft alatt maradt a 1990Ft-os ár Jófogáson, tehát max. 8000Ft-os termékig kerül ennyibe.
Neked küldtek már előre postaköltséget? Nekem nagyon nem akarják még a felét sem (~600Ft, Jófogáson). Akkor én, hogy bízzak meg az ilyenekben?
Nem úgy tűnik, mintha nagyon kellene neki a cucc...(#7052) HollyBoni: Nekem azt mondta az egyik "vevő", hogy ha téglát küldene az eladó, akkor majd jól felkeresi az illetőt egy fa "testápolóval", mert akkor már fogja tudni a címét.
Kár, hogy ebben is van buktató, ugyanis nem kötelező valós címet megadni, még ha akarom a Jófogás GLS-t is hívhatom a két háztömbbel arrébb lévő címre. Nem gondolkodnak. 
-
maestro87
őstag
Na erre voltam kíváncsi, köszi. Amúgy hol találok erről infót?
Nekem annyira nem logikus, mert gondoltam azért kérnek dupla összeget, hogy vállalják ezt a kockázatot. Erre meg még +870Ft-ot is kérnek.
De akkor ezt csak azoknak találták ki, ahol a feladó nem tudja (nem nem akarja) kifizetni a díjat. GLS sem olcsó, de tőlük legalább ingyen visszakapom a csomagot. -
maestro87
őstag
Nem, azért ír 0Ft-ot mert bejelöltem a "Címzett fizet" opciót.
-
maestro87
őstag
Nem ugyanaz, itt a feladási díj 0Ft, vaterafutáron keresztül nincs ilyen opció. Csak most elbizonytalanodtam, hogy az árufizetés mezőbe milyen összeget kell beírni, ha én 10 ezret akarok a termékért kapni.
-
maestro87
őstag
Ilyen postán maradó szolgáltatást, ahol a feladásért nem kell fizetni, igényelt már valaki?
Ha jól látom csak postán maradó (2660Ft) és házhoz szállítás esetén (3030Ft) működik.
10 ezer forint feletti utánvétes csomagoknál ez lehet jobb választás lenne mint a jófogás GLS, ráadásul a futárra sem kell várnod egész nap. Vagy kérnek valami pótdíjat tőlem, ha netán a címzett nem veszi át a csomagot? Csak nem, bár a Postánál sosem tudni.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Kicsit lemaradtam a díjszabás változásban.
Hogy van ez, ha nem fér be a postaládába akkor lényegében csak a vaterafutár-ral éri meg feladni a csomagot mert ajánlottan nem lehet és a postás se viszi házhoz?
Összefoglalót nem akarja valaki frissíteni?
-
maestro87
őstag
2900???
Erről az emelésről akkor lemaradtam. 
Ezt értesd meg az emberekkel. Ha én ezt mondom egy leendő vásárlónak, hogy "helló, így is küldhetek egy fél téglát", akkor azon nyomban eláll a vásárlástól.
Utánvét esetén, még a feladás díját sem hajlandó a többség előreutalni, én meg annyira nem bízom bennük hogy át is veszik a csomagot... 
-
maestro87
őstag
Van olyan csomagküldő szolgáltatás ami visszatéríti a feladási díjat ha a címzett nem veszi át a csomagot? Én csak a jófogás GLS-ről tudok aminél ilyen esetben nem kell fizetni, de az drága (1900Ft, ha még annyi).
Vagy hogyan lehetne biztonságosan lebonyolítani egy adásvételt, mondjuk PayPal segítségével? -
maestro87
őstag
Foxpost-tal a csomagfeladás tényleg ilyen körülményes lenne?

Minek kell az automatánál is mindent kitölteni (csomagkód, méret, mobilszám, terminál + helyben fizetés) ha itt alul a méreten kívül mindent megadok? Hülyék ezek?
Ezzel szemben a webox-nál pedig csak a vonalkódot kell leolvastatni és már nyílik is az ajtó... -
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Mekkora vastagságú levelet is lehet még sima levélként kézbesíteni levélszekrénybe? Mindig elfelejtem.

