Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
anonymus89 #4569 üzenetére
"Én sajnos rányomtam, hogy az álluk essen a paszulylevesbe"
És mi történt?
"mondja nekem a pesti srác ő nem látja értelmét Bp-ről elsőbbségivel küldeni na be is cumiztam mert nem jött meg 1 munkanap att"
Az esetek döntő többségében az ajánlott 2munkanap, az elsőbbségi 1munkanap. Kivétel erősíti a szabályt volt hogy az ajánlott 1munkanap alatt ért célba, az elsőbbségi meg 4munkanap alatt.
-
agroman
aktív tag
válasz
anonymus89 #4569 üzenetére
2-4nap kozott szokott lenni.
-
anonymus89
addikt
válasz
maestro87 #4567 üzenetére
Én sajnos rányomtam, hogy az álluk essen a paszulylevesbe de válaszolni meg b@sznak a levelemre.
Tényleg most, mi az általános hány nap alatt érkezik meg ajánlott levél? - most Bp-ről jön - Nyíregyházára
(mondja nekem a pesti srác ő nem látja értelmét Bp-ről elsőbbségivel küldeni na be is cumiztam mert nem jött meg 1 munkanap att) -
maestro87
őstag
Na hányan kattintottak a tegnap küldött "Jófogás hirdetések megújításra és kiemelésére"?
Azért ehhez pofa kell. Ha nem olvasod végig az üzenetet, akkor a kattintással lekerül az összes hirdetésedről a szülinapi promócióban aktivált ingyenes háztól-házig szolgáltatás.
Én nem mertem rákattintani, de szerintem a kattintás után nem jön fel választási ablak, hogy a háztól-házigot vagy a kiemelést választod, töröltem is az üzenetet. De mostanában nem is jött "Hirdetések megújítása" e-mail, máskor meg naponta jött. Remélem ha nem újítom meg, azért még nem törlik.Lehet még csak most kaptak észbe, hogy "hoppá, korlátozni kellett volna a maximálisan aktiválható ingyenes háztól-házig szolgáltatások számát".
De vessenek magukra és a moderátoraikra, mert minden hirdetés feladást elfogadtak, még a duplákat is. Például. De azért ehhez is pofa kell.
174 hirdetés ingyenes HH szolgáltatással, a legtöbbje ugyanazzal a sablon leírással van feladva, csak a név változik, vagyis nem tudni pontosan mit is hirdet...
Én meg a ~40 feladott hirdetésem miatt szégyelltem már magam, pedig azok mind valós termékek...na jó párat nem is akarok eladni, csak meghirdettem jó drágán, hogy később módosíthassam. -
kutga
félisten
válasz
agroman #4562 üzenetére
Jól értem ez alapján?
EGYETEMES CSOMAGSZOLGÁLTATÁS
MPL Postacsomag alapdíjak
10 kg-ig 1 490 (mondjuk ha nem fér bele az 5 kilóba)
Értéknyilvánítás a nyilvánított érték minden
megkezdett 10 000 Ft-ja után 210 (25 ezer forintnál 420 forint)
Terjedelmes és/vagy törékeny kezelés a küldemény alapdíjának 50%-a (745 Ft)
Tértivevény 180
Visszakézbesítés 9701490+420+745+180+970=3805 forint.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Fel kellene adnom egy médialejátszót, belföldre.
Méretek 430 mm x 259,8 mm x 58 mm (maga a csomag ennél valamivel nagyobb)
Tömeg mindennel együtt, becsomagolva 5 kg körül van.Mi a legjobb megoldás? Pénz nem érdekes, inkább az lenne a lényeg, hogy ne lopják el, ne sérüljön, gyorsan odaérjen.
-
szabog4
aktív tag
Nem volt időm megvárni a választ, de sikerült. Köszönöm a segítséget!
...ha beviszem simán, akkor drágább törékeny plecsni nélkül, mintha vaterával küldöm törékeny plecsnivel... érdekes! (Y)Sokat vateráztam és vaterázok is.
Picit drágább a vatera, de ott van szankció, ha átverés történik!
-
snecy20
nagyúr
Munkámból kifolyólag évente kb. 1500db külföldi levelet/csomagot fogadok a magyar posta által a világ minden tájáról, az elmúlt 7 évben ez nagyjából kitette a 10.000 darabot. Ezek közül kb. 800 nem regisztrált küldemény sosem ért célba.
Kis reprezentatív minta.
-
agroman
aktív tag
válasz
szabog4 #4545 üzenetére
hehe.. erre mondjak "kulturalis kulonbozoseg".
1,5 kg az eleg hataron mozgo.
egyszerubb ha vaterafutarral (mpl) adod fel csomagkent. olcsobb vagy ugyanannyi mintha levelkent kuldened, de lesz nyomkovetes es nyugodtan rakhatod nagyobb dobozba es kibelelheted rendesen.
a torekenykenti megjeloles szerintem szart sem er, ha azt akarod hogy egyben erjen oda, akkor
neked kell tutibiztosan csomagolni. (bubis csomagolo, habizek, ujsagpapirgyures, stb) -
szabog4
aktív tag
Üdv nektek!
Tápot törékenyként kell feladni?
Postából-postába lenne. Magyar Postánál rendezném.
Miként tudom biztonságosan eljuttatni és olcsón is? Most olyan 1200-1400ft körül van. ...csak feladom, már elutalták az árát!
Olvastam ezt a levélként küldjük dolgot!Választ előre is köszönöm!
-
noncsika
tag
sziasztok! van egy videokártyám dobozzal, amit szeretnék a vevőnek postán eljuttatni belföldre. mi a tapasztalat, mit érdemes választani, ha a legolcsóbban szeretném megúszni a csomagküldést, de nem szeretném, hogy probléma legyen (szükséges-e a biztosítás vagy az benne van alapból, posta jó erre, vagy vmi csomagküldőt érdemes használni)
köszi előre is!
-
TaaT
nagyúr
Ha délután 3óra (csak tipp, nem tudom hány óra a vízválasztó) után ütöd le a cuccot akkor nem köv munkanap jönnek érte hanem egy nappal később. Ja, és csomagfelvétel sincs szombaton, kivétel ha szombat munkanap.
Ha most ütöd le akkor már valszeg csak hétfőn veszik fel a csomagot és kedden szállítják ki neked.
-
MrRL19
senior tag
helló
segítségét kérnék vkinke még pedig az lenne a kérdésem , hogy jofogáson ma leütném a xy terméket az péntek, szombat itt lenne ?! vagy sem?
-
Sziasztok!
Lehet eléggé off lesz a következő, de nem találtam hirtelen jobb topikot.Itt hardveraprón mely időkben érdemes up-olni eladnivalókat, amikor épp a legtöbben böngészhetik az emberek az oldalt? Van erről valami felmérés vagy statisztika?
Naponta 2x tudok up-olni egy terméket, mert csak 2 dolgot hirdetek. -
Fancy-boy
addikt
válasz
szmate0729 #4531 üzenetére
Külföldi rendelésekkel kapcsolatban, szerintem nagyon hamar válaszolnak, ha ide beírod: [link]
-
szmate0729
csendes tag
Sziasztok Sanghaiból mennyi idő alatt ér Mo.ra egy csomag? És Tn. előtt mit jelent az RH ? Valamint hogy mo.ra mivele szállít a china post air?
Előre is köszönöm! -
MrRL19
senior tag
igen már meg történt reggel 8kor küldtek egy üzenetet , hogy 9-12ig jön a futár
csak , hogy nem tudtam átvenni mivel nem tudtam fel venni a telefont , de adtam nekik egy másik számot ami otthon volt és áttudták volna venni
, de azt vhogy nem sikerült hívni és le lépet a futár (reggel 9:30kor )
....
szóval nagyon örülünk most ennek
mellesleg még jó ,hogy kaptam egy üzenetet reggel 8-kor , hogy jön a csomag délelőtt ......... aztán rá egy órára jött is ...
-
MrRL19
senior tag
Elvileg már felrakta (ma vagy tegnap)
(Csomagazonosító: 200211834.)
mikorra várható a csomag ?!
-
maestro87
őstag
-
MrRL19
senior tag
helló
vki tudna segíteni háztól házig Jofogás mennyi idő szokott lenni ?! 2-3nap?! (babakocsit vennék Érd-Bp 13.ker a csomag útja )
-
törölt tag
Levelekben, számlákban nincs konkurens cég ami kiszállítaná így azt csinálhat amit akar. De csomagok terén (MPL) a rengeteg futárszolgálat miatt össze kellett szedniük magukat és sikerült is (2014 januártól lett átdolgozás ezen a részen), már-már jobbak is némelyiknél. Ez viszont nagy reszpekt. Ebből látszik, hogy tudna a posta faszán is működni akár...
-
prannk
őstag
Lópikulát nem ér az elsőbbségi levél. Csütörtökön feladták elsőbbségikéng most voltam postán erdeklődni és sehol semmi. Magyar Posta.... ezért fizetek 300 ft al többet...
-
molvany
aktív tag
Ez nem elsöbségi levél volt, max. ajánlott. Ilyen ragasztóm nekem is van itthon, az ajánlottakra teszem ( és sajnos mégis legalább egy hét az átfutási ideje ).
Az elsöbségi, ha szigorúan azt vesszük Németországból az alap díjon felül még 5,36 euroba kerül. Vagyis egy 20 gr. - os levél 6,16 euroba.
Ez a leveled ( 3,45 euroért ) egy sima bubis levél volt 500 gr. - ig ( még nem is ajánlott ).
A sima levelek 2 - 4 nap alatt meg is éreznek MO - ra. -
agroman
aktív tag
http://posta.hu/level/level_belfoldre/elsobbsegi
A kék színű megkülönböztető, "ELSŐBBSÉGI" jelzéssel ellátott elsőbbségi leveleket a felvétel után, egészen az első kézbesítési kísérletig, a postai kezelés minden szakaszában kiemelten kezeljük, így több, mint 90%-os arányban, a feladást követő munkanapon már célba is érnek.
-
prannk
őstag
Az létezik,hogy tegnap feladtak egy elsőbbségi levelet és ma nem kapom meg?
-
Runciter
csendes tag
Szóval, rendeltem a Telenortól telót, pénteki szállítással, de felhívtak, és mondták, hogy csak ma tud jönni.
Tegnap este fel is adták, de a csomagkövető szerint ma reggel 5 óra óta a Békéscsaba Logisztikai Ponton van, feldolgozás alatt...
Szerintetek van reményem, hogy ma még kihozzák, vagy hétfő?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest