- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogolak
tag
Szia.
FATEK PLC...
Tudod már irtam Prog.hu n.
RS 232 őn keresztül már sikerült az ő protokoljával vezérelnem.(kimenetekre írni, bemeneteket leolvasni, stb.)
Sehol nem találok a leírásba, hogy hogy kell TCP n keresztül ilyesmiket csinálni.
Van Regiszterek leírása, elvileg minden dokumentációm van hozzá, még sem találom sehol hogy mit kell beállítanom hogy fogadja az adatokat...
Úgy veszem észre hogy elég leutánozott PLC ez, de még nem tudom kiét koppintották le.
A saját protokolja is nagyon hasonló a MODBUS protokolhoz.Tudsz álltalánosságban pár dolgot mondani? Hogy szokott ez lenni a PLC k nél?
Vannak regiszterek amibe bele kell irni az IP t , a módot stb?Külömben lehet hogy hülyeségnek tűnik az egész, hogy minek ez meg minden, de egy project lesz az egyetemen, tehát az értelmi szerző nem én vagyok.

Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- ASUS notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest