- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Professzore
csendes tag
Üdv,
Kezdek erősen nyűgös lenni két nap kínlódás után.
S7-1200 1215 (6ES7 215-1AG40-0XB0, fw 4.5) plusz CM 1241(6ES7 241-1AH32-0XB0 fw 2.2), TIA 20 Basic.
Eddig bármilyen eljárást próbáltam, nem sikerült „rendre” bírnom: olyan, mintha a TIA nagyjából látná (pl. firmware-t tudtam rajta frissíteni), de kezelni már nem igazán hajlandó. Egy Keyence SR-610 vonalkódolvasó lóg rajta, a Keyence gyári mintakódján kívül még számos más módszerrel próbáltam, eredménytelenül. Már az RS-232 vonal sem „szólal meg”. Minden maximum warningokkal fordul, de a legutóbbi kódok már ennyivel sem terheltek, fel is megy a PLC-re, de azon kívül, hogy egyébként rendesen fut, nem azt csinálja, amit kellene neki.
Egyelőre ott vagyok megakadva (az egyetlen látható hibaként), hogy a Device view-nál a kommunikációs panelre tájékoztatást dob, hogy az on-line diagnosztika nem megy.
Screenshot itt: (a legutóbbit is elrontottam): https://www.dropbox.com/scl/fi/6rtmyw3n9irdo3088kst5/2025-07-31_14h49_02.png?rlkey=i9268xztrw29d6o4lyrfz062q&dl=0
Először ezt szeretném ráncba szedni (nem találtam rá működő forrást), ha egyáltalán van rá mód (és indok). Aztán kerítek egy másik RS-232 eszközt (vagy bekapcsolom a szkópot).
Minden javaslatot, tanácsot szívesen fogadok!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Halo (sorozat)
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest