- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
Andrasgaz
üzenetére
Semmi gond a blogolással, azért van ez a dolog hogy együtt okosodjunk, ha kell. Na meg azért hogy Szirty mester tudásának emlőin élősködjünk.
Féle a tréfát, tényleg!

Jó lenne ha valahogy részletesebben leírnád, mit is szeretnél, milyen eszközökkel dolgozol. Abból, amit eddig tudunk, csak ilyen általánosságokra futja. Nekem még mindig úgy tűnik, hogy nem a Logo a te barátod. Szirty-nek abban igaza van hogy a kijelzős Logo-n változtathatók a paraméterek, de ez csak számodra lehet segítség. Ha ezeket a felhasználónak (akárkinek) kell időnként állítania abból tapasztalataim szerint csak káosz lesz előbb-utóbb. A kijelző kezelése egyáltalán nem felhasználóbarát (szerintem), nem is értem hogy egy ilyen, alapismeretekkel rendelkező mezei szakembereknek szánt készülék miért pont azFBD-t (funkció blokk diagram) használja alap programnyelvként. Hőfokszabályozáshoz kell valami visszajelzőszerkezet, hogy tudjuk mennyi az annyi. Ez analóg eszköz, NTK, PTK, PT100, hőelem, stb...
Lehet persze egyszerű végálláskapcsoló egy motoros szelepen...
Szóval több infó kéne szerintem.Kapitány a gépháznak: - Mennyi?
Gépház: 30.
Mi 30 ?
Mi mennyi?(copyright by Hofi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Féle a tréfát, tényleg!