- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hobbyone #6959 üzenetére
valoszinuleg az a szam volt, keress ra a neten.
en a foxpostal jartam ugy hogy 1 hetet kellett varnom mire lett szabad rekesz. hat nem kicsit voltam pipa, kozben meg kuldozgettek a jopofizos tegezos leveluket hogy a kisroka nem talal odut meg hasonlok. anyad.
az a baj az automatasokkal hogy hirtelen nepszeruek lettek de keves az automata igy csusznak a csomagok. legjobb kevesbe forgalmas helyre kerni (pl budapesten nem az alleeba hanam a bartokbelan levo benzinkuthoz vagy a fehervari uton a spar melle), igaz hogy tobbet kell menni erte de jo eselyel ott van szabad luk, mig a nagy forgalmuaknal nincs es varni kell. -
hobbyone
aktív tag
válasz
hobbyone #5321 üzenetére
Végkifejlet
Újra felhívtam a főpostát. Nem a tegnapi hölgy volt a vonal túlsó végén. Bediktáltam a küldeményazonosítót. Megint azt jelezte, hogy nem érkezett meg. Azt mondta megnézi a postán is, és visszahív. Kb. 10 perc telt el. Közölte, hogy megvan: bemegyek-e érte 19:00-ig, vagy holnap kézbesítsék. Bementem. Elnézést kért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged