Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Feszültségingadozás, nekem is csinálta az x20 a napokban. Hamarosan be is szerzek egy szünetmentes tápot, nehogy tönkrevágja a hálózat.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
DM-Fan
Topikgazda
Nem azt mondom, hogy életszerű (bár szerintem az igazán körültekintő, tudatos vásárló így tesz - persze, ehhez kell némi előrelátás, de mint tudjuk a net pontosan a korlátlan lehetőségei miatt a legnagyobb találmány a világon), de a lehetősége megvan rá, nyitva áll előtte, úgyhogy ne hivatkozzon már egy hibajelenség bekövetkezése után (amire mellesleg a használatiban is felhíják a figyelmét) arra, hogy csak vásárlás után fért hozzá a használati utasításhoz. Egyébként is, ha utána is férne csak hozzá (ami ugye nem igaz), akkor is, azt használatba vétel előtt kell elolvasni, hiszen mint a neve is mutatja, arra vonatkozóan tartalmaz utasításokat.
De ami nálam teljesen kiverte a biztosítékot, az ez:
"Nálam jobban nem tájékozódik senki vásárlás előtt az tuti . Inkább 1 hónappal később veszek meg valamit , de mindent akarok tudni róla mielőtt megveszem."
Most őszintén mondd meg, ebbe ugyan nem férne bele az, hogy elolvassa előre a használatit - mert szerintem vastagon. De tegyük fel, hogy ennyire azért nem volt alapos, akkor is, hacsak 1 hónapig fórumozik, alapvetően nem nagyon marad olyan dolog, ami elkerülhetné a figyelmét. Ez a dolog meg annyira alap, hogy kb. mindenkinek ez az első kérdése a technológiával kapcsolatban, hogy "MÉG MINDIG beég?", mert kb. 5-8 éve ez az első és legelterjedtebb sztereotípia a plazmákról.
Ebben vastagon benne van, hogy nem nézett ő utána semminek, még a használatit sem feltétlen olvasta el (csak utólag), mert ha betéved egy ehhez hasonló topicba, első körben értesült volna a dolog létezéséről. Csak utólag könnyebb másra verni a balhét, asztalt borogatni a gyártónál.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
Álljunk meg: a Pana teljesen szakszerűen írja bele a manual-ba a dolog mivoltát, más kérdés, hogy valaki, aki egyébként sem értett a témához magyartalanul fordította. De a legcsekélyebb logikai érzékkel (adott esetben egyébként értő olvasással is) azért rá lehet jönni, hogy a TV-nek az árt, ha valami folyamatosan ott van a panelen. "Tipikus állóképnek" (nem képelemnek) nevezi a magyar manual a csatornalogót is, tehát innentől nem értem az értetlenkedést.
De erre jön az, amit Te magad is mondasz: normális esetben az ember utánanéz annak, hogy mit vesz, pláne ha az a termék egy 100-200-300 eFt+ értékű készülék, mert ez magyar viszonylatban igencsak nagy pénz. Aki meg nem néz utána, az nagy eséllyel a manual-t is leszarja."Persze, kis odafigyelés soha nem árt, de ne ez határozza meg a mindennapokat TV nézés esetén."
Pontosan erről van szó és ennél sokkal több egyébként nem is kell ahhoz, hogy makulátlan maradjon a TV-d.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
-
DM-Fan
Topikgazda
"A 3 napos téma az ez idő alatt történő meghibásodásokra vonatkozik. A "nem tetszik, visszaviszem és visszaadják a pénzem" az a távollévők között létrejött szerződésekre (ha a neten rendelted valamelyik webshop-ból) vonatkozik."
Igen, nagyjából ez a helyes.
Viszont:
"Fentiekben az lehet a bukó, hogy a beégés ugye szigorúan nézve nem meghibásodás."
De, az, ugyanis még a használati utasítás is ír erről a fajta elváltozásról (más kérdés, hogy ez nem garanciális probléma, de attól még egyértelműen negatív jelenség - és a vevőnek meg ugye pont az a probléma, hogy garanciát erre nem tud érvényesíteni, holott nem ő okozta a hibát), márpedig onnantól kezdve, hogy ez jelen van a részére eladott terméken, az már nem gyári állapotú. Itt akkor lehet gond, ha eleve értékcsökkent termékként adták el, mert akkor hivatkozhatnak arra, hogy ezért volt olcsóbb. Csak erre meg ugye illene felhívni a figyelmet, de az persze már a vevő sara is, hogy nem nézi meg alaposan, hogy mit is vesz.
"Esetleg zsebbe mobilt bekapcsolni hangrögzítésre, soha nem lehet tudni..."
Ezt inkább ne, abból ugyanis lehetnek problémák, ha a másik tudta nélkül rögzíted a beszélgetést!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz bogabi #11811 üzenetére
Mint már említettem, ha erős, ha nem, ez az igazság, úgy történt, ahogy leírtam.
A konyha/ebédlőből nyílik a nappali, az ajtó teljesen tárva volt.
Sosem fogom megérteni, miért kell kételkedni az ember szavában. Nem vagyok nyeretlen kétéves, aki a levegőbe beszél hülyeségeket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nebulo5
senior tag
válasz bogabi #11811 üzenetére
Gondolom, ezt ironikus poénnak szántad, amin akár mosolyogni is lehet..
Érdekesek ezek a MP3 vs. flac véleményezések. Csak sok esetben, automatikusan felmerül bennem a kérdés: az ilyen beszólások szerzői tényleg ennyire kaki hallással rendelkeznek, vagy csak annyira ramaty rendszeren történt az összehasonlítás, hogy nem juthatott kifejezésre a két kiterjesztés közti különbség?
Nekem sincs egy hű de pláne sztereó rendszerem, de simán kihallható a kettő közt a különbség.
Ha meg tényleg az első variáció játszik döntő szerepet, akkor nem érdemes "beleütni az orrodat" olyasmibe, ami nem a "te világod"....
Persze, demokrácia van, szabad vélemény nyilvánítás... + minden.... de akkor már inkább keress egy, a quantum elméleti vitákról szóló topicot, és ott villogtasd a "bölcsességedet".
vagy piszkáld ki a füledből a dzsemet...Üdv: nebulo
-
Mezga Aladár
veterán
válasz bogabi #11826 üzenetére
"részemről nehezen hihető, hogy valaki egy másik helyiségben állva, nem a zenére koncentrálva meghallja a különbséget"
Bocsi, nagyon is hallható a különbség, ha egy kicsit is igényesebb rendszeren hallgatod a zenét, high-end cuccon pedig kifejezetten bántó lehet. Persze nem logitec 5.1 hangrendszerről írtam.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz bogabi #11833 üzenetére
"részemről nehezen hihető, hogy valaki egy másik helyiségben állva, nem a zenére koncentrálva meghallja a különbséget"
Akkor ezt nem értem miért írtad, mert szinte innen indult az egész csevej.
"És ki vagyok én, hogy kijelentsem egy másik emberről, hogy igénytelen, amikor a nick-jén kívül nem tudok róla semmit?"
"Az a baj a mai igénytelen VILÁGBAN az emberek kevés helyen hallhatnak normális minőségű zenét,"
Tehát nem az emberek igénytelenek.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz bogabi #11833 üzenetére
"Most egy MIA Peavey Cirrus 5 húros bőgőm van"
Az egy gyönyörű hangszer, nekem, mint szintén gitáros embernek igazán értékelendő!
madgie: ne is mondd, nekem is ez a vesszőparipám, borzalmas, hogy milyen állapotok vannak a legtöbb helyen. Csodálkozom is, hogy az emberek nagy része nem is érzékel ezekből semmit. Az átlag körüli minőséghez szokott embernek már bántó tud lenni a dolog, gondoljunk bele mit érezhet egy high-end felhasználó ilyenkor!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz bogabi #11856 üzenetére
Mivel az MP3 és a FLAC ugyanannyiba kerül, a hasonlatod nem más, mint ferdítés.
(#11857) StLui
Mint a rendező cég munkatársa, mindegyiken ott voltam.
Amit Te említesz, az a tipikus " nem osztogatnak, hanem fosztogatnak" esete.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz bogabi #11861 üzenetére
Mit nevezel sok pénznek? A Dorian által említett 100e nem horror összeg, annyiból vidáman kijön egy FLAC-képes sztereó szett, amin az MP3 iszonyú vacaknak fog tűnni.
Nemrég azon vitatkoztunk, hogy jó-e az avi 1080-as mkv helyett, most az MP3 a téma, mi jöhet még?Blakey!
Miért hallgatsz háttérnek MP3-at? Egyáltalán miért gyűjt valaki olyat? Ez olyan, mintha kannás bort innék, pedig a díjnyertes palackosok ott sorakoznak a pincében.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ZEN1TH
őstag
válasz bogabi #11861 üzenetére
Galaxy S-em van gyari agybadugos fulessel. Miota elkezdtem FLAC-t hallgatni rajta, ra sem nezek az mp3-akra, pedig a gyari fules koztudottan nem vmi uber cucc. Viszont a hangchip a telefonban allitolag kivalo.
Nah de tenyleg ne offoljunk, mert az utobbi 100 hsz kozel sem a temahoz kapcsolodik.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz bogabi #11879 üzenetére
Mehetnék, de az ének nem az én posztom, max. vokál. Nem olyan bonyolult egyébként, csak Mustaine tényleg szeret néha más ütemben énekelni, mint gitározni, ilyen tekintetben inkább pont azt mondanám, hogy anti-prozódikus. Egyik kiváló példa pont az általam említett Dread & The Fugitive Mind. Egyébként az a titka, hogy végletekig kell gyakorolni a hangszeres részét és ha az már álmodból felköltve is rutinból megy, akkor tudod magabiztosan ráénekelni, amit kell. Neki hihetetlen gitár-skill-je van (ki is nyírta már egyszer teljesen az idegeit a karjában ugye), meghát ugye amit az ember maga ír, azt neki a legkönnyebb előadni.
Mindig elmerengek, hová juthatott volna a Metallica, ha anno nem csapják ki onnan ezt a srácot. Kár, hogy mindig is kicsit instabil és túlzottan indulatos volt. Viszont legalább olyan kiváló gitáros, mint amilyen szar dobos Lars. Miket pakolhattak volna ezek össze Hetfield-del, Te jó ég! Pláne, ha Cliff Burton sem hal meg olyan fiatalon. Álombanda lehetett volna. Kirk is kellően jó, de mindig is lusta volt és abszolút nem kreatív, azt meg ugye tőle tanulhattuk meg, hogy wah-pedál ápol és eltakar, elfedi a pontatlanságokat. Ő kb. a Justice lemezen mutatta meg, hogy mit tud, ott volt a legvirtuózabb. Na, azok izzasztó szólók is. Nade ez szintén OFF itt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz bogabi #12500 üzenetére
Nem néztem utána a KSH honlapján, sejtettem, hogy baj lesz belőle.
Legalább megtudtam, miért emlegetem életem legszebb éveiként azt az időszakot.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz bogabi #17126 üzenetére
Egyterástól nem vártam volna. Na mindegy, kis bosszankodás után már rajta van 100 gigányi film. Még ráküldök 50-et, azzal elegendő hely szabadul fel a másikon egy defraghoz.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz bogabi #17126 üzenetére
A gyártók világpiacban gondolkodnak, és a világon nem csak Windows van, nem csak szakértő vásárlók. Ott vannak a laikus vevők is, akinek fogalma sincs a fájlrendszerről, csak hazaviszi, bedugja a MAC / Linux / Win / akármi gépébe, vagy médiaboxba stb. és annak kapásból működnie kell, különben elkezd szentségelni, viszi vissza a vásárlás helyére. (Most abba ne menjünk bele, hogy MAC / Linuxon is működhet az NTFS.)
A FAT32-t viszont manapság minden szerkezet gond nélkül támogatja, aki meg jobban ért hozzá, úgyis formázza magának, ha akarja.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
pongi1
tag
válasz bogabi #28905 üzenetére
Nekem karácsonykor kötötték, a DIGI műholdast váltotta. A tányér és a fej maradt, mert azonos műholdat használnak, viszont a UPC, a szerelő állítása szerint, nagyobb jelerősséggel, és nagyobb sávszélességen sugároz, ezért azóta nem nagyon volt olyan, hogy sűrűbb felhőzet, eső, vagy hó esetén "elmegy" a kép. A HD adások szerintem gyönyörűek, bár a a normál adások is jobb minőségűek, mint a DIGI-nél volt. Pana 50ST50 tévén nézem, és abban reménykedem, hogy talán a UPC bővíti a HD kínálatot, hiszen kábelen már 21 HD minőségű csatornát sugároznak (náluk érhető el elsőként az RTL HD-ben).
Az HBO az alap HD csomagban nincs benne, ahhoz az első 3 hónap letelte után elő kell fizetni valamelyik HBO csomagra, mert a mostani akció szerint az HBO MaxPack és a HD csomag is ingyen nézhető az első 3 hónapban.
Ami pedig már csak hab a torán, hogy a HD csatornák egy részénél Dolby Digital hangot sugároznak (bár a természet-tudományos csatornák esetében ez általában az angol, de az HBO esetében elég sok filmet így nyomatnak)[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
válasz bogabi #28905 üzenetére
nekem volt UPC Direct HD. Abban az esetben javaslom, ha nincs UPC kábeles lehetőség. Az jobb. A direct HD, az HD ready, 720p-ben kapod az adást.Nem tudom, T-home tányérosnál Full HD-e a HD?
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
plukacs7
aktív tag
-
Viktor81
senior tag
válasz bogabi #28934 üzenetére
Szia !
Nekunk az altalad emlitett Philips Box van, de ha ram hallgatsz, nem ragaszkodsz hozza. Hasznald inkabb "mediacard-al", foleg, ha Panasonicod van (azoknak legendasan jo a tunerjuk). Persze, ehhez kell DVB-S tuner. A minosegrol nem tudok igazan nyilatkozni, mert en meg CRT-n nezem, a lakas tobbi pontjan pedig 100 ezres LCD-ken megy. (egyebkent en is ugy hallottam, hogy a UPC Direct eseten mar a muholdrol is 720p-s jeltovabbitas van.) Viszont az biztos, hogy ez a tipusu box a HDMI-n ennyit tud. Egyebkent, ha tudsz valamit a sajat box hasznalatanak lehetosegerol, kerlek, irj nekem, mert en is ki szeretnem valtani, de ugy tudom a UPC (es a tobbiek sem) engedik meg mas mediabox alkalmazasat a sajatjukon kivul.
Udv.: Viktor -
KTTech
veterán
válasz bogabi #28942 üzenetére
Ez igaz, de kárpótolna az 1 db távirányító (és be kell vallani nem nagyon volt még erre szükségem, a Diginél most így használom a G30 PVR-ét, DVB-C-n, de szeretnék megszabadulni a Digitől, a Discovery-s ügy miatt, meg kellene az AXN Sci-Fi és a Comedy Central is...)
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Viktor81
senior tag
-
plukacs7
aktív tag
válasz bogabi #28934 üzenetére
Hát bekötötték.
Egy PS51D550 plazmán bámulja nagyjából 2.5-3 méterről, hátradőléstől függően.A HD csatornák nekem kifogástalanok, penge, baba, csecse, ahogy a bótban meg a reklámban is látszik. Showcase quality.
Az SD-ről már nem tudok ennyi szépet, főleg mondjuk M1 és M1 HD között látványos a különbség (ugye abból van mind2). Szerintem a MinDigTV SD adása szebb. De ezt még majd hasonlítgatom.
Amúgy azért a magyar SD adások - RTL, TV2, M1 - bőven vállalhatóak. Furcsa mód az M2 talán gyengébb (??). Persze forrástól is függ.
Az egyebek közül Travelba néztem bele, 3 méterről OK-s volt, 2.5-ről már homályos. Nem egy nagy képminőség, de nézhető.
Javaslom hogy próbálj meg valakinél ránézni saját szemmel mert sajnos elég egyedi tűréshatár... Fura mód nekem az 1Gb-os ripek a 60 collon kevésbé tűntek mosottnak, mint némely SD adás - ami ugye 576 többnyire, de a forrásban ránézésre jó ha egy jobb VHS adattartalma van
''Legközelebb hozok puskát'', gondolta Stirlitz. ''Legközelebb???'', gondolta a medve.
-
Viktor81
senior tag
válasz bogabi #28957 üzenetére
Ooooo. Felreertettel !
Meg csak a "puhatolozos" szakaszban jarok. Csak mar elengedtem nehany telefont, hogy lehet-e szerezni, mukodik-e azzal a modullal, amivel a Panasonic TV mukodik, olvastam kulfoldi teszteket, forumokat. Sajnos meg semmi konkretummal nem szolgalhatok.(Keves helyen forgalmazzak hivatalosan, ahol szolgaltat a UPC) Ami nem tul biztato, hogy svajci forumok alapjan az ottani kabeles UPC allitolag nem tamogatja. Ahhoz pedig picit draga, hogy probara megvegyem. DE, nem nyugszom bele. Ha valamit nagyon szeretnek, annak a vegere szoktam jarni.
Udv.: Viktor
(Amugy nemet tesztek alapjan a keszulek referencia minosegu, nem igazan talatak gyenge pontot benne.) -
BBéci
legenda
válasz bogabi #30443 üzenetére
A HAMA ára karácsonyi akció volt, ha megnézed a Németországiakat, ott 170-190 euróba kerül. Szóval a jó minőségű forgatható és dönthető konzolok, amik becsukva a falhoz lapulnak - ugyanis mindháromnak az a poénja - bizony drágák. Az sem mindegy, hogy a felfogatás felső és alsó, valamint két szélső pontjai között mekkora a távolság.
Nézegess, tapogass, mozgass, rángass néhányat és megtudod, mi a különbség az olcsó és a drága között. Fix kivitelből valóban bőven megfelel a 6-8000 forintos is.(#30444) plukacs7
Azt ne akard senkivel elhitetni, hogy a LAN kábelből készült fonat valóban minőségi hangzást biztosít. Ár/érték arányban valóban jó, de tényleges hangminőségét tekintve kevés, mint mackósajtban a brummogás. Mondom ezt többtucatnyi kábel kipróbálása után, melyek között 12500 euró/2x3 m is volt.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bogabi #30451 üzenetére
Nem olvastál eléggé figyelmesen.
Mutass olyan 20000 forintos kihúzható és forgatható konzolt, ami összecsukva legfeljebb 5 centire áll el a faltól! Valamint kényelmesen elbírja akár az 55 colos plazmákat és a felfogatási pontjai között legalább 30 centi a távolság.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz bogabi #30476 üzenetére
Nem szórom a pénzt, de ragaszkodom egy bizonyos minőségi szinthez. Számomra ez a három linkelt konzol képviseli, amiket több napos kutatás után választottam ki. Ha Te úgy gondolkozol, hogy egy valóban minőségi, professzionális szintű konzolért 70e forintot elkérni pofátlan lehúzás, akkor tényleg nincs miről beszélni. Mit mondanál a 3200 eurós Furutech hangszórókábelre, a milliós LessLoss Firewall tápkondicionálóra, a 2-300000 forintos LessLoss tápkábelekre, a 60000 Ft/méteres AQ Vodka HDMI-re, az 570000 forintos Furutech XLR-re, amiket jelenleg a rendszeremben használok? Azokhoz képest a Vogel's konzol olcsónak számít. Egyébként a Meliconi lesz a befutó, mert a Vogel's kifutott, nem is pontosan arra gondoltam, hibásan linkeltem, és csak S méretben kapható.
Azért fontos a falhoz simuló alaphelyzet, mert a plafonról vászon ereszkedik a TV elé. A fal Ytong, amelyben sokkal csekélyebb a tiplik teherbírása, mint Porotherm téglában.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz bogabi #31235 üzenetére
Úgy ahogy leírtam, de az nem plazma volt, sokkal kisebb volt a másiknál, de megjavult.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz bogabi #31253 üzenetére
1 pixel 3 subpixel, na annak az 1 pixelnek egy pici "darabkája" volt fényes a másik "teljeshez" képest, nem mértem le de amennyire megnéztem (nagyítóval) kb. a negyede volt a másiknak.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kovadika
őstag
válasz bogabi #34598 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy meg lehessen állapítani 4,5 méterről a Full-HD és HD közti különbséget egy 42 colos tévén. Legalábbis különösen jó látás és erős koncentrálás szükséges hozzá, és lássuk be, így teljesen értelmetlen.
(#34596) Shadowbull
Nem szőrszálnyi különbségek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
patakidr
aktív tag
válasz bogabi #34600 üzenetére
" fal is van a TV és a router között, s mivel a router a földszinten van, ezért +1 födém az akadály az emeleti szintekhez. Fent nagyon gyenge volt már a jel, az kicsit javult. De lent változatlanul 3 pálcika a TV-n.
Látja a netet, megy a TV-n, aztán a következő bekapcsolásnál már SEMMIT sem lát, semmilyen hálózatot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest