- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Végül maradtam egy hagyományos vezetékes porszívónál. (Philips FC9745) Ennél legalább tudom, hogy mit kapok, ha elköltök rá egy komoly összeget. Az akkus álló porszívóknál, a teszteknél, visszajelzéseknél szinte mindig visszaköszönt a vegyes értékelés. Kicsit olyan mint a soundbar. Nagyon komoly a felára de mégis sokan úgy értékelik, tesztelik, mintha nem a hagyományos 2.0, 2.1, stb. megoldásokhoz kellene mérni, aztán sokan csalódnak egy-egy magasra értékelt soundbar megvásárlásakor.
Tudom az akkus állóporszívó trendi és sok esetben hasznos, ahogy a robotporszívók is, csak nagyon nehéz objektíven tesztelni az elődmegoldásokhoz képest. Gyakran komolyan kompromisszumos még horribilis árcédulák mellett is, miközben bőven van tagadhatatlan előnye is. Második porszívónak egyértelműen tökéletes, napi gyors takarításra, de első és egyetlen porszívónak nagyon kevés jó közülük és még komoly netes kutatás után sem biztos hogy elégedettek leszünk. Talán majd veszek én is egy olcsót a Lidl/Aldi kínálatból erre a célra, meg autós takarításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest