Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
Andrasgaz
üzenetére
Semmi gond a blogolással, azért van ez a dolog hogy együtt okosodjunk, ha kell. Na meg azért hogy Szirty mester tudásának emlőin élősködjünk.
Féle a tréfát, tényleg!

Jó lenne ha valahogy részletesebben leírnád, mit is szeretnél, milyen eszközökkel dolgozol. Abból, amit eddig tudunk, csak ilyen általánosságokra futja. Nekem még mindig úgy tűnik, hogy nem a Logo a te barátod. Szirty-nek abban igaza van hogy a kijelzős Logo-n változtathatók a paraméterek, de ez csak számodra lehet segítség. Ha ezeket a felhasználónak (akárkinek) kell időnként állítania abból tapasztalataim szerint csak káosz lesz előbb-utóbb. A kijelző kezelése egyáltalán nem felhasználóbarát (szerintem), nem is értem hogy egy ilyen, alapismeretekkel rendelkező mezei szakembereknek szánt készülék miért pont azFBD-t (funkció blokk diagram) használja alap programnyelvként. Hőfokszabályozáshoz kell valami visszajelzőszerkezet, hogy tudjuk mennyi az annyi. Ez analóg eszköz, NTK, PTK, PT100, hőelem, stb...
Lehet persze egyszerű végálláskapcsoló egy motoros szelepen...
Szóval több infó kéne szerintem.Kapitány a gépháznak: - Mennyi?
Gépház: 30.
Mi 30 ?
Mi mennyi?(copyright by Hofi)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- DELL Latitude 5530 15.6" FHD IPS Core i5 1235U 16GB RAM 512GB NVME SSD 1 Év Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Féle a tréfát, tényleg!