- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spkkill
tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Szia!
Mi saját elosztókban érjelölést nem használunk, de sok gyártó jelöléseit láttam már a gépgyártóktól. Akinek van rajzolvasási készsége annak felesleges az érjelölés. Vannak akik sorszámokat adnak neki, pl. bemenet cím alapján. Van aki az adott eszközszámot és csatlakozásait jelöli, A1, A2, 13, 14..... Így egy relé csere esetén könnyebb dolga van a szakinak. (persze ha jól jelölték
) Van olyan gyártó rányomtatja minden érre, hogy melyik sorkapocsból indul és hová érkezik. Én az eszköz szám és a csatlakozási pont neve alapján jelölném. Pl: F1 3 vagy 100X1 6.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Van olyan gyártó rányomtatja minden érre, hogy melyik sorkapocsból indul és hová érkezik. Én az eszköz szám és a csatlakozási pont neve alapján jelölném. Pl: F1 3 vagy 100X1 6.