Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fixer_SH
tag
Hello!
Akkor en feltennem az elso ''komolyabb'' kerdest:
A helyzet az, hogy laptoprol szeretnek egy OMRON CP1M-40-es PLC-t programozni az OMRON CX-Programmer nevu programmal. A problemam az, hogy a laptop soros portjarol sehogy sem tudok csatlakozni a PLC-re. Vegigprobaltam minden sebesseget, minden fele soros beallitasokat, sehogy sem tudott kapcsolodni. Az erdekesseg az, hogy egy asztali PC sorosportjarol viszont ra tudok kapcsolodni a PLC-re, tehat a PLC jo. A laptop soros portja is mukodik, mert probaltam egy masik programot ami a soros portot hasznalja, es az mukodott. Probaltam meg ket kulonbozo laptoppal is (osszesen harom kulonbozo tipus) es egyikkel sem tudtam kapcsolodni a PLC-hez.
Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?
Nekem van egy tippem, hogy miert nem tudok laptoprol kapcsolodni, de kivancsi vagyok, hogy Nektek milyen otleteitek vannak.
Koszi elore is!
Fixer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest