Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dezsi82
üzenetére
Hali!
Megkérdezhetem, hogy Te mivel foglalkozol? Kíváncsi vagyok, hogy miért van az, hogy állandóan forráskód nélküli PLC-kel kell dolgoznod.
Mint írtam, mi gépeket gyártunk. Beépítjük a PC-t/PLC-t és átadáskor átadjuk a forráskódot is ( későbbi hibakeresés, módosítások miatt ). Persze már nem egyszer hívtak olyan idegen gépekhez hibát keresni amelynek nem volt forráskódja. De az ilyen esetek nagy részében némi telefonálgatás, levelezgetés után sikerült előkeríteni az eredeti programot is. Nálam a munkaidő kb. 1-2%-a ( éves szinten néhány nap) a tényleges forráskód nélküli móka, vagyis nem ez a meghatározó...
Másfelől PC-n is lehet dolgozni forráskód nélkül. Csak az ember sajnálja a pénzt a megfelelő szoftverre ( Compuware DriverStudio ), ami nem csoda, ha azt nézem, hogy két-három évente merül fel egyszer egy-egy ilyen feladat.
Persze aki "csóró" ( mint én ), de egy kicsit szorgalmasabb. Az más programokkal is meg tudja oldalni a feladatot. Én pl. PE-Explorert és FASM-ot használok szabadidőmben az ilyen feladatokhoz. ( Néha ebbe-abba bele szoktam kukkantani. ) Illetve van Win2000 alá egy SoftICE-om. Ami tkp. a DriverStudio magjának az elődje. Ez nagyon brutál cucc. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Gyúrósok ide!
- Gran Turismo
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze aki "csóró" ( mint én ), de egy kicsit szorgalmasabb. Az más programokkal is meg tudja oldalni a feladatot. Én pl. PE-Explorert és FASM-ot használok szabadidőmben az ilyen feladatokhoz. ( Néha ebbe-abba bele szoktam kukkantani. ) Illetve van Win2000 alá egy SoftICE-om. Ami tkp. a DriverStudio magjának az elődje. Ez nagyon brutál cucc. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)