Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orosg
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Boldog tulajdonosa lettem egy OMRON CPM1A PLC-nek.
Igazából azért szereztem be, mert egy locsoló autómatikát szeretnék belőle itthonra. 6db relét kellene meghajtania úgy hogy az első megy 20 percet, aztán 1 perc pihi, aztán a kettes 20 percet, és 1 perc pihi, és így tovább.... Az lenne az igazi ha mondjuk este 10 kor menne egy ilyen ciklus, és mondjuk reggel 4 kor. arra gondoltam még, hogy lehetne egy direkt üzemmódja, amikor mindíg sorba kapcsolgatná a köröket, és mondjuk egy olyan amikor csak egy ciklust le tudok pörgetni vele, mondjuk egy gomb nyomására. Hát így hirtelen ennyi amit ki szeretnék ebből hozni. Megvalósítható?Jah, soha nem programoztam még, elektrónika iseretem van, bekötni biztos tudum. Meg tudom én ezt tanulni, vagy tud valaki segíteni benn? Nincs hozzá programozói szoftverem( ha jól olvastam CX-programmer), ez letölthető ingyenesen, vagy valami "alternatív" módon.
Ja és nincs kábelem se de szerintem meg tudom építeni, ezzel bizto nem lesz probléma csak rajz kell hozzá.Köszi előre is a segítséget.
Abban is ha valaki meg tudná irni, vagy végig tudna vezetgetni, szívesen megtanulnám.
Orosg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest