- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló MC Pite!
Topic elejét átfutottam, keresgélés közben találtam ide is, de még mindig nem találtam meg amit igazán keresek: gyorstalpaló PLC-kről.
Te vagy kb. a negyedik itt aki ezt kérdezi. Minden előtted kérdező (szerintem) megkapta a választ.
szirty oldalát is böngészgetem, itt nagyjából láttam felsorolva a különbségetket a PIC és PLC között, anyagot viszont nem találtam még.
Akkor valószínűleg én már nem tudok neked segíteni. Az oldalamon kb 500 oldal (saját) doksi van, amely minden egyes betűje erről a témáról szól.
A linkek között további kb. 10-15000 oldal doksit találsz. S7 200-ról speciel komoly rendszer szintű leírást is. Szakdolgozatok is vannak. Nagyon(!!) szájbarágós doksik is vannak. Sőt, van kimondottan PLC programozásról (S7-200) két órás tanfolyam, magyarul, 73 oldalban. Ha ez nem "gyorstalpaló" akkor nem tudom mit nevezzünk annak.
És persze ezen kívül sok idegen nyelvű leírás is van...Sajnálom. :[
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest