- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali bodnarg!
"A gondom az hogy ha itt megadok egy értéket pl. 540 akkor ez a PLC időtagjában 540 ms-jelent. De nekem 540 s-ra lenne szükségem. Az lenne a kérdésem hogyan lehet megadni az időalapot is? Vagy az OP-n ms-ben kell eleve megadnom az időtag értékét?"
Így van, az OP-n mindig ms-ben kell megadnod az időértéket.
Az IO field-nek állítsd be a decimal places-t 3-ra és egyből sec lesz belőle
Vagyis beírod hogy 530 [ENTER] és a tag-be 530 másodperc fog beíródni.
Az időalapot az OP kiszámolja és kezeli, neked nem kell vele foglalkozni, csak annyit, hogy ugye ha 530 másodpercet adsz meg, akkor tudni kell, hogy az időalap már nem ms (annak ellenére hogy ms-ben adod meg az időt (vagy ezred sec-ben ha úgy tetszik).Egyszer valamit hadováltam erről a web lapomon
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest