Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Most kezdtem el vele játszani...tetszik.

-
kovy79
őstag
Igen, ebben a 90 fokos elgondolásban lehet valami.
Most újra megépítettem a működőt és tökéletes...
Ám arra kíváncsi vagyok, miért nem tettek a programba egy egyszerű választót, hogy a hidraulika melyik oldalát emelje, mivel ugyebár ha egy vízszintes szakaszra függőlegesen kapcsolódik (ugye így mindkét oldalon 90 fokot zár be a vízszintes szakasszal), mindig a bal oldalát emeli.
No, köszi a segítséget, akkor ezek után figyelem ezeket a "szögbezárásokat"!

-
brd
nagyúr
Az első képeden a bal oldali hidraulikus elemnél a kapcsolódási pont úgy néz ki, hogy 2x2 rész van egymáshoz képest 90°-on belül, ezért ezek összekapcsolódva maradnak, és ott választódnak szét, ahol nagyobb a szög, mint 90°. A második képeden pont a határon van 2 elem egymáshoz képest (90°-nyira), ezért nem egyértelmű (nekünk, mert nem tudjuk, hogy dolgozik a program ilyenkor), hogy mi fog szétválasztódni, amikor jön a hajó.
A másik lehetőség a kapcsolódási pont működésére az, hogy ha 2 út ér össze a kapcsolódási ponton, akkor azok mindenképpen szét lesznek választva, és a hozzá kapcsolódó elemek is a két oldalon hozzájuk kapcsolódva maradnak (sajnos kipróbálni nem tudom most, hogy hogy működik, mert nincsen ezen a gépen Pontifex). -
kovy79
őstag
Értem, amit írsz, de nem értem...

Mindkettőt én csináltam, de nem tudom, hogy sikerült összehozni az elsőt.
Elemről elemre megcsináltam ugyanazt és a bal mindig a bal oldalát akarja felhúzni...Tudom, régen már megcsináltam, most csak "bohóckodnék" vele, de ez annyira sikerül, hogy már szétba... az ideg emiatt.

-
brd
nagyúr
Nem a hidraulikus elemtől függ a dolog, hanem a kapcsolódási ponton nem egyértelmű, hogy hol kapcsolódjon szét. Amennyiben jól emlékszem, valahogy úgy működik a dolog, hogy a kapcsolódó pont körüli 90, vagy 180°-on belüli (mikor melyiknek van értelme) részek maradnak együtt.
Innentől SPOILER, ha nem akarod, hogy elrontsam a felfedezésed örömét, ne olvasd tovább.

Egyébként az adott pályát szerintem sokkal egyszerűbb úgy megoldani, hogy nem a híd közepén emelkedik fel a két elem, hanem középen felnyílik a 2 középső (vagy 4, már nem emlékszem, milyen széles/magas a hajó).
-
kovy79
őstag
Értem én, de nem mindegy az.

Itt van:
Ezen a képen látszik, hogy az emelendő rész bal hidraulikája a tőle jobbra eső részt emeli, a jobb oldali pedig a tőle balra esőt.
Ezen képen viszont ugyebár az látszik, hogy a bal oldali emelő a tőle balra eső részt próbálja emelni. Szóval én rá akarom venni, hogy a tőle jobbra eső részt emelje...
Remélem érthető voltam!
Próbáltam én keresgetni, de semmi eredmény, hasznos leírás... -
kovy79
őstag
Aki játszott vele, nem emlékszik véletlenül, hogy kell megoldani, hogy a hidraulika ne a tőle balra eső elemet húzza fel, hanem a jobb oldalit.
Tehát csatlakozási pont létrehozása megvan, csak rossz oldalt emel...
-
Ala
tag
Sziasztok.
Nekem a következő lenne a problémám, lehet, hogy egy kicsit kicsinyes, de akkor is.
A laptopon nem tudom teljes képernyőn futtatni a játékot. Az otthoni gépen viszont igen (elvileg gyengébb). A laptop egy hp dv6, Athlon 64 x2-es procival, ati 4530-as kártyával, és win7 32 bit-es oprendszerrel. Mi lehet az oka a problémának?Ala
-
1010
őstag
van valami mod arra hogy
ati kártyákon fusson a bridge it? -
Gerzson_NASA
csendes tag
próbálom futtatni a programot de nagyon szaggat az egér, több másodperc mire megmozdul és addigra a túlsó szélén van a képernyőnek
sőt amikor 3D-ben mutatja a hidat akkor is végig szaggat
tudtok segíteni hogy mi lehet a gond?
van egy pályázat, [link]
a lap alján van a játék de kipróbáltam demót is és az sem ment, teszteltem XP-n és Vistán -
SupaCow
aktív tag
Hogy lehet olyan hidakat épiteni amikor nem csak 2D be rakosgatod az elemeket hanem variálod minden irányba..
MInt PL. [link] ezen a képen.
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
hű, hogy meghalt ez a topic...

Pedig milyen jó kis játék...
-
átnéztem a topikot láttam többeknek is gond volt az extra3-as, én is itt akadtam el, egyszerűen bármit építhetek mindig összeomlik, valakinek ötlet? (pl hol érdemes felhasználni a rendelkezésre álló 10db acél elemet)
-
sekli
addikt
jó jáék, szeretnék vele újra játszani...

HELP! -
sekli
addikt
Most cseréltem (nem rég) ti4200 -ra, és modt nem megy a Bridge It, nem tudjátok, miért lehet? Elindítom --> fekete képernyő --> asztal..., mindig...

-
Scareface-79
csendes tag
Ha valamelyik pálya nem megy, akkor itt nagy eséllyel meegtalálhatod a megoldást:
http://tohaman.fatal.ru/pontifex3.html -
shev7
veterán
válasz
Scareface-79
üzenetére
En jatszom
Viszont a complex 6-nal elakadtam. Van esetleg valakinek valami tippje hozza? Nem megoldast kerek, csak egy tippet 
-
Scareface-79
csendes tag
Ezekszerint

-
sekli
addikt
de megállt itt az élet...
már senki sem játszik?
[Szerkesztve] -
hape
csendes tag
ma láttam a pontifex-et a tescoban 670ft

[Szerkesztve] -
hape
csendes tag
már sikerült megcsinálni 2.-at

most a 6-on járok -
Troy.
addikt
én meg pro-n akadtam el.

-
Scareface-79
csendes tag
Én Complex 1-en semmit nem tudok csinálni! Nem enged építeni.
-
hape
csendes tag
bridge it complex 2-n teljesen elakadtam

-
driver18
tag
válasz
Scareface-79
üzenetére
Dehogy veszem zokon!

Inkább köszi, hogy foglalkozol az oldallal!
-
Scareface-79
csendes tag
Köszönöm. Remélem driver18 kolléga nem veszi zokon, hogy átalakítottam.
Volt vele azért melóm. -
sekli
addikt
válasz
Scareface-79
üzenetére
Szívesen, egyebkent nagyon jo az oldal...

-
Scareface-79
csendes tag
Nem,csak rosszul linkeltem be!Kösz hogy szóltál.

-
sekli
addikt
válasz
Scareface-79
üzenetére
A sima Pontifex II-t leszedted?
-
Scareface-79
csendes tag
Kicsit átalakítottam a honlapot,remélem igy is tetszik.

Bridge Construction Set v1.31-et is feltöltöttem, + feltettem még pár map-ot.
Használjátok egészséggel.
Scareface
[Szerkesztve] -
Troy.
addikt
nem duom megcsinálni a harmadiknál ,azt a hidraulikus bizbazt.

-
brd
nagyúr
A Bridge It tényleg csak nVidián megy, próbálta már valaki ATI-n? Tudom, le van írva a honlapon egyértelműen, de nehezen tudom elhinni, hogy valaki ilyen üzleti ballépést csinál, kevesen tesznek ilyet... Bár, lehet, hogy az nVidia annyit fizetett nekik, hogy még úgy is jobban járjanak, mintha ATI-sok is vásárolnának belőle.
-
hape
csendes tag
Visszatérve a Pontifex 2-höz.
Extra 3-on miért hajt a folyóba a kocsi visszafelé??
Valami javítást kellene felrakni? Vagy én ba***tam el valamit?
-
Troy.
addikt
válasz
Scareface-79
üzenetére
nem megy a játék
nem indul el. -
Scareface-79
csendes tag
Kicsit játszogattam vele, mappack-ból pár pályát, és van benne földrengés

Nem is tudtam meg csinálni a pályát. -
Scareface-79
csendes tag
Wehehehe, sikerült találnom, viszon sok különbséget én nem fedeztem fel a Pontifex II és a Bridge Construction Set között.Valaki mondja el mi a különbség a kettő között.
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pontifex/bcs131hard6.jpg)
Bridge Construction Set 1.31 Hard 6![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pontifex/pf2105.jpg)
Pontifex II 1.05 Hard 6 -
Troy.
addikt
válasz
Scareface-79
üzenetére
kira

-
Scareface-79
csendes tag
Valószinű hogy ez igy is marad, mivel sehol nem találok hozzá crack-et, vagy fix-et.Esetleg serial, de azt még nem néztem.
-
sekli
addikt
válasz
Scareface-79
üzenetére
már csak a BCS hiányzik a gyűjteményből...
![[kép] [kép]](http://www.chroniclogic.com/image/pontifex/pfxII_17m.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.chroniclogic.com/image/pontifex/pfxII_18m.jpg)
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
Scareface-79
üzenetére
elérhetővé vált...

-
Scareface-79
csendes tag
Az oldalon [link] elérhetővé vált a Bridge It!
Sok sikert hozzá.Ha valakinek problémája van vele, az nyugodtan irjon.
Scareface
[Szerkesztve] -
driver18
tag
Srácok!
A [link] szerkesztését Scareface-79 intézi ezentúl! -
sekli
addikt
válasz
Scareface-79
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de legalább most megy