2cm, 2,5cm vagy csak 1,5cm?
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Ha nagyobb csomagom jön postán Kínából, tehát nem a megszokott levélkézbesítős postás hozza, hanem MPL futár vagy mit tudom én ki, az is szokott értesítőt hagyni? Mert eddig úgy tapasztaltam, hogy ők mindig kapu telefonoznak és szerintem nem is erőlködnek a postaládáig való eljutásig ha nem vagyok otthon.
Társas házról van szó, tehát kulcs kell a postaládáig való eljutáshoz is.
-
maestro87
őstag
Meddig is tárolják a postán a külföldi leveleket/csomagokat?
Mert most jött egy mail egy kínai kollégától, hogy nézzek utána a postán, nincs-e ott a szeptember 9-én snap-up-ban rendelt nem TN-es 28Ft-os nadrágom. Én úgy tudom, hogy 5-10 nap után visszaküldik a feladónak ha nem vette át senki, ezért sose nézek utána, mert akkor 2-3 naponta mehetnék utánaérdeklődni, de akkor meg hülyének néznének a postán.

Próbálnám rábeszélni, hogy adjon egy ~30 dolláros kupont (ha már egy 30 dollár értékű ajándék nem ért célba), de mintha nem is érne célba az üzenet. Bezzeg 28Ft-nyi refund-ot egyből adna a kis kínai.
De felajánlotta még az újraküldést is, viszont egy kuponnak azért jobban örülnék.
-
maestro87
őstag
Még nincs meg a pakk, de fél kiló tuti nem lesz.
Ennek a küldemény azonosítónak belföldi levelekre is működnie kellene? Mert tőlem már páran kérték, hogy küldjem el nekik az azonosítót, aztán meg visszaírtak, hogy ez kérem nem működik. Én itt szoktam megnézni, de a 20 elküldött ajánlott levelemből egyikre se hoz ki semmit.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Hali!
A héten fel kellene majd adnom külföldre (EU) egy csomagot. A kérdés egyszerű, hogyan kell és hogy tudom kikalkulálni a feladási díjat?
Illetve mennyi idő míg megérkezik? -
maestro87
őstag
Magyar postával kb. annyi mintha GLS-sel adnád fel Jófogás-on keresztül (1900Ft).
MPL futárral, vagy webox-szal lehet még olcsóbb, de ezeknél fizetsz a feladáskor a GLS-sel ellentétben.
vaterafutar.huMindegy mit írsz a felhasználónévhez. Ha kifizeti a feladási díjat, akkor csak az áru értékét írd oda. Feladásnál kifizeted a szolgáltatás díját!
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Kisebb csomagoló dobozokat lehet venni valahol olcsón (olcsó: egy pc táp méretű mondjuk 50Ft)? Már unom, hogy mindig dobozokat kell keresnem vagy az itthoni jó dobozaimat kell tovább passzolnom amikben az alkatrészeimet szortírozom.
Kunyerálni meg nem szeretek más boltoktól, meg nem is nagyon szoktam találni megfelelőt.
Tud valaki olcsó boltot erre a célra, vagy vegyek karton lapot és magam készítsek? -
maestro87
őstag
Én mindig a vásárló döntésére bízom a dolgot. Legtöbbször ajánlottan kérik még az 500Ft-os cuccot is, ami már így dupla annyiba kerül nekik. De ők tudják...
Én ha lehet mindig sima levélben kérem, megbízom annyira a postában (és a postásomban) hogy nem keverik el a csomagom. Máskülönben az ajánlott csak arra jó, hogy bizonyítani tudod, hogy te feladtad. Ha megbízom az eladóban, akkor nem kérek ajánlottat úgy 5000Ft-ig. Afölött ajánlott helyett inkább MPL szállítást kérnék 590Ft-ért, az legalább érték biztosítva van tudtommal. -
maestro87
őstag
Mert a postán amúgy mit csinálnak vele? Kettévágják és felnyalják a csomagra? Úgy néz ki, hogy csak holnap fogom tudni feladni postán az enyémet, de vásárlás miatt érdekelt volna a futáros felvétel. Remélem tényleg az is csak 590Ft automatába kérve, ahogy a vaterafutár kalkulálja, mert az eladónak azt írtam.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Nincs most valami szállítás akció amivel ingyen lehetne küldeni egy csomagot webox-on kívül? Fontos lenne a futáros feladás.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Hali!
Hogyan kell MPL csomagautomatára való kézbesítést kérni? A vaterafutáros oldalon még most sem lehet beállítani a csomagautomatánál történő átvételt.

-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés, amire TaaT biztos tudja majd a választ, mert ő itt a posta nagykövet.
Ha albérletre rendelek Kínából cuccot és értesítőt hagy a postás, akkor hogy tudom átvenni a postán? Nekem volt mikor kérték a lakcímkártyámat is, de volt mikor a személyi elég volt nekik (nem albérletben). Volt már akivel szőröztek és nem adták át, mert mondván, hogy nem ott lakik az illető? Vagy létezik valamilyen hivatalos főbérlő által aláírt irat, amivel igazolhatom, hogy az ő címén lakom én is? -
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Nekem is 11 nap.

Én úgy értelmeztem, hogy még 90 napig elérhető lesz (addig lehet kiemelést vásárolni hozzá) és a 181. napon törlődik.
A szabályzatnak nem úgy kellene működnie, hogy ha nem szerkesztetted a hirdetésedet, azaz nem fogadtad el az új szabályzatot az adott hirdetésnél, akkor nem csinálhatnának ilyet? Mert ha egy régi hirdetést ha módosítok, akkor el kell fogadni az új szabályzatot, de ha még egyszer módosítom, akkor már nem kell, mert már el van fogadva. És nem emlékszem, hogy belepéskor elfogadtatták volna velem az új szabályzatot. Vagy volt ilyen? Lehet sokat ittam.
Értem én, hogy szánják, bánják már az akciójukat, de nem kellene így trükközniük. 
-
maestro87
őstag
K**** Jófogás. Nálad is kiírták az ingyenes szállításos hirdetéseidre, hogy x napon belül archiválódik? Vajon vissza lehet majd állítani vagy csak HH szolgáltatás nélkül? Netán csak pénzért? Írni fogok nekik, írjál már te is.
Szerintem nincs ilyen a szabályzatban. Vagy elfogadtunk volna valami ilyesmit mikor feladtuk a hirdetést?Szabályzatban az van, hogy törölni fogják...

-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Utánvétnél mi a különbség a "fizetést követő kézbesítő lappal" és a "bizonylatgarnitúrával" között? Melyiket kell nézni ha a vevő utánvéttel akarja?
Díj kalkulátor
Másik kérdés Jófogáson, az 1900Ft-os ingyenes szállításnál (tehát nem szülinapi akció), ha nem veszik át a csomagot, akkor nekem nem kerül semmibe, ellenben a magyar postával? -
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Jófogás megint próbálkozik, vigyázzatok mire kattintotok!

-
maestro87
őstag
A Jófogás moderátorai már hülyék. Most adtam fel egy gépkocsi alkatrész hirdetést véletlenül a számítástechnika kategóriába és elfogadták.
Nem csoda hogy nem találni semmit a Jófogáson... Ennyi erővel automatizálhatnák is a hirdetés elfogadást, nem kellene moderátor se. Lehet mindjárt megpróbálok feladni egy szexuális jellegű hirdetést is, lehet azt is elfogadnák. 
Múltkor pl. Vitateam plüss figurát találtam lakás keresés közben.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
A Jófogás megint küldött egy hirdetések megújítása levelet, viszont a levélben megint nem megújítás szerepel, hanem most előrébb sorolás, ami 400Ft-ba kerül. Ha rákattintok most megújítja vagy megint lekerül a HH szolgáltatás, mert most nem ír semmi ilyet? Én már nem merek rákattintani egy levelükre sem.

-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Na hányan kattintottak a tegnap küldött "Jófogás hirdetések megújításra és kiemelésére"?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért ehhez pofa kell. Ha nem olvasod végig az üzenetet, akkor a kattintással lekerül az összes hirdetésedről a szülinapi promócióban aktivált ingyenes háztól-házig szolgáltatás.
Én nem mertem rákattintani, de szerintem a kattintás után nem jön fel választási ablak, hogy a háztól-házigot vagy a kiemelést választod, töröltem is az üzenetet. De mostanában nem is jött "Hirdetések megújítása" e-mail, máskor meg naponta jött. Remélem ha nem újítom meg, azért még nem törlik.Lehet még csak most kaptak észbe, hogy "hoppá, korlátozni kellett volna a maximálisan aktiválható ingyenes háztól-házig szolgáltatások számát".
De vessenek magukra és a moderátoraikra, mert minden hirdetés feladást elfogadtak, még a duplákat is. Például. De azért ehhez is pofa kell.
174 hirdetés ingyenes HH szolgáltatással, a legtöbbje ugyanazzal a sablon leírással van feladva, csak a név változik, vagyis nem tudni pontosan mit is hirdet...
Én meg a ~40 feladott hirdetésem miatt szégyelltem már magam, pedig azok mind valós termékek...na jó párat nem is akarok eladni, csak meghirdettem jó drágán, hogy később módosíthassam.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Nekem az lenne a fontos, hogy ne kerüljön le az ingyenes szállítás. Ha nem reagálok rá 24 órán belül, akkor lekerül, de van olyan link is, hogy "meggondoltam magam".
És most is kérdés nélkül ütötték le. Tehát ha nem vagyok otthon pár napig, és ezért rákattintanék a "meggondoltam magamra", akkor lekerülne az ingyenes szállítás?
Lehet holnap kipróbálom, de lehet mégis eladom.
Amúgy még képet sem tettem fel, nem tudom miért ütik le.

-
maestro87
őstag
Helló!
Azt nem tudod, hogy olyankor lekerül-e a hirdetésről a még promócióban aktivált ingyenes szállítás, ha az eladási szándékot visszautasítom?
"Ha 24 órán belül nem igazolod vissza az eladási szándékod, a hirdetésről lekerül a Háztól-Házig szolgáltatás."
Ha vajon meggondoltam magam, akkor is? Mondjuk rájöttem, hogy túl olcsón hirdetem.
Az a helyzet, hogy van két termékem amit feltettem ingyenes szállítással és ma leütötték, de még nem szeretném eladni, mert nem szereztem még be csere terméket.
De lehetne az is, hogy nem vagyok otthon és nem tudnám feladni...
Ilyen tapasztalatod nincs? -
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Tudtátok, hogy 2,5cm-nél magasabb "levelet" csak ajánlottan lehet feladni?
-
maestro87
őstag
A fene tudja hogy küldik (ebay-es, aliexpresses rendelések). A postás nekem mindig azt mondja, hogy levelem jött, akkor is ha dobozban van. Akkor gondolom levélként van feladva.
Bár az értesítőre nem ráírják mindig, hogy a kézbesítést 5 vagy 10 nap múlva megismétlik?
Ha nem kézbesítik újra, akkor azt se tudom, hogy mikor kellene menni a postára érdeklődni. Ez nem úgy van, hogy hétfőn feladják, és tudom, hogy szerdára itt kell lennie. Szóval ha rosszkor megyek a postára, akkor lehet, hogy már vissza is küldték? Ez így nem hangzik jól...
Ez biztos, hogy nem ismétlik meg a kézbesítést? -
maestro87
őstag
Tudja valaki, hogy mi történik a Kínából rendelt csomagokkal ha nem veszem át a postán?
Nem jött meg egy csomagom és arra gondoltam, hogy a postás bácsi elfelejtett értesítőt hagyni. Ilyenkor megpróbálják kézbesíteni még egyszer? Gondolom Kínába nem küldik vissza, vagy igen? -
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Igen, azt vettem igénybe mikor jött a futár.
Gondolom nem számít, hogy most jófogás révén veszed igénybe a szolgáltatást vagy te bízod meg őket. Mert a futár szerintem 99%, hogy nem tudja hogy a jófogás által viszi el a csomagot. Szerintem az a futószalag baromság, amit a jófogás írt vissza levélben. Miért számítana a csomag magassága? Szerintem ugyanúgy emberek szortírozzák a csomagokat város/megye szerint, nekik meg tök mindegy.
De lehet futárja válogatja, hogy átveszi-e.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
"igényes antik könyvek és tárgyak nincsenek"
Aki nagyon elakarja adni, azt hidd el, hogy meg fogod találni az olx-en is.
Ha meg nem lesz már ingyenes, akkor értelemszerűen találunk egy másik oldalt. De hogy csak ezért nem keresni rajtuk, mert az eladónak is ingyenes a hirdetés és nincs értékelés...ezt kicsit nevetségesnek tartom.
Mellesleg az antik szóra az olx több mint 11000 találatot dobott ki. Szóval ami fent van a vaterán az nagy valószínűséggel ezen a két szutyok oldalon is fent lesz. Az eladó nem hülye, tudja, hogy minél több oldalra feltölti, annál nagyobb az esélye, hogy valaki megveszi. Ha ez az oldal "szutyok" is.
Nézd meg pl. a hobbielektronika apróhirdetési felületét: szánalmas egy oldal mert csak 5 hirdetést lehet egyszerre feltölteni, és ott sincs eladói értékelés naponta mégis több százan megnézik, mert sokan csak oda töltik fel a jó cuccukat. Sőt én onnan szedem az "áldozataimat". Figyelem, hogy ki mit keres és ha van, megkeresem e-mailben.
Szóval minél több oldal van, annál jobb, legalább van vetélytárs. Vaterázzatok nyugodtan, engem nem zavar, én csak azt mondom, hogy soha sem láttam ott még semmi olyat ami kellett volna. Ha mégis, akkor drágábban. A jófogás meg az olx-meg számomra azért jobb, mert nincs még tele céges hirdetésekkel. Amúgy az olx-et rosszabbnak tartom a bamba és szigorú moderátorai miatt. Engem már majdnem kicsaptak onnan úgy, hogy a moderátor hibázott kétszer is. Aztán jött a bocsánat kérés pár levél váltás után...
Mellesleg én magamat inkább lomisnak mondom, szóval én többre tartom a két ingyenes oldalt, nem azért mert vásárolok, hanem azért mert hamarabb megtalálom ott a vevőimet. -
maestro87
őstag
Kaptam én már olyan lomért 2000Ft-ot, amiről azt hittem, hogy a kutyának se kell és ki akartam már dobni.
A postát én meg nem szidom. Sose mondtam még rá, hogy lassú volna. Biztos meg van az oka a késéseknek...
Amit meg nem ismerek, azt nem tudom szidni sem. A vateráról meg elég annyit tudnom, hogy pont azt az összeget venné el tőlem amennyivel drágábban árulom a terméket (erre még rájön az alkudozás is). Persze ha te 100% haszonnal dolgozol és mindig 20eFt feletti termékeket hirdetsz, akkor nem szóltam, úgy meg is érheti. De kisebb összegnél már a postázás díját is sokallják, főleg, hogy a legtöbb utánvéttel kéri. Talán ennyiben szidom csak a postát, hogy sokba kerül.
Meg egyáltalán minek hirdessek vaterán pénzért, ha anélkül is eladhatom a terméket, hogy fizetnem kellene nekik? Ráadásul többen is nézik a jófogást, meg az olx-et, mint a többi oldalt."De abba is hagyom, látom nem lehet meggyőzni tapasztalattal sem.
Minden szar, és nem normális hogy nem jótékonysági szervezetként működik az összes apróhirdető oldal.
"Mint említettem az olx és a jófogás sem jótékonysági szervezet, náluk mégis lehet ingyen hirdetni és a jófogás még így is megtudja azt tenni (van annyi pénzük), hogy ingyen vállalja már másodjára a szállítási díjat, pluszban még heti fél millió forintot is szétoszt a vásárlók között. Ellenben a vatera tudtommal csak kiemeléseket tud max. ajándékozni ami lássuk be, nekik nem kerül egy vasukba sem.
Ha már itt tartunk, azt is leírhatnád, hogy melyik oldalakon hirdetsz...
@(#4148) TaaT:
Facebook hozzászólásokban én mást olvastam.
Köszi a választ, akkor megyek termékeket feltölteni.
Dupla hirdetés vajon engedélyezett náluk?
Két egyforma terméket szeretnék külön-külön meghirdetni és egyben is.
-
maestro87
őstag
Azt tudom, én is eladtam már 2 terméket, de hogy akció lejárta után megkaptad-e ugyanúgy a teljes összeget, arról szerintem még nem beszéltünk, vagy csak nem emlékszem már a válaszra.

Én a hirdetés szerkesztéstől félek, hogy utána már elvész az ingyenesség. Inkább most feltöltök minél több lehetőleg létező terméket, még amit nem is akarok eladni azt is.

-
maestro87
őstag
Ez nem igaz. A két legnagyobb oldal ma már a jófogás és az olx, és mind a kettő ingyenes, a vatera már a fasorban sincs. Ők inkább csak a kiemelésekért kérnek pénzt, amit cégek nagyon szívesen le is perkálnak, nemhogy még az eladásért is fizessünk. A reklámokról meg ne is beszéljünk. Ezért kerülnek sokkal többe az ott feltöltött termék mint máshol. És ezért is vateráznak kevesebben (eladók).
Igénytelennek meg igénytelen az összes apróhirdetési oldal, nincs kivétel! Két karaktert nem ütnének le a programozóik, hogy használhatóbb legyen az oldal (ph szintén ilyen). -
maestro87
őstag
Én múltkor akartam vaterára feltenni pár holmit, de mikor láttam, hogy az eladott termékért részesedést kérnek (nem is keveset), akkor inkább hagyta a fenébe.
Amúgy azt akarom kérdezni, hogy ha most feltöltök jó pár terméket a jófogásra ingyenes szállítással, akkor most is úgy van, hogy addig ingyenes marad, míg le nem ütik? Van ebben valakinek a múltkori akcióval kapcsolatban tapasztalata, hogy levonták-e az akció lejárta után a szállítási költséget, avagy sem?
Egyébként nem tudom, hogy éri ez meg a jófogásnak. Simán feltölthetek annyi terméket amennyit nem szégyellek, aztán 1-2 évre meg van az ingyenes szállítás, az összegtől való eltérést pedig lehet rendezni előre- vagy visszautalással.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
A múltkori akció keretében én is megkérdeztem és nekem is majdnem ugyanezt írták, de mivel te 10cm magas csomagot is adtál fel, szóval egy kicsit kamuzás. De azért nem értem én ezt, mert ha meg például a chipcad-től rendelsz valamit, akkor sima ~A/4-es méretű légpárnás borítékban kapod és ők is GLS-sel küldik.
"súly- és mérethatároknak"
Ezek szerint csomagoljak mellé még egy féltéglát is ha nincs meg az 1kg.
Mert 1-40kg-ig lehet beállítani a súlyt a jófogáson.
Meg egyébként az is nonszensz, hogy előbb csomagoljam be a terméket és csak utána tehetem fel ingyenes HH szolgáltatással a hirdetést. Főleg ha valaki személyesen is áttudja venni, akkor feleslegesen csomagoltam...
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Akkor te nem szoktad még külön becsomagolni felbontás ellen? Mert a ragasztószalag könnyen pótolható ha valaki szemet vetne rá...
Nem is levelet küldenék benne, hanem pár darab smd alkatrészt.
Bubis borítékot nekem már hozott így a GLS, igaz akkor jól meg volt tömve alkatrésszel.
Akkor azt mondod, hogy doboz? Egy szappanos doboz szerinted megfelelne?
Nem tudom melyik az a méret amin már nem röhögnek.
(rossz az aki rosszra gondol!
) -
maestro87
őstag
GLS-sel történő csomagfeladásnál a kartondobozt ti beszoktátok csomagolni papírral ha van a felületén más felirat is? Csak olyan dobozt tudtam szerezni amiben más volt előtte (pl. kutya kaja
.A másik meg, GLS-sel nem gáz ha sima szabványlevelet adok át a futárnak?
(jófogás, ingyenes HH) -
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Adobe Photoshop
- Autós topik
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pontosan nem tudom mennyit, múltkor volt itt róla szó.

Mintha olyan nagy esélye lenne annak, hogy van pont olyan cucca ami nekem kell. Meg ahogy írod a cserét is nehezebb elintézni...

Erről az emelésről akkor lemaradtam. 
Tud valaki olcsó boltot erre a célra, vagy vegyek karton lapot és magam készítsek?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
174 hirdetés ingyenes HH szolgáltatással, a legtöbbje ugyanazzal a sablon leírással van feladva, csak a név változik, vagyis nem tudni pontosan mit is hirdet...
.