Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogolak
tag
Szia.
FATEK PLC...
Tudod már irtam Prog.hu n.
RS 232 őn keresztül már sikerült az ő protokoljával vezérelnem.(kimenetekre írni, bemeneteket leolvasni, stb.)
Sehol nem találok a leírásba, hogy hogy kell TCP n keresztül ilyesmiket csinálni.
Van Regiszterek leírása, elvileg minden dokumentációm van hozzá, még sem találom sehol hogy mit kell beállítanom hogy fogadja az adatokat...
Úgy veszem észre hogy elég leutánozott PLC ez, de még nem tudom kiét koppintották le.
A saját protokolja is nagyon hasonló a MODBUS protokolhoz.Tudsz álltalánosságban pár dolgot mondani? Hogy szokott ez lenni a PLC k nél?
Vannak regiszterek amibe bele kell irni az IP t , a módot stb?Külömben lehet hogy hülyeségnek tűnik az egész, hogy minek ez meg minden, de egy project lesz az egyetemen, tehát az értelmi szerző nem én vagyok.

Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest