Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fary86
csendes tag
Helló sziasztok.
Segítséget szeretnék tőletek kérni! Szakdolgozat írásba vagyok, és nagyon elakadtam. Az a problémám hogy a témám nem valami kirobbanóan érdekes dolog, de sajnos mikor leadtam arra még nem gondoltam hogy majd nem tudok róla mit írni, csak arra hogy ezt a programot talán még én is meg tudom csinálni. Egy SAMSUNG FARA F700 as PLC-vel vezérlünk, egy gyártósorvégi lehordót, ami pozícióba állatja a dobozolt TV-ket úgy, hogy azok egymással szemben helyezkedjenek el négyesével a targonca előtt. Na most nekem az lenne a kérésem, hogy adjatok nekem ötleteket mégis miről lehetne összeírni 60.000 karaktert ezzel kapcsolatban. Nagyon tudnék örülni, hasonló témával, vagy bármilyen FARA plc-vel foglalkozó írásnak, esetleg szakdolgozatnak. Minden segítséget előre is köszönök szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ford topik
- E-roller topik
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Autós topik
- ZEN.com
- További aktív témák...
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- Eladó Sound Blaster zx hangkártya
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest