Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Köszönöm Szirty és Dezsi82 ! Mindkető müxik . Tulajdonképpen valami varázslat folytán átkerült az USB adapterem beálítása a COM3 ra így azt USB-re álítva lazán lejött a TP177B backup-ja , de azért cross-os kábelel is kipróbáltam és az sokkal gyorsabb mit ne mondjak
Újabb kérdésem az lenne hogy TP27 eshez kerem a 15 tűs csatis kábel lábkiosztását illetve a 9tűs csati összekötést , ha esetleg erre van egy bekötése valakinek azt megköszönném, mert a neten elég sok mindent találtam erre a kérdésre és nem tudom melyik a megfelelő , bár még 2soros 15 tűs csatit is szereznem kell
Ha esetleg valaki találkozott már ilyen TP27-es vagy ehez hasonló panelel és töltött is már le róla az kérem mesélje el nekem , hogy hogyan kell backupot csinálni rajta mert ott ha jól láttam mincs LOADER menű ahol a transfert ki lehet választani . Szóval csak simán rádugom a kábelt és ráeresztem a ProSavet?
Még1x kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Újabb kérdésem az lenne hogy TP27 eshez kerem a 15 tűs csatis kábel lábkiosztását illetve a 9tűs csati összekötést , ha esetleg erre van egy bekötése valakinek azt megköszönném, mert a neten elég sok mindent találtam erre a kérdésre és nem tudom melyik a megfelelő , bár még 2soros 15 tűs csatit is szereznem kell