Új hozzászólás Aktív témák
-
kip.kop
csendes tag
En nem ertem, hogyan mukodik a RS485 es Modbus komunikacio, ilyennel en nem foglalkoztam meg. Honnan lehetne hozzajutni hasznalhato dokumentaciohoz amibol meg tudnak ismerkedni tobbek kozt ezzekkel a protokolokkal es mukodesukkel.
Van egy Holzmeister Timber kiln dryer controller LG25 - digital measurement unit, ami Kiln Bus -on kuldi a digitalisan a mert jeleket a rendszer tobbi reszehez. Ez, nem tudom pontosan, de azt mondjak, hogy RS485-os vagy Modbus protokolon komunikal.
Ami a dolgom az, hogy kivalasszam melyik protokoll a legjobb nekunk ahoz hogy ez a digitalis meromuszer tudjon komunikalni egy majd kivalasztott PLC-vel (hogy milyen, gondolom most attol fog fuggni, hogy melyikkel lehet felallitani a rendszert). Es majd, amihez egyaltalan nem ertek, felallitani a beolvasast a PLC-be a meromuszerbol.
Elore is koszonom, surgosen varom a valaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest