- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Ilyet vagy ehhez hasonló mop fejet használt már valaki?
Hogy működik, nem jut víz a szívó részekbe?
V8-ra tenném, ha jól használható.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Köszi a tapasztalatokat
Szimpatikus, meg ki tudtam próbálni egy ilyet, elég meggyőző volt.
Igazából az Aldis saját márkás porzsák nélkülit vadászom, mert az 24-ért elég jó vétel, de most nincs a kínálatban.
Még azért nézelődök más gyártó, típus is szóba jöhet ebben a kategóriában.[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Philips PowerPro Compact FC9330/09-el kapcsolatban van tapasztalat, vélemény?
Alza most 35.990-ért adja.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sajnos próbálni sokat nem tudok, egy Euronics van a környéken, ezért utazni meg nem tudok most. de megnézem, hogy ott mi van.
Ha valaki magára ismer, pár hónapja volt bejegyzés, alap best buy vezetéske porszívóról, akkor kérem írjon rám, hogy mi a pontos típus thx
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
20-40k között.
nem tudom, melyik miben jobb, az ár az irányadó, kivéve, ha nyomós érv van egyik vagy másik mellett.
Vagy itt vagy a háztartási csoportban volt pár hónapja egy bejegyzés, ahol nagyon dicsértek egy belépő készüléket, az akkor nekem is szimpatikus volt, de nem mentettem és csak most jutottam el a vásárlásig, így sajnos az a gép nincs meg egyelőre.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Dyson V8 mellé keresek egy basic vezetékes társat, 80nm, laminált és járólap, nincs háziállat.
Egy kb 10 éves Gorenje zakatol most mellette, de érezhetően megsínylette az elmúlt évek felújításait, költözéseit. Szóval nincsenek nagy igények, csak megbízhatóan tegye a dolgát.Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Poratka ellen keresek készüléket, főleg 2 shaggy szőnyeget kellene tisztogatni.
Egy régi alap Gorenje és egy Dyson V8 absolute + van most az istállóban, a Gorenje helyére kerülne az új.Ajánlották a Bosch serie 2 prohygienic-et, de ezt már nem lehet kapni. Kérdés, hogy ez valóban jó-e az atkára? Ha találok használtan akkor érdemes-e megvenni vagy van jobb ebben a kategóriában?
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...