Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spkkill
tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Szia!
Mi saját elosztókban érjelölést nem használunk, de sok gyártó jelöléseit láttam már a gépgyártóktól. Akinek van rajzolvasási készsége annak felesleges az érjelölés. Vannak akik sorszámokat adnak neki, pl. bemenet cím alapján. Van aki az adott eszközszámot és csatlakozásait jelöli, A1, A2, 13, 14..... Így egy relé csere esetén könnyebb dolga van a szakinak. (persze ha jól jelölték
) Van olyan gyártó rányomtatja minden érre, hogy melyik sorkapocsból indul és hová érkezik. Én az eszköz szám és a csatlakozási pont neve alapján jelölném. Pl: F1 3 vagy 100X1 6.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Van olyan gyártó rányomtatja minden érre, hogy melyik sorkapocsból indul és hová érkezik. Én az eszköz szám és a csatlakozási pont neve alapján jelölném. Pl: F1 3 vagy 100X1 6.