Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Csinálok egy kistát, hogy melyik pályát mennyi pénzből tudtam megcsinálni hiba nélkül.
-
driver18
tag
Hi!
Szükségem lenne a Medium 7 és a Hard 6-os pályára!!!!
-
driver18
tag
Mindenki mentse le a saját hídjait (valamilyen kép formában; pl. screenshot), és küldjétek át nekem mailben. Ha érkezik kép, felteszem a honlapra!!! Így tudunk mindenkinek segíteni!
mail: tnorbi@citromail.hu
www.pontifex.atw.hu -
sekli
addikt
easy2 $3515
-
sekli
addikt
Hard6 -ra mutassatok valami szépet!
ja, és easy1 $1260...
[Szerkesztve]
-
törölt tag
Micsoda azép eredmények születtek!

Nekem ilyen a Medium 8-as hídja: [link][Szerkesztve]
-
Szabesz
őstag
Medium 8 [link]
-
Petya25
őstag
Medium 4 pálya 7,5k-ból.
0 törés -
sekli
addikt
válasz
üzenetére
jo, szoval később lehet majd nem csak vízszintes utat is rakni..., ok ez a lényeg, én most felfüggesztem, megyek aludni... hard5 jön majd holnap...(direkt nem néztem meg a tied...)
Ötlet: Most összegyűltünk néhányan, akiknek tetszik ez a játék, lehetne egy olyan versenyt rendezni, esetleg egy új topicba, hogy egy pályát minnél kevesebb pénzből ki tud megcsinálni..., persze 0 töréssel. -
Petya25
őstag
Hogy lehet szétválasztani a pályát mikor a hydralika emeli?
-
törölt tag
Medium4: [link]
Hard5: [link]
Viszont ha valaki megmondaná, hogy az Extra3-nál visszafordulás után miért hajt bele az autó a folyóba...
szerk: sekli: Ha jól emlékszem, mediumon még mindenütt vízszintes az út...de ha nem jönnek be a szokványos útmegoldások, csekkold be az Extra1-et.
re #76: Köszi.
[Szerkesztve]
-
sekli
addikt
na, most gyorsan elmentem medium8 ig, nagyon jo, ebben sem lehet megcsinálni, hogy az ut ne vizszintes legyen?
-
föccer
nagyúr
annó én is megcsonáltam minden pályát az px1 és a px2 is { normal és complex.}
ráment vagy 2 éjszakám, de akkor még nagyon elborult statikus akartam lenni, és nyomtam ezerrel.
hogy a túróba írok a regkybe @ karaktert magyar bill-el angol kiosztásban ??
hú, ez a kérdés nagyon gyíknak mutat
[Szerkesztve]
-
kisninja
őstag
upp?
-
kisninja
őstag
Hi all mielött még zárnátok
A medium 3-as pályánál hogy a francba csinálom ugy meg hogy a hidraulika nem szakitja szét az utat avagy nem esnek le az autok? már minden probáltam de ez nem megy help 
Jah imádom ezt az épigetös gammát.
Hálám annak ki felrakta.
-
RedAnt
aktív tag
Nem úgy értem, a topik témájához kapcsolódik, viszont a fórum alapszabályaival nincs igazán összhangban a warezolás

amit tiltunk fórumunkban:
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
[link][Szerkesztve]
-
RedAnt
aktív tag
(sztem olvasd el az .nfo fájlt)
driver18: tavasszal végignyomtam az egészet, de valahol elkallódott, úgyhogy nem tudom megnézni, most meg nincs időm játszani
Amúgy meg kíváncsi vagyok mikor talál ide egy modi, mert ennek nincs igazán itt helye, szerintem törölve lesz az egész... Mentség legyen hogy régi játék és nem igazán lehet már hozzájutni.
mod: kötőjel oda kell ahol a fájlban van. Viszont angolnak hiszi a billentyűzetkiosztást.[Szerkesztve]
-
föccer
nagyúr

-
sekli
addikt
nekem nem megy, registracion is kéne...
-
föccer
nagyúr
jaj de jó, hogy majd' 1 megával töltök.
uff, nem birtam megírni egy sort a hsz-be, és már le is jött
))))) -
driver18
tag
Leszedtétek?
Segítsetek már a medium 3. illetve a hard 5. pályáján!!!
(Screenshot-tal mondjuk)
-
khalox
őstag
Nem tudom, most hol tart, de a Bridge Construction Set v1.3-ban (aka Pontifex II) már kijavították a szaggatós hibát... akkor végig is toltam.
Mod.: Na most néztem, még azóta is a v1.30-nál tartanak...[Szerkesztve]
-
sekli
addikt
á, pedig de jo lenne ujra játszani...
-
föccer
nagyúr
De hát gyerekek, ilyet nem szabad.
Építő mérnök halgató vagyok, és már végigtoltam mind az 1 mind a 2-t
jó móka.
Egy baj van a probival: Vannak gépek, amin egyszerüen nem akar rendesen futni
egyszerűen akad mind disznaj....
nincs hozzá valami pecs, ami segtíte rajtam? Ha megint működik nekem, akkor miden megoldódik. -
driver18
tag
Azt hogyan lehet megoldani, hogy a híd felemelkedjen a hajó elől (hidraulika)???
(Én sajna már ott elakadtam)
-
hape
csendes tag
Üdv!
Az Extra3 -on nekem is az a problémám, hogy az autó átmegy a hidon és visszafelé belehajt a folyóba. Van erre valami megoldás? -
Bero
aktív tag
Vki nem tudja honnan lehet letölteni a full gémet?
-
Konflikt
addikt
Na 2 évre rá majdnem uj hozzászólás kerül a topicba

Szval segitség kéne, elakadtam a medium utolso elötti(?) pályáján, amin csak az egyik oldalt lehet építeni oszlopféleséget, felhasználható anyagok pedig heavy steel, meg cable.
Próbáltam magas tartóoszlopot huzni, majd lekábelezni, háromszögezni, de leszakadt folyton
Csak tolja vki még ezt a franko kis gémet
-
Bgs
senior tag
Hat ebbol igy nem sok latszott

Megprobalom pontositani. Szimmetrikus az egesz, csak a bal oldalat irom le:
A foldi rogzitoponbol indulva van egy ilyen:
/|\
A | es \ kozott van az elso ut szakasz.
Ugyanannel az utszakasznal a fentit kiegeszited ezzel:
_
_|
(Folul, jobboldalon fuggoleges, alul ut ami az elobb is).
A fentinek a jobb felso sarkabol megy le a mozgathato elem a kovetkezo ut vegehez:
\
-
Ne felejtsd el a jobb es bal oldal erintkezeset (ahol a ket felhuzo talalkozik) joint-nak allitani (vagy hogy is hivtak).
Remelem ez mar jobb ... foleg, mert allandoan sql error-ok meg hosonlok vannak az utobbi nehany napban es mindent 2-3-szor kell elkuldenem, hogy egyszer bejelenjen :/ -
freakzoid
csendes tag
csá!a medium 3-as pályát hogy kell megcsinálni?
-
Bgs
senior tag
Hasonlo jellegu hibaval talalkoztam azon a palyan ahol a ket alagut kozott kell hidat csinalni (asszem extra1). A vonat atment, de az alagutBAN beleutkozott valamibe es nehanyszor visszapattanva felig az alagutban, egyhelyben zakatolt

Nekem egyebkent tobbszor is lefagyott tole az egesz rendszer
raadasul az egyik palyam amit jo ideig csinaltam emiatt veszett el es vhogy nem erzek affinitast arra, hogy ujra vegigcsinaljam.
Van meg egy dolog ami nekem uj: az egyik hid tesztelesenel, ha raengedem a sajat sulyat, de a vonattal varok, akkor egy ido utan, miutan mar stabilizalodott, leszakad...
Fura... -
drpele
senior tag
sziasztok!
először is köszönöm a game-t!
Troll: én nemrég akartam nyitni otp-nél számlát, amit csak internetes fizetésre akartam volna használni. de amikor megtudtam, hogy 1000ft a havidíja (elektronikus számlacsomag) akkor azért elment tőle a kedve, főleg, hogy nem túl sűrűn használtam volna és így azért nem éri meg
-
Troll
tag
Na, sikerült megcsinálni mind a kettőt. Sajnos az Extra 3-at nem engedi tovább, mert a Phase2-ben a hülye autó ahelyett, hogy átmenne a hídon, távolodik a folyótól, majd visszafordul és beleugrik a vízbe a híd mellett.

Amúgy az a trükk mind a kettőnél, hogy úgy kell kiegyensúlyozni a hidakat, hogy a szárazföl fölé be kell lógatni a traverzet ellensúlynak. -
Troll
tag
Aki hozzásférést szeretne, szerintem Bgs-sel egyezkedjen. Én sajnos nem tudom megosztani a progit, de ha valaki elszalad a Mockba térig egy előre megbeszélt időpontban egy CD-vel, szívesen felkarcolom.
-
Troll
tag
Na, ott kuksol a szajré.

-
Troll
tag
Aham, ez a hídépítős, második rész, full. 22MB, fel is tudom tölteni valahová, vagy CD-re írom, ha Budapesten érte tudtok jönni.
-
Troll
tag
Nincs meg senkinek a game?
Elküldjem?
-
Troll
tag
Elakadtam a Pontifex 2-ben a Complex6 és az Extra3 pályákon.
Akiknek sikerült már végigjátszani, pls írjatok ötleteket. Ne konkét megoldást, hanem tippet, amivel tudom folytatni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hogy a túróba 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

A medium 3-as pályánál hogy a francba csinálom ugy meg hogy a hidraulika nem szakitja szét az utat avagy nem esnek le az autok? már minden probáltam de ez nem megy help

raadasul az egyik palyam amit jo ideig csinaltam emiatt veszett el es vhogy nem erzek affinitast arra, hogy ujra vegigcsinaljam.