- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
Tigerclaw #599 üzenetére
Naja, de azért 130k még annyival nem több.
Ugye a Philipsnél az lesz a gond, hogy idővel degradálódik a szívóteljesítménye a sok betétszűrő miatt. Gyakorlatilag állandóan tisztítani kell ha fenn akarod tartani, és nem csak a tartályt üríteni.
Amúgy a Philips kombinált nagy feje kifejezetten jó mindenre, és strapabíró is. Nem tekerik be pl a kutyaszőrt olyan mini görgők mint a dysonnál -
Locutus
veterán
válasz
Tigerclaw #595 üzenetére
Én is ezért vettem Dyson Cinetic Bigballt végül. A vezetékes teljesítménye azért még mindig köröket ver bármilyen akkusra.
Hozzáteszem nekem előtte volt ilyen Philips PowerPro Ultimatem, azt váltotta a Dyson. Azért a Dyson jóval nagyobb szívóteljesítménnyel bír még annál is. Remélem 100-nál nem adtál többet azért a PhilipsértUgyanakkor az is igaz, hogy a Philipsnek nekem a csövei meg az összeszerlése meg úgy általában az anyagminősége jobbnak tűnt a Dysonnál. A Dysonnál nagyon műanyag minden, nem tudom mennyire lesz tartós. Praktikus kiegészítőik vannak, meg jobb a filtermentes rendszer, a szívóteljesítmény is, de hogy meddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest