Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robyka
aktív tag
Ezt már néztem múltkor is csak nem értek pár dolgot. Azt hittem ez csak a vaterán eladott dolgokra érvényes de akkor ezek szerint nem.
Na beirkáltam az adatokat. Megrendelő felhasználóneve az pl mi? vatera név?
Címzett telefonszáma/email címe gondolom nem kötelező. Ha ezt megrendelem akkor kapok egy kinyomtatható vmit és azzal elmegyek postára, oda adom a 950-et és annyi?
-
Robyka
aktív tag
Hali,
Van egy kb 0,5kg-os csomagom amit el szeretnék küldeni. Hol lenne a legolcsóbb?
-
Weaver
senior tag
megírtam neki, hogy nem jött át az összeg, és nézzen utána a dolognak. kértem azt is, hogy mutasson bizonylatot. egyszerűen oldotta meg a dolgot, azóta nem lépett be az odalra. mondjuk ezt most meg is érdemlem, mivel voltam olyan hülye, hogy friss reges embernek az összeg beérkezése előtt postára adtam a csomagot.
-
Weaver
senior tag
válasz
anonymus89 #3390 üzenetére
köszönöm a válaszokat, akkor nem várok tovább...
-
Weaver
senior tag
van egy illető, elvileg múlt kedden utalt nekem takarékbankos számlára, de mai napig nem jött át az összeg. kérdésem, hogy ellenőrízhető-e valahogy, hogy megtörtént-e az utalás? mondjuk ez sem tiszta nekem, hogy lehet postáról utalni?
-
bajaki
őstag
válasz
anonymus89 #3381 üzenetére
Ha online rendeled akkor van ennyiért MPL csomag. Az más kérdés, hogy abban nincs utánvétel (az enyém utánvételes), de nem tudom elképzelni, hogy ne lennének leszerződve a Postával. Szóval biztos, hogy ők nem azon az áron adják fel a csomagokat amin Te a Postán.
Online rendelés. Egy szaküzletnek a webes felülete. Mindegy, majd holnap jön, annyira nem sürgős, csak tintapatron.
-
bajaki
őstag
válasz
anonymus89 #3379 üzenetére
Nem írják, csak azt hogy MPL-lel küldik. De ez 2 napos lesz, már látom. Most van Pesten a csomag, én vidéki vagyok, ezt ma már nem hozzák ki.
Szerk: 990 Ft volt a posta díja. Azt írják, hogy most valami akció van a postára, szóval nem tudom mennyi lenne eredetileg. Az MPL áraival tisztában vagyok.
-
bajaki
őstag
válasz
DeathAdder #3377 üzenetére
Hmm. Nem tudom, az enyémet lehet, hogy 2 naposként adták fel. Nem vagyok benne biztos, mert webshop küldi. De annyira nincs értelme 2 naposként feladni, mert szinte nincs is különbség árban.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Mostanában milyen gyakran frissül a nyomkövetési rendszer? Tegnap adtak fel nekem egy csomagot Mezőkövesden - ha minden igaz 1 napos MPL -, de a csomagszám alapján Füzesabonyig jutott. Ezt azért kétlem, gondolom csak nem frissült az éjjel a rendszer.
PBA3109036404 -
yuyizi
tag
Sziasztok !
Ha valakinek volt már hasonló ügye akkor segíthetneElkallódott egy csomag sikerült benyújtani a panaszt. A kérdésem az lenne hogy kb mikorra számítsak válaszra illetve a kártérítés megtérítésére? Elméletileg 30 napja van a postának hogy megbirkózzon vele ...
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder #3373 üzenetére
Nagyon szívesen, akár máskor is, és köszi a sört.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder #3371 üzenetére
Felhívtam őket, és Megérkezett a csomagod!
Először kérték volna a nevet, de végül csomagszám alapján is meglett.
Örülök, hogy segíthettem. -
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder #3369 üzenetére
Csak a csomagszám alapján megkérdezem. Nem szükségesek az adatok.
Fél órán belül megírom, hogy mit mondtak. -
DeathAdder
veterán
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DeathAdder #3367 üzenetére
Szerintem ma már megérkezik a tiszaszigeti postára.
Szegedről indították a mai napon, tehát nagyon valószínű.
Hogy ha felhívod az ügyfélszolgálatot, akkor ők elvileg részletesebben látják a csomag útját.
Egyébként elég gyakran frissül. Tehát 1-2 órán belül.Szerk.: Hogy ha neked onnan drága telefonálni, akkor megkérdezhetem őket.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Pénteken lett feladva egy csomag. A címzés postán maradó csomag, mára várom, hogy megérkezzen.
Meg is néztem, az adott tiszaszigeti posta ma fél 5-ig van nyitva, a kísérő okirat szám alapján lekövetve pedig a csomag "szállítás alatti" stádiumban van (PK00091000910).Kérdésem, hogy ez az adatlap milyen gyakran frissül? Lehet már ott a csomag és átlehet venni?
Érdemes lehet odatelefonálni, hogy van-e ott csomag a részemre?Külföldről mennék érte, és kb. egy órás út lenne.
-
TaaT
nagyúr
válasz
anonymus89 #3364 üzenetére
Nekem is, örömé bódottá.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
anonymus89 #3364 üzenetére
Szintén zenész.
-
BaLee
addikt
válasz
TheCsory #3360 üzenetére
Egy postáról biztos, hogy csak egyszer viszik el a csomagokat és este 6kor jó eséllyel már elvitték. Még a nagyobb postákon is fél5-5-ig fogadnak csak el másnapi csomagokat. Amúgy ezt minden postán meg tudják neked mondani hogy mikor viszik a csomagokat, mert mindennap kb. ugyanakkor.
-
TheCsory
csendes tag
Tegnap este 6 óra után feladtak nekem vaterafutárral csomagot!
Valószínűleg már a postáról elvitték a csomagokat mert még mindig csak ott tart a nyomkövetésm hogy "küldemény postai átvétele" , én amikor adtam így fel csomagot akkor már hajnalban a logisztikai központban volt! Ha tényleg még ott van a feladó településének a postáján akkor csak pénteken kapom meg a csomagot? -
TaaT
nagyúr
válasz
anonymus89 #3355 üzenetére
Tegnap 2csomagot is feladtam MPL vaterafutárral, mind2t át is vették ma. Az egyik utánvétes volt, gondolom a dellát most kivételesen csütörtökön fogom megkapni az ünnepnap miatt.
-
NosRam
csendes tag
válasz
anonymus89 #3352 üzenetére
és ami símre megy? normál csomag?
-
NosRam
csendes tag
válasz
anonymus89 #3350 üzenetére
megírnátok nekem mennyibe van most a 2kg alatti postai csomag?
néztem a pdf-et de inkább megkérdezném
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest